Saçıma her gün fon çekiyorum jöle wax veya sprey kullanmıyorum sizce saçım dökülür mü veya büyük sorunlar oluşur mu? Korkuyorum kel kalacağım diye çünkü saçımla fazla uğraşıyorum. Fön çekmek saç döker mi?Fön çekmek saç döker mi?
Fön makineleri hayatımızın bir parçası haline geldi. Saçlarımızı çok güzel göstermesi bir artı olarak kabul edilse de zararları da yok değil elbette. Sürekli ısı uygulamak saçlara zarar veriyor.
Her gün fön çekmek saç döker mi?
Saçlarımızı sürekli olarak ısıya maruz bırakmak yapısının zayıflamasına, yıpranmasına neden olur. Böylelikle zayıflayan saçlarda kopmalar, dökülmeler gözlemlenebilir.
Dyson Supersonic diğer makinelerden hem daha hızlı hem de daha güçlü. V9 dijital motoru sayesinde yüksek hızlı ve kontrollü hava jeti oluşturarak saçları hızlıca kurutuyor ve şekillendiriyor.
Isıyı her saniye kontrol ediyor ve saçları hava akımıyla şekillendirdiği için saçlar zarar görmüyor, dökülmüyor. Farklı saç tipleri için ayrı ayrı başlıkları bulunuyor. Hassas kurutma, şekillendirme, düzleştirme, difüzör ve geniş dişli tarak başlığı sayesinde her saç modelini kolayca ve aşırı ısı olmadan elde edebiliyorsunuz :)
saçın komple keratin yapısını bozuyrsn altları kestirsen ne olur hem saçın düz değilse neden insanlar için kendin olan bir şeyi yıpratıyrsn ki , arada yap ama sadece kendin için
Yazık kardeşim saçlarına yapma. Yapan arkadaşların saçlarını görüyorum hepsi dökülmüş seni dinleseydik keşke diyorlar hep. Ben hiç yapmadım iyi ki de yapmadım hiç dökülme yok saçımda.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen abi bende görüyorum çoğunun dökülmüş en iyisi sadece saçımı tararım yeter fön falan çekmem
kardeşim kellik ırsiyse ne yaparsan yap dökülür. Saç dökülmesinin en büyük sebeplerinden biri strestir. Saçlarının yıpranmamasını istiyorsan saçların yumuşak kalması lazım bunun için bı kaç şampuan var nette araştır görürsün.
En İyi Cevaplar