Hayat bana asla mutlu olacağım şeyleri vermiyor. Sadece ardından güçleneceğim travmaları veriyor. Çok mutsuzum. Ortama giriyorum sevmediğim sohbet etmek istemediğim insanlar oluyor. Sevdiklerim nerde?
En son ne zaman birşeyin aşırı komiğime gidip gülme krizine rahatça girdiğimi unuttum.
Ben bir kadın olarak güçlenmekten çok yoruldum artık. Sadece bir kadın gibi mutlu olmak istiyorum bir erkek gibi yorulmak değil.
İçimi döktüm arkadaşlar napiyim yani. Kimsem yok.
İyi günler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen yok güçlen yok karakter geliştir yok erdemli ol eee bu birikimi napıcaz biz ne gerek var ki millet yarım aklıyla hiç dğşünmeden mutlu şen şakrak yaşıyor biz napıyoz öteki dğnyayamı hazırlıyoruz kendimizi boşverebilmek cok önemli bazen
Evet özetledin ya. Mutlu olmak nasıl olur sence? Ben hiç mutlu değilim çünkü mutlu olacağım bişey yok ufak şeylerden de mutlu olmak çok sıktı artık!
Ben biraz aştım ama sen yol yakınken aş çünkü bu düşünce bize hiç bişey katmıyor geçen sadece zaman oluyor okadar ömür cok uzun bişey değil ki ufak şeylerden kastın ne mesela herhangi biri ya da biriyle değil sadece canın istediği için kendin için sevdiğn bi seyahat yap mesela bana farklı yerler iyi geliyor bu durumlarda
Para yokki. Yalnızım uzun süredir bu yalnızlıkta bindi üstüne. Onun için yalnız bir yerlere gitmekte canımı sıkıyo. Üzülüyorum. Bir gün birine patlicam sinirden.
Evet ya ülkemizde malsef maddiyat düşünmeden adım atmak zor ki bu insanların pskolojisini etkiliyor kesinlikle
Hangi
Şehirdesin bulunduğun yerde illaki sana iyi gelicek bişeyler biyerler olmalı
Belki öyle bi yerde sana iyi gelen biriylede tanışırsın bi
Şekilde daha yaşanılabillir olur en azından hayat bu şekilde
Izmitte yaşıyorum. Bilmiyorumki yani ne olabilir bilemedim
Ayy orada varya bigün ben kandıra diye biryerde kalmak zorunda kaldım bikere harbiden cok kötü
Bi tecrübeydi sakın oraya gitme :) 10 dan sonra yemek bile yok bakkal yok açlıktan ölmüştüm :)
Haha tamam :) bende sevmiyorum burayı
Ama körfez diye biyer vardı güzeldi orası :) bide yanlışlıkla bi doğal yaşam parkı gibi biyere gitmiştim hayvanat bahcesi gibi orasıda güzeldi her yer güzel olur kafandaki düşünceleri at bi kenara sevdiğin müzikleri aç doğada zaman geçir yürüyüş falan yap kendin için yaşadığının farkına var cok iyi geliyor :)
Tamamdır bunları yapıcam çok sağol :)
Sinirden 45 km yürüyen biri olarak söylüyorum aklını başına al ve hayatına bak kimse senden önemli değil
Çok sağol.. Haklısın ama bazı şeylerden kurtulmak kolay olmuyor. Bu bi aileyse özellikle.
Kim olursa olsun farketmiyor inan
Haklısın! Boşverdim gitti ulan.
Helal lan sana yusufi
Bende öyleyim ama seni seviyorum
Teşekkür ederim samimiyetin için. Bende seni seviyorum