Arkadaşlsr konu biraz uzun, sizce ben haklı mıyım haksız mı?

İşyerinde 8 yıldır çalışmaktayım. En wski çalışan benim. Benim işyerimde 2 yıldır birisi çalışıyor kız kendisi. Ona ilk geldiğinden beri hep yanında oldum, işi öğrettim ve özel konularında dahi hep yanında oldum onun. Sonra ilkyardım kısmında mesül müdür oldu, ilk ben kutladım onu ve yine işi öğrenmesinde destek oldum. Evini tutarken kefil oldum, evimde bile kaldı abisiyle birlikte. Aile gibiydik. Sonra işyerinde genel direktör abiyle samimiyet kurdu ve işlerini ona yaptırmaya başladı sağ kolu gibi oldu. Sonra da işyerinde mesül müdürlüğünü yönetici gibi düşünerek kendisi artık emir vermeye başladı. Bana da emir verir gibi konuştuğu oluyordu imayla. Bende bunu hep sineye çektim. Bugün bir grup kurdu ve grupta muhasbeciden biz sağlıkçılara kadar yapılması gerekeni söyledi r yönetici imasıyla. Sonra da bülent bey ile kosa bir toplantı yaptığını söyledi. Bu benim zoruma gitti ve gruptan ayrıldım. 4 saat sonra benş aradı, neden çıktığımı sordu. Ona benşn orada olmamı gerektirecek bişey olmadığını söyledim. Sonrasında da fotoğraftaki konuşmalar geçti. Sizce ben haksız mıyım? Lütfen yardım?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha sonra beni genel yönetici aradı ve gruptan neden çıktığımı sordu bir sürü bağırıp çağırdı ve tekrar girmemi söyledi. Tekrar alması için yazdım ona mecburen, almayacağını söyleyince bişey demeden yöneticiyi arayıp gruba giremediğimi onunla da konuştuğumu söyledim. Tamam ben halledicem dedi ama almadılar gruba. Kendileri bilir inan ki, her şey bitmiş bende