Güncellemeler
+1 yıl
Daha sonra beni genel yönetici aradı ve gruptan neden çıktığımı sordu bir sürü bağırıp çağırdı ve tekrar girmemi söyledi. Tekrar alması için yazdım ona mecburen, almayacağını söyleyince bişey demeden yöneticiyi arayıp gruba giremediğimi onunla da konuştuğumu söyledim. Tamam ben halledicem dedi ama almadılar gruba. Kendileri bilir inan ki, her şey bitmiş bende
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeş benim kavgam hep üst rütbesiyle oldu asla kimse iş yerinde bana dış geçiremez ego tasliyim yok efendim bura benim mekanım yok bilmem ne hep bunlarla savaş verdim asla yalakalık yapmam ben böyle yaparak nerden nereye geldim asla taviz verme egolu olanlara
Haklısın, öyle de olmalı. Daha sonra beni genel yönetici aradı ve gruptan neden çıktığımı sordu bir sürü bağırıp çağırdı ve tekrar girmemi söyledi. Tekrar alması için yazdım ona mecburen, almayacağını söyleyince bişey demeden yöneticiyi arayıp gruba giremediğimi onunla da konuştuğumu söyledim. Tamam ben halledicem dedi ama almadılar gruba. Kendileri bilir inan ki, her şey bitmiş bende yoksa bu kadar rahat olamazdım eskiden. Tek düşüncem acaba hata bende mi dedim bi an kendimi sorguluyorum sadece. İnstagramdan da silmiş beni hanfendi, umrumda mı? Asla
Yaptığın iyiliği unut allahtan bekle Gördüğün kötülüğü unut Allah a bırak
Öyle yapıyorum zaten, ya birde onun yönetici olmasını kıskandığımı düşünmesi çok saçma ya, hiç aklıma gelmezdi. Bana emir verir gibi konuşmasına takıldım ben asıl. Birde manüpilasyon yapıyo orada. Aklıma geldikçe çıldırıyorum vallahi
Takma boş ver kafaya takma
Bu konu bu kadar büyüten o, bu kadar büyütmeyebilirdi. Kendisi kaybeder haklsın. Saolasın yardım için🙏
Eyvallah 👍 ortalık sakinleşsin git konuş derdi neymiş
Yok ya bunca şeyden sonra artık konuşmam. Hep ben alttan aldım, o yüzden bu kadar yüzsüzleşti. Değmez. İsterse gelir istenezse keyfi bilir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!