AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
22 yadinda adamin her tarafi dolu olsa nolur polise gittinmide bidry yapamadi sen ailene soyle korkma istersen agzini burnunu kirarim
22 yaşında birisine polis savcı neden bişey yapamasınki :S saçma
Yorumları oku lutfen
Dediğin şey mümkün değil 22 yaşında birisi bu kadar afedersin ama taşşaklı olması için ailesinden güç almalı sen onun aileside engel olamıyo diyosun bence gece gece ilgi odagı olasın geldi :)
Ben babasından destek alıyo dedim zaten? Bence tekrar oku
Xper kasmak için insanları boşuna üzme burada boş muhabbet ceviriyosun bu ülkede ne adamlar var onlar bile hapislerde sürünüyo boş yapma hadi
Derdim xper degil arkadasim isime yariycak biseyde degil ayrica profilimi zaten yeni actim 3 4 soru anca var dahada yok ve bu kadar yorum gelicegini ben zaten dusunmedim daha cok kizlardan taktik almak icin actim bu basligi inanmiyosan saygi duyarim niyetim kimssyi uzmek degil ssunuda bilki bir insanin cebine parayi koyunca hersey oluyoo
@pötübörr bende seninle aynı fikirdeyim
allah yardımcın olsun
dua et
Amiin cok sagol
miilletteki lükse baka rakdaş ya sokayım böle hayataa
Sen dayak yemeye devam et başka ne yapabilirsin ki demi
Canim seni cok iyi anliyorumm senin tek yapman gereken onu kndnden yawas yawas soqutmaya calis
Evlenmeden siddet varsa evlendikten sonra dayak var
Neyi bos degilmis
Size iyi. oluyo boyle adamlara deger verip hayatinizda barindiriyosunuz
kadına şiddete hayır kadınlar erkeklere denemesi gerek bunu bence
Vay salak kizim vay o seni döverken sakin ol kocacim dur flan de iyi seyler de
Böyle bişey olur mu ya ne demek Polis bişey yapamıyor. Polise git
Şimdiden ailene baş sağlığı diliyorum. allah rahmet eylesin
adam gibi adamlar dururken böle piclerle sevgili olursan hak ediyosun iyi yapıyo sana
Eskiden adam gibi adamdi sonradan anladim kani bozuk oldugnu
Ayrica iyi yapiyo diyosunda napiyorunda haketmisim merak konusu
hep sonradan anlarsınız zaten pic oldumu karizma olur efendi oldumu mal salak sizin gözünüzde ondan hak ettin diyorum
Gerçekmi yoksa senaryomu yazdın yolsa.
bnde ınanmadım nedense
İnalılcak gibi değilki şekileri zaten şekerim kadınların yüz karası bide yardım istiyo ne bekliyo ise halâ onun yanında erkek adam kadına el kaldırmaz.
Ben onun yaninda isteyerek durmadigmida belirttim senaryo yazicak kapasitem var yazip yapimcilarada yollarim ama yazma sebebim kizlardan akil fikir almak ve ilk bir kizlarin yorumlarini oku derim cunku bu olaylar tek benim basimadegil bir cok kizin kadinin basina geliyo. Vebenbu olayi daha dun yasadim direk kizlardan fikir almak istedim nasil uzak tutarim nasil ayriliga ikna ederimdiye inanmamis olabilirsiniz ama hakkimda ileri geri konusamazsiniz. Fikir ve yorumunuz icin tesekkurler
Yaptığım yorum için her şeye rağmen bana teşekkür ediyorsunuz kızıp kòtüde konuşabilirdiniz bilâkis ben size teşekkür ediyorum kibarlığınız için.
yinede polise git birşeyler yap baş egme
Merhabalar yeni gordum de merak ettim son durum nedir
Sende ona siddet uygula
Bu isin sonu muge anlida biter.
Senin de cesedini bile bulamazlar ben sana diyeyim.
Cok iyi taktik veriyosunuz cidden cagresiz oldugumdan bunu toplum icinde paylasiyorum ben rezil etmek gibi bir niyetim yok kendimi ben artik cidden cagresizlikten kimseye dderdimi anlatamiyorum burada akil almaya calisiyorum
Akil su polide sikayet ediceksin. Doktora gidip darp raporu alicaksin. Ailene se soyleyeceksin elin mahkum.
Ne pskopat insanlar var ya :(
Allah uzak tutsun
amin.. sen bunla sakın ama sakın evlenme..
Tek derdim kurtulmak
öyle olsun bence de..
Suyuna git ikili oyna
Napalim gelip dövelim mi sevgilini canım :)
bir el atsaydnz kızlar. d
Nasıl bu hale geldi peki?
Normalde pek tartismazdik oyle bir sebepten tartismaya basladik konu buyudu sabah bulusalim dedi bulstuk oturuyoduk arabada baya bagirarak konusmaya basladi ama sus artij bagirma dedim sanami sorucam diye bir tokat yapistirdi ilk o gun vurdu sonra kendine saga sola vurmaya basladi sinir krizi gecirdi iilkdefa yanimda sakinlesti ozur diledi affettim baya kotu olmustu pisman sandim daha sonra habire ustume gelmeye basladi sunu yapmiycaksin bunu yapmiycaksin benimkarimsan bu boyle olucak diyetartismalar basladi ki ondan sonra artik haftada 2 3 kere dovmeye basladi dahada kesilmedi.
Anladım. Alışkanlık haline getirmiş sen affettiğin için. Ciddi bir öfke kontrol sorunu var kesinlikle tedavi olmalı bunu uygun bir dil ile konuş öfke kontrolünü kaybettiğini farklı bir insana dönüştüğünü artık bu halini sevmediğini söyle. Kendine gelmesini söylemelisin. Psikolojik destek alsın hatta, eğer dinlemiyorsa ailene götüreceksin konuyu seni bir tek onlar koruyabilir polis ve ailen
Tesekkur ederimm
ewe çağır gece uyurken çükünü kes
Güldürdün sagol :)
ne demek böle serefsizlere müstehak
Nerde bir it var ona veriyorsunuz. kalbinizi.
Haklısın
Siksede öldürsede acımıyorum sana * beter ol sevgili yapmaya meraklı olursanız böyle olur
Seninde zihniyetine en guzelinden soverdimde seviyene inmiyorum gereksiz varlık
Anne babanıza yazık kızıma güveniyorum yapmaz öyle şeyler der. Ama bilmiyorlar ki her haltı yemiş.
Sen neyden bahsediyosun gerizekali yorumlarini kendine sakla bide senle ugrasmiyim
Bilmemezlikten gelme. Sen git sevgilinle uğraş. Tabi götün yiyorsa.
Bos bos laflarını kendine sakla vallahi bos konusuyosun bosuna yorma
Sen ve senin gibi kızlar psikolojomi bozdu.
Sen benim kisiligmi bilmeden kisiligime kufur edebilicek bir insan degilsin git kuyruk acini kuyrugunu acitanda at gelip buraya yorum yapma ben basligi acarken kalkip biri baana saydirsin diye acmadim ben serefszin tekinden cektigimi ve kurtulmak istedigim icin actim. Senin gibi serefsizlerde benim midemi kaldırıyo kanı bozuk olduğun ne kadarda belli herneyse istedigin yorumu at daha cevap vermiyorum sana
Kanım bozuk falan değil. Sadece doğruları söylüyorum.
siz hala maço erkek isteyin!
Allah yardımcın olsun canım
Onun ailesiyle konus belki bisey cikar
Amuhaa goduumuunn oğlu de bıçagı sapla
Hem şiddet uyguluyor hemde hâlâ sevgilim diyorsun.
Böyle bir öküz ü hala sevmek mi?
Kimmiş ki bu😁
Yorum yapmayındaha tesekkurederim
Biri ulku ocaklarina git demis katılıyorum bende
Alan memnun veren memnun.
Boş yere sebesizcesinemi vuruyor?
Ailene sığın yoksa yazık olur sana
sende onu dööv ya da beraber dovelım D:d
polise git o çare başka ne yapabilirsin ki?
Nden vazgeçmiysn ki ya
Ayril? babana soyle? abine soyle? polslise?
hala sevgilim diyosan sorun sende ayrılmaslısın
Kısmet kurtulurmusun ama bişey olcağını sanmam
Noluyo ya kacinci yuzyildayiz mk
Sen onun nesini sevdinki bu kadar katlandin
Eskiden boyle biri degildi o yuzden cok sevdim
22 yaşındaki insan ne kadar dolu olabilir ki? :)
Valla o kadar dolu olan varmis ki
Yahu bırak. 19 yaşındaki kozı korkutmuş nasıl bir imaj yaratmışsa. Ben ne dolu sanılanlar gördüm. Ben bir hukukçuyum, o dolu sandığın insanların mahkemede nasıl ağladıkları görüyorum her gün.
Valla ben polise savcılığa gittigimde ağladığnı goremedim bir turlu
Ne diye gittin polise savcıya? Savcıyla görüştün mü? İfade verdin mi? O çağırılıp ifade verdi mi?
Gece kapıya dayandı beni almaya gelmisti sonra polisi aradık alıp goturduler orda direk geceifadeyi verdik sikayetciyimde dedim zaten cuma yadacumsrtesi gecesiydi nobetci mahkemeyle cikmasi gerekti savciliga gittik sabah ifadeyi okudu onayliyomusn dediklerini tekrardedi evet dedim siz cikin dedi savciliga babasi girdi bbizden sonra ne mahkeme oldu ne baska bisey direk babasinin gelmesiyle cikarttilar disari
O halde bir soruşturma dosyası açılmıştır. Dosya no ve şehir ver bana bakayım?
Acılmadı o an dosya kapandı bizimde savcı tanıdığmız var zzorlamayın bosuna dediler
Ne alakası var yahu? Dosya öyle senin sandığın gibi kapanmaz. Ha şikayetine rağmen dosyayı hiç etmişse savcı sen bana onun adını ver ya da bırak bu saçmalığı. Öyle bir dünya yok. Bakan çocukları bile hapis yattı bu ülkede, bakan tanıdığı neymiş?
Kadıkoydeydi o savci mehmetali sahin ama kadikoyden gitti savci o zaman oydu
Tabi, anlıyorum seni :) gerçekten ciddi isen ulaş bana
Hatta bu savci annemle babamin ck eski bir arkadasiydi o ilgileniyodu ama onun babasi gelince bizimle konustu 2 3hafta olay yasamadik sonravtekrar basladi dovmeye sovmeye
İnce ince yasemince canlandi gozumde.
Cinsellik yaşadınız mı?
Hayır yasamadık ama yasamak istiyo bunu biliyorum bunu dillendiriyoda ama imam nikahi yapalim diye tutturuyo ya da 3 4aya evlenmek icin baski uyguluyo ama ben artik sogudum uzaklastim kurtulmaya calisiyorum o yuzden he diyip geciyorum artik ama hic zorlamadi bu zamana kadar o konu hakkinda beni
Peki döverken nasıl dövüyo tokat mı atıyo yoksa tekme tokat harbi dövüyo mu?
Tekme tokat kafami yere vurmalar yerde surukluyo bazem arabadayken durdur arabayi diyorum durdurmadiginda durduk gelmek istemiyorum dedigimde sacimdan tutup direksiyona kafami vuruyo yani bildigin dovuyo haftada 2 kere dovuyo
Kafanı yere sürüklüyo yani? Sen nerde oturuyon?
İST.
Şu cocuğa kıl oldum. Bidaha kızlara bakamıcak hale getirmek istiyorum. Oral seks felan yaptırmadı demi ? Cinsel en ufak bişe dahi olmadı?
Cinsellik konusunu acti ama hic bir zman olumlu bir cevap almadi zaten bu konuyuda pek acmaz derdj evlenmek habire evlilik uzerinden zaten evlenmeden dokunucak bir kisi degil bakir oldugnu biliyorum ve evlenmeden dokunmuycaginida biliyorum bu yuzden ya imam nikahi diye tutturuyo ya da resmi nikahi 2 3 aya yapalim diye diretiyo aramizda o derece hhicbisey yasamadik
Adam seni dövüyo yerlerde süründüo ağzına burnuna çakı çakı veriyo ağlatıyo seni :D Sende evlencem diyon
Ben evlenicem demiyorum asla evlenmiyicem diyorum zaten hhayatimi bu sekil zaten devam ettirmem benden uzak olsunda ne b*k yerse yesin ben sogusun umidini kessin istiyorum bunu yaparkende ne bana ne cevreme ne baskasina zarar vermesin istiyorum ayrilmak istedigimden dolayi soruyorum napabilirim ayrildik diyince bitti diyince dayak yiyorum cunku
Sen bunun numaraı ver bana ben bunu İstanbul'da harcatıyım
Valla sen okadar buyuk konusuyosun ama kimsenin akliyla zoru olmasin bulasmayin sadece napabilirim ppolissiz baska cozum onu soyleyin soyleyemiyosanizda extra yaparim ederim demeyin lutfen
Sen kim olduğumu biliyon'mu benim böyle konuşuyon birader?
Bilsemde bisey degismiycek
hak ediyorsun bence :)
Yeriminde olsa terk ederim
Kendine siddet uygulatacak kadar aciz olmamalisin
Ondan güçlü birini bul ve yardım iste
* git ya nerenden uydurdun
Karı koca arasına girilmez
başı eğik olana kılıç sık gelir
Sende onu döv dişini göster bence
Tebrikler bizden bir halay mendili kazandınız
Karakola başvur
Ben sadece yatakta kaba kuvvet uygularim