- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnketli olsaydi sorun diye düşünrken ben sordum :)
www.kizlarsoruyor.com/.../q2045482-sizce-sakal-olmazsa-olmazlardan-mi
Ve en azından ankete katılmanızı bekliyorum :)
üşenmedim yazdim tek tek yahuu can sıkıntısı neler yaptırıyor gecenin 01:46da insana
@hanzadevol2
@kraft
@fikrimgeldii
@gezentixxd
@esilaozenc
@oyhyiter
@lolabunny0
@dehliz94
@masterofblacks
@sürgüns
@bayanekonomist
@krizalit_
@wienist
@acımtıraks
@minikmühendis
@gizlikullanıcılık
@elenoraaa
@çıtırımbea
@sena9051
@robincosby
@kimsemkimimm
@Heraklatios
@çakmamileey
@Nihalaydn
@ilgiyurter
@cocuyankız
@Dilly
@Aylinn123
@lovethispain
@Baray123
@çisecan
@DondurmalıPasta
@sarımelek214
@mutluyuum
@birşizofreniksancı
@Rengarenkli
@amyleeches
@lilyum0101
@Şookoladee
@gagaliminnos
@Sonmermi
@xolivelygirl
@eyyemusss
@aşkkelebeği21
@Akşamüstüsevmeler
@morayakkabı
@Erdbeere
@Nemsi
@kavunkarpuzpöffü
@Erica_
@duygu71
@anticög
@ciwciwcik
@Esratülü
@Rozalina
@bekeyece
@snowqueen
@bayanpilott
@ggzdeeç
@gizemm0e0e
@llydia-
@sila097518 Yorumla- +1 yıl
tamam :)
- +1 yıl
@Rozalina dimi yaa emek emek :P
- +1 yıl
:O :):)
- +1 yıl
Davete icabet gerek ;)
- +1 yıl
Sakal candır , gerisi heycandır canısı :D bu arada sanada yakışmış sakal , onuda es geçmeyelim ;))
- +1 yıl
Vaay saol ya :)
- +1 yıl
Sakalsiz olmaz tabiki yaa. :)
- +1 yıl
@sürgüns güldü 😎
- +1 yıl
@gagaliminnos ahaaha senin nick ve fotoda cok orjinalmis bu arada 👍👍💐
- +1 yıl
@morayakkabı mor seven biri olarak daha bir mutlu oldum bak 💐👍
- +1 yıl
ahahah amacımız mutlu etmek ;)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNormal durum, aslında sen vb. yaşıtlardaki erkek ve bayanlarında olgun olması gerek yuva kurmak adına şarta yakındır. acele karar verme zamana yay, psikoloğa danış. ona göre oluruna bak aradaki yaş farkınıda maksimum 10 üzerine çıkarma derim tabi sen bilirsin.
Bnedenizde ilk defa bir top sakal bıraktım lise talebesi bayan bile çaktırmadan baktı şaştım :) y. anlama askıntı olurum vb. demem..26 yaşımdayken 16 yaşında liseli bayan psikoloji sitesinde paylaşımlarımı beğenmiş kişiliğimle.. benle mesajlaştı dizlerinde uyusam bana sarılsan sevsen vb. dedi bende terslemedim tavsiye biraz onun kafasında yazı ve düşünceler ilerisi için geleceği psikolojik durum vb. anlattım ve dua etti hevesmiş 20 li yaşlar sonrası olgunluk olucak vb. dedi ondan ve sevgisinden faydalanmadığım için dua etti helalleştik ve ayrıldık.16 Yorumla
Soran+1 yılvay anasını shjdsh
- +1 yıl
Kız kardeşim var, vede akraba kızlarımda var.. herşeyden önce Allah sevgim ve korkum var nasıl faydalanabilirim bahsettiklerime rağmen bahsettiğim bayandan?
Eden kendine eder.. ahını aldınmı 2 cihandada yanarsın. ve nasıl insanım diye gezersin bu dünyada? bu yaşıma dek zina yapmadım, içki sigarada içmedim. herşey yerinde ve zamanında dozunda kuralına göre yaşanmalı manevi ve esas doğrularla :) yoksa başımız boktan çıkmaz :(.
Soran+1 yılo içiyo sigara ama zaten felsefeci tipi var adamda bence inanmıyo bile olabilir
- +1 yıl
Zamana yayıcan vedeeee altın kural : ona sorarsın veya başkasına : sevgi, flört, konuşulacaklar, evlilik anlamı , kırmızı çizgilerin vb. herşeyi şeffafça ve çelişkili olmadan 1 kerede belirt bende ona göre karşılık vereyim işte o zaman çözersin seni tanımadan direk yorumlayacak özünü senin göz ve kulaklarının yüreğinin önüne serecek :)) sende karpuzun içi dışı nasıl diye bakıcak ya iade edecek ya da peyniri taze ekmekle alıp yiyeceksin adamı :):) tabi evlenmek nasip olursa.
Soran+1 yılbişey anlamadım :D
- +1 yıl
Bak, ciddi niyetin olursa tavsiyeme göre konuş :) karpuz olayı son olay :)
+1 yılkesinlikle var. önceleri sinek kaydı traş, tiril tiril bir görüntü arardım erkeklerde yaş arttıkça zevkler ve renkler de değişiyormuş.
her erkeğe gitmiyor kirli sakal, kimisi çok pis görünüyor ama kimsi de... neyse daha fazla konuşamayacağım :D02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakallı erkek bana iğrenç geliyor, sakal bıyık olmayacak, günlük traş olacak ve saçları subay traşı olacak
713 Yorumla- +1 yıl
Benden Bahsetti... :D
Soran+1 yılhadi ya
Soran+1 yılhttps:/ /i. hizliresim. com/ 784raL. jpg bu nasıl? bosluklari sil ama
Cevap sahibi+1 yılverdiğin linkteki yaratık, iğrenç kelimesinin vücut bulmuş hali
Soran+1 yılohaa
Cevap sahibi+1 yılsen çakıldak nedir bilirmisin?
işte bu adamın saçları aynen çakıldak gibi
https://www.uludagsozluk.com/k/%C3%A7ak%C4%B1ldak/
Soran+1 yıl:(((
Cevap sahibi+1 yılkoyunların kuyruk tüylerine yapışan ve orada kuruyup kalan dışkı
o linkteki resme iyi bak ve haklı oldugumu görürsün, çünkü yemin ediyorum tam olarak aynı görüntü çakıldakla
Soran+1 yılbence tarz ama sen bilirsin tabi zevkler
Cevap sahibi+1 yılçakıldağın tarzımı olur ya, bırakıp bu yabancı hayranlıklarını kardeşim
https://www.youtube.com/watch?v=f8mKlW020SQ
Soran+1 yılahahah justin bieberla bu bir mi allah aşkına. yabancı hayranlığı da değil eser tuncer yaz google'a. bir de ona bak o türk mesela
Cevap sahibi+1 yılTürklere can kurban ama bu pislik yabancılar affedersin yapsa yiyecek bu gerizekalılar
Cevap sahibi+1 yılBak gidip buna hayran olsunlar
https://i.hizliresim.com/Mlr3Og.jpg
ya da buna
https://i.hizliresim.com/G1lOdZ.jpg
o zaman hak veririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Diğer konusunda 982 cevap paylaştı. Bence o her erkeğe yakışmıyor, yakışanı var yakışmayanı var :) mesela bazıları kirli sakal bırakıyor çok itici oluyor ya da öküz gibi uzatıyorlar garip bir türde öylede çok iğrenç oluyor eğer sakal bırakıyor güzel bir imaj verde öyle bırak ne çok uzun ne çok kısa :)
033 Yorumla
Soran+1 yılevet mesela türkçe hocam. feyz alın shfjddfsg
Soran+1 yılşehir dershane isim mi veriyim :d
Soran+1 yılhe tamam o zaman görürseniz feyz alın :D
Soran+1 yılutaniyorum bir sn :DD
Soran+1 yılbitti mi :p
Soran+1 yılahahaha tamam :D
Soran+1 yılbişey anlatcam geçen gün etüt odasındaydık kaloriferleri baya açmışlar çok sıcak olmuştu hocayla göz göze geldik çok sıcak değil mi ya böyle koala gibi yapışıyorum dedi kafasını cama yasladı ben de biliyorum dedim nerden biliyosun dokundum mu sana dedi ben de yok tahmin edebiliyorum bana da sıcak geldi dedim güldü sonra yanlış bişey mi dedim ki?
Soran+1 yılçok tatlı ya bir soru sordum güldü bu ne la dedi ben de böyle hafif gülerek baktım pardon ya ilk defa böyle bir soru gördüm dedi :D niye yanlış bir şey söylemiş olayım ki o gelip çok sıcak dedi
Soran+1 yıloha ciddi misin sjfjdhgjj abartma ya
Soran+1 yılya cidden böyle mi düşünüyosun? çünkü şu an bunu bana söylememişti ama ben böyle aktardım gerçekten böyle mi düşünüyosun :(((((((8
Soran+1 yılbeni üzdün şu anda aslında bana da öyle geldi ama arkadaşım
Soran+1 yılya çünkü bu olayı böyle anlattım direk dürüst olun diye. ama bu olay hocayla arkadaşım arasında geçmiş şöyle oldu hocayı hiç tanımıyoduk ben çok tatlı falan diyodum görünce sonra etüt aldık o hocadanmış neyse tanıştık falan sonra bir daha gördüğünde benim adımı hatırlamadı onunkini hatırladı sonra bu olay yaşanmış ben de bozuldum zaten derste de ona anlatıyodu hep ben mi kuruntu yapıyorum diycem de yok.
Soran+1 yılben çok çekingenim heralde hoşlandığımı anladı falan ondan
Soran+1 yılşu an aşırı kıskandım.
Soran+1 yılarkadaşımı
Soran+1 yılya söyledim ya sana şimdi arkadaşımla geçti desem arkadaşına asılıyo demezdiniz o yüzden öyle sordum aslında arkadaşımla geçmiş bu konuşma ve az önce yazdığımı okusana üşendim
Soran+1 yılee asılıyo dedin :D ona asılıyo o zaman. asılmasın
Soran+1 yılbana takılsın :p
Soran+1 yılneyse tamam saçmalamadığımın farkındayım. bir de görünce aptal aptal gülümsemesem iyi olacak:)
+1 yılbu yaştan sonra sakal bıraktırcaksınız bızede:) şaka bır tarafa bende 20 li yaşlarda bırakırdım george mıchela acayıp benzerdım saclarıda öyle bırakırdım alıcımız coktu şimdide oldun erkek olduk artık gercı yıne alıcımız cokda vaktımız yok. ancak sakal var sakalcık var sagda solda dagınık duzensız cıkar sakallardan zıyade oturmus duzenlı ve temız sakal olursa. oyle işidcıler gıbı ya da sülayman modası gıbı pis sakallar bana göre cok hos degıl erkek olrak fıkrım boyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 19 yaşındaym sakal yüzünden çoğu kişi beni 24 yaşında zannediyor veya tahmin ediyor... Bu güne dek hiç kız arkadaşım olmadı benden hoşlanan oldu ama çok seçiciyimdir.. Neyse hafif kirli sakal bana çok yakışıyor sinek kaydı olduğum zaman çok iğrenc buluyorum kendimi... Sakalın tek sorunu kesne zahmeti başka bir dezavanajı yok
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO zaman ben sizlere el kaide, işid gibi teröristleri tavsiye ediyorum, sakalın hası var onlarda :)
Sakal nedir ya, tamamen pislik. Kıl yahu kıl, başka birşey değil. Nasılki özel bölgelerimizde çıkan kıllardan rahatsız olursak, sakalda aynen öyle bir pisliktir, temizlenmesi gerekir73 Yorumla
Soran+1 yılBir köse bunu artıladı.
Cevap sahibi+1 yılsadece saç olarak çıkan kıl iyidir, geri kalanı pisliktir
Bence erkeği erkek yapan sakallarıdır ben de Erkeğin sakallarının parfüm ve sıgarayla koku sıner ya ben o kokuya bayılırım eski aşkımdan biliyorum :(((?
25 Yorumla
Soran+1 yıloff sigara kokusu
Soran+1 yılona da bayılıyorum
Soran+1 yılkız neden?
;)))))))))) www.google.com.tr/url
00 Yorumla
+1 yılNooolur sakallı adam demeyin etraf el kaideci doldu :(( guzel mis gibi traş olsunlar. Biraz kirli sakal ok seksi ama daha fazlasi pis duruyor
20 Yorumla
+1 yılSanırım kıllar seni tahrik ediyor bu normal bir durum :)) Demekki göğüs kıllarımı görsen üzerime atlarsın :))
12 Yorumla
Soran+1 yılIyyyy
- +1 yıl
aaaa ne kaddar ayyıp ne yaptın asuman :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence de sakallı erkekler daha tatlı. tabi hepsine yakıştığı anlamına gelmez. bide erkeklerin çoğu sakalları gidince kendilerini çıplak gibi hissediyolar ve daha küçük görünüyolar. bu arada sapık olduğunu sanmıyorum:)
08 Yorumla
Soran+1 yılama türkçe hocamdan hoşlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılbu herkese olabilir. bende ortaokulda beden hocamdan hoşlanıyodum :)
Soran+1 yılo zaman sana şöyle anlatayım şimdi dershanede görüyodum adamı ama adını falan bilmiyodum sonra bir gün etüt aldık baktık o hocadan almışız. (arkadaşımla aldık) ben bayadır ondan hoşlandığım için etütte rahat olamadım utandım falan heyecanlandım sanırım anladı. arkadaşıma daha yakın davranıyordu sonra bir gün de matematik etütümüz vardı etüt odasındaydık arkadaşımla ben kantine gittim döndüm hocayla arkadaşım konuşuyolardı kıskandım sonra ne konusuyodunuz dedim işte ufo mu ne vardi hoca icerisi cok sicak oldu koala gibi yapisiyorum demis kafasını cama yaslamis. arkadasim da biliyorum:) demis o da nerden biliyosun dokundum mu hiç demiş arkadaşım da hayir da tahmin edebiliyorum bana da sicak geldi demis. ben döndüğümde gülüşüyolardı açıkçası hoca arkadaşıma şirinlik yapıyo gibi geldi ve çok kıskandım sence kıskanmam normal mi :(
Soran+1 yılbenimle hiç konuşmuyo pislig
Cevap sahibi+1 yılcanım bu çok normal ayrıca öğretmenler bazen öğrencilerle o tarz gırgıra girebiliyo bu arkadaşına aşık olduğu anlamına falan gelmez. aklın varsa bu durumdan arkadaşına söz etme. seninle konuşmaz çünkü çekingen görünmüşsün ona oda seni sıkmak istemediği için konuşmamış.
Soran+1 yılarkadaşım biliyor ki çok yakınız :/ niye söyleme dedin
Soran+1 yılo kafasına takmaz zaten böyle şeyleri de söylememeli miydim?
Cevap sahibi+1 yılçok yakın arkadaşınsa bilsin ama onun dışında bilemem. yakın arkadaşının da hocayla sen varken gülüşmeside ayrı bir konu
+1 yılbende oldum olası hep senin gibiydim. sapıklık değil bu. bide sakal konusuna gelince, katılıyorum ya özellikle kirli sakal hep favorimdir.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki o zaman
+1 yılyo bence gayet normal kirli sakal piç gülüş dediğimiz olayla birlikte erkeğe bir çekicilik katıyor bir çekicilik katıyor anam böyle izlemelere doyamam
05 Yorumla
Soran+1 yılaynenn türkçe hocam tam
- +1 yıl
:D sırf dersleri o anlatıyor diye dinliyorsun dimi... bende de geometri hocası vardı mavi gözleri böyle siyah saçları kirli sakalları hafif uzun saçları aklıma geldikçe tekrar tekrar aşık oluyorum o adama o kemikli erkeksi surat :D dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim :D
Soran+1 yıldersimize girmiyo ki ahahahah :D o anlatsa her gün geliriim diycem bir gün sen nerdeydin sana kim sordu hayatının aşkını sen kimleydin bana kim buldu senin gibi şaşkını shjdfhg sonra hastanede uyanirim :DDDDD
- +1 yıl
:D ahahahahhaa... ah be kalmadı öyle hocalar üniye bir geldim hep 50 yaş üstü proflar falan nerde kaldı o yakışıklı hocalar... ancak asistanlarr var :D yine tadını çıkar yani
Soran+1 yılvardır zaten sevgilisi falan etüt alıyorum mesela zil çalar çalmaz ben gidiyom deyip gidiyo
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beyaz tenli oval yüzlü ve siyah sakallıysa üstüne atla bırakma abla tavsiesi.
11 Yorumla
Soran+1 yılay evet türkçe hocamı tarif ettin!
Seni sapik. s. s kac yasindasin kiz en az 18 desek 18 yasinda maymun gibi sakal cikmaya baslamasi lazim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKesiyolarsa demek
Soran+1 yılO kadar dikkat etmedim shsjhshs
+1 yılGenç yaşta kızlar hep baba sevgisinden dolayı kendinden yaşlılara ilgi duyarlar. burada Olgun erkeğin karizması kendi ayaklarının üstünde durmasının da etkeni çok tur bakmayın siz sakal bira bahane
03 Yorumla
Soran+1 yılBira ne alaka:)
- +1 yıl
Biraz demek istedim Yav :) bre ergen
Soran+1 yılay ne biliyim ayol jdjhfjhsdh
+1 yılkızlardan ilginç yorumlar. kirli sakal veya biraz daha uzunu iyi oluyor ama sakalla süreyi aşınca yüz tahriş olmaya başlıyor. bir kaç ayda bir erkek jiletle traş olmalı... kimse beyaz tenli sakalsız erkek istememiş?
06 Yorumla
Soran+1 yıltahriş bilmiyorum olabilir
- +1 yıl
dün traş olunca jilet arasını görmek istemezdin. ölü derinin tamamı jilet arasına girer. kuruyan deri kendisini atmak ister ama sakallar buna engel olmaktadır. bunun önüne geçmek ve derinin tazelenmesi için traş olmak gerekir. ama sakalın kızlar tarafından çekilci geldiğini bilmiyordum ben sakalı keyfime göre bırakıyordum yine aynı şekil devam :)))
Soran+1 yılo zaman arada bir olun ama insan içine çıkmayın sjfhdgsgdfg
- +1 yıl
hahaha annemler çocuk gibi oldun diyorlar 5 yaş gençleştin falan diyorlar. sakal daha olgun gösteriyor insanı. ama...
Soran+1 yılkesinlikle
- +1 yıl
o zaman bir kenarlara yazalım bunları...
+1 yılsakal bıyık tipe göre değişir kimine yakışır kimine yakışmaz. çocuğun yüzü parlaksa hani böyle erkek güzeli derler ya öyleyse sakal gitmez bence ona.
mesela bana bıyık çok yakışıyor derler ama ben bir türlü ısınamadım şu bıyıga ya..01 Yorumla
Soran+1 yılyok baby face degil
Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Abi sakalsız olan yakışıklı beylerimiz de var yani :)
11 Yorumla
Soran+1 yılvardır tabii
bundan mı bahsettin :D images.habervitrini.com/.../conchita_wurst_10.jpg
02 Yorumla
Soran+1 yıloo <3 dfjfgs
+1 yılSakal olmazsa olmaz ama bak şimdiii. Erkek dediğin sakallı olur tabii :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet mesela türkçe hocam
+1 yılValla ben üşendiğimden kesmiyorum :D Kirli sakalla geziyorum ama sakalı hiç sevmiyorum :D
03 Yorumla- +1 yıl
Bazen ben kendimi berbat gördüğümde sakallı sakallı gezerken kızlardan garip tepkiler alıyorum demek ki bu sakal sevgisindenmiş :D Birisi yanımdan geçerken numarasını mı ne verdi anlamadım :D
Soran+1 yılahahah sakal iyidir ya
- +1 yıl
şu an bir iki haftalık sakal var üşeniyorum kesmeye :D Yakıştırmıyorum kendime ama :S
Diğer konusunda 864 cevap paylaştı. :D Bana yakışmadığı için kesiyorum hep :D Işide benziyorum sonra diye :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsen böyle iyisin ya
+1 yılSapik degilsin kendinden yasca buyuk erkeklere ilgi duyman gayet normal canim
02 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçmeliyim.
- +1 yıl
Orasini sen bilirsin
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun sapiklik ile baglantisi nee :) Olabilir sakalli bir erkekten hoslanabilirsin, bu sapiklik degildir...
00 Yorumla
+1 yılOlur o yaslarda ama abartmamak gecuci oldugunu bilmek lazim...
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet
- 00 Yorumla
+1 yılerkek kardesim 17 yasinda ama sakali var bkz: https://i.hizliresim.com/8EJ7nA.png
011 Yorumla
Soran+1 yıloha bu nasıl 17
- +1 yıl
masallah de zilli nazar degdirme bebegime :d
Soran+1 yılahahaha yok kız büyük duruyo ondan
- +1 yıl
kiskanc tipsiz erkeklerin biri -1 vermis hahaha :ddd
Soran+1 yılerkekler vermis
- +1 yıl
bir kiz erkek yakisikli diye kiskanmaz :D verilen eksilerde tipsiz erkeklerden kiyamam :dd
- +1 yıl
erkek kardeşinin eniştesi olabilirmiyim :D?
- +1 yıl
buna bebeyken et yedirmişler öküz gibi olmuş maşaallah
- +1 yıl
Crossfit yapiyo ondandir bebekken et yedirmemizle alakasi yok :d
sizin yüzünüzden ne 31 çekemiz var nede biriyle sevişemiz geliyor daha ilkim bile olmadı şu dünyada senin gibi kızlar beni hayattan soğuttu evlenmeyi bile artık hayatımdan çıkarttım
02 Yorumla
Soran+1 yılniye naptık lan?
+1 yılBacim o bende de var :( Sakala olan hayranligimdan midir nedir konustugum kisilerdede hic sakal yok puruzsuz :(
01 Yorumla
+1 yılkesinlikle var ama kimisi çekici kimisi itici oluyor. kendini tanımalı insan bir şeyi sırf moda diye yapmamalı
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynen
+1 yılkirli sakal hangisi şimdi profil resmimdeki mi yoksa şurdaki mi
https://hizliresim.com/784rkm02 Yorumla
Soran+1 yıldont nov.
- +1 yıl
mii tuuu
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. 16-17 yasındakı kizlarin alakasından anlasıliyor bu zaten. Hormonlarınla alakalı olsa gerek. Sakal erkeksi bir detay
00 YorumlaÜşenmesem bende keserdim sakallarımı, bu sapıklardan başka kurtuluş yok :(
00 Yorumla
+1 yılSapıklıkla alakası yok bende hastayımm sakallılaraa :D
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman mutluluklar :D
+1 yılGalatasaray'lyıım ama haksızn çekiciler sakallı erkeklr..
01 Yorumla
Soran+1 yılne galatasarayı
Sakal daha erkeksi yapıyor erkekleri genelde her kız beğenir bunu bende begeniyorum ama esmer olucak :)
05 Yorumlaöyle düsünme bnce etkilendin ve bır an önce sakallı olmaya calısıyon :)
00 Yorumla
+1 yılEvet sakal güzel oluyo yakışan var yakışmayan var :)
010 Yorumla- +1 yıl
Yani normal kötü bsy yok yaksms
- +1 yıl
Sana da yaksyo :)
- +1 yıl
Bana mı :) :) :) :) :) :) :)
- +1 yıl
Benim sakalm yok ama :)
- +1 yıl
Anladım ben seni tamam ehehe evet benim sakallarim çok biyiklarimda var ıyyy çok kötü mesaj atmayn bana hiç :)
değilsin.. gelişme çağındasın o yüzden öyle.
yaş kaç?011 Yorumla
Soran+1 yılLise 3
Soran+1 yılEvet yakisana cok yakisiyo hele türkçe hocam shshshshhd
Soran+1 yılKumral :p
Soran+1 yılYok degilim
Soran+1 yılifşa edemem sorry
Neden sapiklk olsun arkadasim herkesin kendine ozgu begendigi bisey vardir bende kendimden yasca cok buyuklerle sevgili oldum olabilir yani anormal sapiklik bir durum yok ortada
00 YorumlaBana da 13 yasında bir kiz cocugu takmis : )
Sakalim yuzunden mi acaba hemen gidip traş olayim.
Soru sormustum bu konu hakkin da : )02 Yorumla
Soran+1 yılAhahah 13 mü
Sakalsız asla diyenlerdenim. 20gün önce askerden geldim 12 ay sakalsızdım resmen piskolojim bozuluyodu. Ama kesinlikle sakal var sakal var ben çok bilirim elmacık kemigine kadar sakallı erkek :) allahttan öyle degilim
00 Yorumla
+1 yılesmer kirli sakallı, hatta direk sakallıda olur bide yeşil gözlüyse al evde besle bayılıyorum ya :D
13 Yorumla- +1 yıl
Evde besle derken:o
Ulan hep sakalli erkek diye diye militan kampina benzettiniz guzelim memleketi...
00 Yorumla
+1 yılAynı sey bendede var sapiklik degilde hoslanti bence
010 Yorumla
Soran+1 yılhocama aşığım ama
Soran+1 yılsana bir şey anlatsam yorum yapar mısın
- +1 yıl
Tabi özelden konusalim istersen
Soran+1 yılxper 1'im ama :/
Soran+1 yılburadan da anlatabilirim sorun yok burada takıldığını sanmıyorum
- +1 yıl
pekii burdan anlat
Soran+1 yılşimdi dershanede görüyodum adamı ama adını falan bilmiyodum sonra arkadaşımla bir gün etüt aldık baktık o hocadan almışız. ben bayadır ondan hoşlandığım için etütte rahat olamadım utandım falan heyecanlandım sanırım anladı. arkadaşıma daha yakın davranıyordu sonra bir gün de matematik etütümüz vardı etüt odasındaydık arkadaşımla ben kantine gittim döndüm hocayla arkadaşım konuşuyolardı kıskandım sonra ne konusuyodunuz dedim işte ufo mu ne vardi hoca icerisi cok sicak oldu koala gibi yapisiyorum demis kafasını cama yaslamis. arkadasim da biliyorum:) demis o da nerden biliyosun dokundum mu hiç demiş arkadaşım da hayir da tahmin edebiliyorum bana da sicak geldi demis. ben döndüğümde gülüşüyolardı açıkçası hoca arkadaşıma şirinlik yapıyo gibi geldi ve çok kıskandım sence kıskanmam normal mi :( ve asılıyo olabilir mi ona? bir de benimle hiç konuşmuyo gıcık
- +1 yıl
boyle konusmasi asıldıgı anlamına gelmez her hoca ogrencisiyle bu sekilde konusabilir bunda abartilicak bisey yok sen bos yere kıskanmıssın seninlede daha fazla utanma diye konusmamis cekingen olma
Soran+1 yıloff doğru diyosun.. ama çekingenim bunu da değiştiremem ki.
Soran+1 yıliçimi rahatlattın ama :)
Sapık değilsin, bende hep kendimden büyük kadınlara aşık falan oluyorum :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhoşlantı falan oluyosundur
https://hizliresim.com/7843pm böylece biseymi
10 Yorumla
+1 yılSakal erkeklerin süsü gibi oluyor bencede çok tatlı
14 Yorumla
Soran+1 yılevett
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılbenim gibi mi? :O olgun erkekleri beğenmen normal aşırı yaşlı olmamak kaydıyla çünkü senin yaşıtların çocuksu olur erkek daha geç tamamladığı için...
00 Yorumla Sapıkmıyım dediğine göre senin bahsettiğin sakal yüzde değil
22 Yorumla
Soran+1 yılahahah yok la sapkınlık derecesine geldi de ondan
+1 yılSakal bırakan erkekler çalışmıyormu ben bir tek onu merak ediyorum?
05 Yorumla
Soran+1 yılÖğretmen
- +1 yıl
Öğeetmen ve sakal devlet kurumlarında ne zamandan beri paspallığa izin verilir oldu ki?
Soran+1 yılDershane
- +1 yıl
Ne olursa olsun kendine işine ve size saygısı yok demekki. Bir öğretmenin sakal bırakmasını görmeyi bırak ilk kez duyuyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini daha iyi anlıyorum şimdi
Soran+1 yılOha ne alaka saygı falan? Bence gayet yakışıyor sakal falan niye kessinler
+1 yılAbartılacak bir durum yok.. Bazılarına gerçekten acayip yakışıyor...
06 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
@awngard yakışmış gerçekten :)
- +1 yıl
@awngard tsk diyince sizin de mi aklınıza o şey geliyor yoksa bilinç altım benimle teşekkür mü geçiyor :D
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayir tabii ki de
Sakal candır ya
Gökhan türkmen gibi sakal mi yoksa kirli sakal mi?012 Yorumla
Soran+1 yılGökhan'ınki gibi
Soran+1 yılBenim Türkçe hocamda sakal+bıyık var ve cok yakisiyor
- +1 yıl
Kafayı taktiğin türkçe hocam herhalde :)
- +1 yıl
Ahahaha anca hocalara kaldiniz gene ;)
Ben istedigim seviye çok zor ama hani sarı da degil saclarım ;(
www.ihd-wallpapers.com/.../..._lothbrok_hair-2.jpg
Soran+1 yılOha cok iyi ama Türkçe hocam daha iyi ahahahahaha
Soran+1 yılGerçekten
Soran+1 yılFotografi olsa atardim cidden yakisikli ya
Soran+1 yılZevkler ve renkler diyelim :)
Diğer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sapıklıkla alakası yoktur, sen kaç yaşındasın da yaşıtlarının sakalları yok
01 Yorumla
Soran+1 yılLise 3
Yoo gayet normal sakal erkeksi bir şey ilgini çekebilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılAnladim ^^
Soran+1 yılYok lise 3
Soran+1 yılYasak ya :D
Soran+1 yılAhahaha girmek sorun degil de okulda görüp kızıyorlar
Soran+1 yılYok be ne savunucam ahaha :D
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne gelen sakal bırakıyor... Sakalsız veya az bişey kirli sakal iyidir uzun sakal cidden İŞİD militanı gibi oluyor.
08 Yorumla
Soran+1 yılolsun güzeldir
- +1 yıl
Gökhan Türkmen gibi mi :)
- +1 yıl
@Bilinmeyenşahıs Gökhan Türkmen yakışıyor o adam bıraksın sakal:)
- +1 yıl
Bende onu diyecektim. Yakışan sakal bırakmalı :)
- +1 yıl
@Bilinmeyenşahıs bende özendim bir ara denedim olmadı İŞİD alırlardı o derece ahah:)
- +1 yıl
Işide almasalar bile seni onlardan sanıp kafanı taşlarşar dikkat et :D
- +1 yıl
@Bilinmeyenşahıs o derece durum vahim diyorsun ahah:)
- +1 yıl
Bildiğin gibi değil :D
+1 yılBen bir ara biraz bıraktım beni gören cezaevinden yeni çıkmış psikopat sandı. Sakal her insana gitmiyor. Gidenlerdede iyi duruyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Oooo ben itfaiyeciyim sakal bırakamam nerden çıktı bu sakallı erkek sempatikliği muhteşem yüzyıl izlediniz izlediniz :((
02 Yorumla
Soran+1 yıldershanede öğretmen olsan bırakırdın:(
+1 yılSakal erkeğin makyajıdır nett.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Süper tespit :)
+1 yılSapık değilsin :) Sevgilim sakalını kesince kızıyorum. Ben sakallı beğeniyorum onu :) Çok daha erkeksi ve seksi görünüyor bana :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSebebi de yakısıklı olmaması degil mi?
yakısıklı oland a olmayan da sakalla yüzünü kapatıyor böylece birşey ortada olmuyor
amac bu galiba03 Yorumla
Soran+1 yılkarizma katıyor
Cevap sahibi+1 yılya ne karizması
abartıyorsun.
karizma falan olmuyor
Soran+1 yıloluyor
- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026