Lohusalıkta şiddet g. rmek?

merhaba ben doğum yapalı 15 gün oldu bebeğim küvezdeydi hastaneden çıkış yaptık tıpa sevk ettiler bebeği biraz erken gidelim diye söylendim eşime bana eliyle tamam dedi ittirdi ben yatarken sonra bende ona elimle ters bi harekt yaptım kavga etmeye başladı annemin babamın yanında vurdu ayağa kalktım kendim giderim diye ameliyatlıydım bide bana vurdu yere yıkıldım çok ağladım sonra babam ikna etti beni arabayla girtik hastaneye slnrasında iyi olduk ama bugün de telefonla çok oyun oynuyorsun dşye kızdım kapıyı çarptım üstğme yürüdü uine vurdu yine elime yuzume vurdu yere yıkıldım napcamı bilmiyorum eşimin aileisinden de maddi manevi destek yok annesi çok iyi destek veriyor ama babası ile armız kötü olunca p da gelemiyor yanımıza şu an bitmiş haldeym vurduktan sonra gönlümü almaya çalıştı ama hala ağlıyorum üzülüyorum çok hassasım bilmiyorum napcamıbbebeğim çok küçük üzülmek istemiyorum korkuyoeum sütüm kesilir dşye o da keoktu biraz sütün keesilmedi demi diyor gönlümü aşmaya çaşıştı ama çok zpruma6gtti
Lohusalıkta şiddet g. rmek?