Sevgilim şiddet uyguluyo yardımm?

erkek arkadaşımı seviyorum ama bazen en ufak tartısmada bile siddet uyguluyo ayrıldık bitti dediğimde kapıya gelip saat kac olursa olsun evden cıkartıp yine dövüyo bu gun yine kavga ettik 6da geldi aldı sabah. Daha sonra eve gider gitmez dövmeye başladı ayrılık lafını ağzına alırsan dedi bıçağı alıp geldi ilk seni gebertirim sonra kendimi dedi kulağıma o kadar sert vurduki sol kulağımdan cok az ses duyuyorum kulağım icinde biri yardımcı olabilirse sevinirim ailem duysun istemiyorum isler karıssında istemiyorum ilac falan onerebilen varsa onersin lutfen. Ve ben napabilirim bu durumda artık ayrılamıyorumda bırakmıyoda 2senelik iliskimizde 8 9 aydır siddet gormeye basladım evlenmeye zorluyo artık tehdit ederrk isi hızlandırcaz diyo 1sene icersinde evlenicez diyip duruyo ben istemiyorum artık napabilirim polis falan cağre değil cünku baya tanıdığı var kurtulusum o olmaz biliyorum bana akıl verin lütfen ne kadar sevsemde artık katlanamıyorumm
Güncellemeler
+1 yıl
Extra ekliyorum polise gidemiyorum malesef bos bir insan degil poliste bisey yapamiyo savcisida bisey yapamiyo artik..
Polis disinda fikir almak istiyorum kurtulmak istiyorum daha once boyle biri degildi 8 9 aydir piskopata donen biri oldu yardimi olabilcekler fikir verebilcekler sadece yorun yapsin uzaklassin istiyorum sogusun benden istiyorum bitirmeyi o istesin istiyorum. ya da doktora gitmeye bir uzmandan yardim almak icin nasil ikna edebilirim onu bu sekil yorumlar bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yaşım 19 onunsa 22
Sevgilim şiddet uyguluyo yardımm?