Sevgili şiddeti?

Merhaba benim 3 senelik bir ilişkim var. İlk zamanlarda çok tartışan bir çifttik. O tartışmalarda bir kaç kere şiddette baş gösterdi. Benimde ona karşı vurmalarım oldu. Kulağa baya toksik geliyor farkındayım. Bu hafta anlaşılmadığım bir konu yüzünden surat astım. Yemek yemeğe gitmiştik oradan tartışma çıktı. Yemek yemeden kalktık oradan. Arabada dönerken ben söylenmeye başlarken şiddet gördüm yine. Çok zoruma gitti bu sefer. Bende ona vurdum ama ben tüm gücümle yapmadım. O tüm gücüyle arabada saçımdan tutup kafama vurmaya başladı. Sonra arabayı sağ çekti. Yolcu koltuğuna doğru geldi arabadan inip beni dövmeye bende arabayı kitledim o an. Sonra siniri yatıştı bindi arabaya eve bıraktı beni. Şimdide sende bana vurdun benimde canım acıdı vs diyo. Kendisini affettirmeye çalışıyor. Şirinlikler vs. Ama ben artık çok soğudum. Biraz önce aradım artık istemediğimi mutlu olmadığımı söyledim tamam konuşuruz dedi. 30 yaşındayım oda 33 yaşında. Ikimizinde ekonomik durumu iyi. Ben bulunduğum şehirde yalnızım ondan başka tanıdığım yok. Bu sebeple mi ona bu kadar bağlandım inanın bilmiyorum. Bunu da affedersem devamı gelir mi acaba?

Sevgili şiddeti?