Kadinlarin cogu erkege sakali cok yakistiriyor, ben de katiliyorum peki sizce?
Evet kesinlikle sakalli erkekler cok cekici
Hayır ne alakasi var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İş gereği, zorunluluk falan olursa ancak sinek kaydı tıraş olurum. Yoksa yani, daha bir güzel oluyor böyle ya. Kendimi beğeniyorum vallahi. Yakıştığını düşünüyorum. He, kesince de 3-5 yaş geri gidiyorum. Zaten küçük gösteriyorum...
Pampa sonra batıyo yaa kes şunları diyorsunuz dufak yerine sakal öpüyorsunuz. Öpüşürken sakallarıda ağzınıza dilinize sokuyorsunuz olmaz öyle yaa :D
sakal var sakal var sonuçta biskolata erkeği olcam diye mağra adamınada dönebilir ben kirli sakaldan hoşlanıyorum
Genelleme yapamayız aslında sakal denen şey erkeği rezil de eder vezirde :D
Cevap
53Cevap
Sakal çekici erkeğe çekicilik katar.
Bknz. Isid üyelerinde sakaldan bol bişi yok ama fis.. ondan özenip öyle sakal birakanlar var bide..
Yakışıklı olduğunu falan sanıyorlar.
ehhh işte daha bir iyi duruyo tabi yalan yok özgüven de veriyo erkeğe ve özgüven de başlı başına çeker karşı tarafı kendine ;) :) :D 😂😂😂
kesinlikle. koreliler mesela kız gibi. benimkinden pürüzsüz yüzü var erkeklerinin
Yapar da bırakamıyoruz iş yeri izin vermiyor yurtdışına gitcem gelen var mı orda serbest
Katılıyorum koymak isterdim foto ama reklam olmayalım dimi 😂😂🙈
Elbette. Daha erkeksi ve olgun yapar. Ayrıca bilimsel olarak da faydalı birşey
Bana göre bir erkek sakalsız olmalı ama bana göre 😉
Sakal iğrenç bence. bir kere uzatayım dedim yemek yiyince ağzım burnum ne hale geldi, iğrenç mikrop tutan birşey. Temiz olmak lazım
Ayrıca ben uzun favori bırakmayı severim diye sakalla olmuyor
Herkesi degil tabi sakal uzatıp kanka gibide görünebilirsin:))
Sakal tamamen erkeğin makyajı cidden çok tipsiz erkekleri bile yakışıklı yapıyor
Yani sakal yakışana yakışır oda böyle çok fazla uzın değil ama bana göre sakalsız erkek daha iyi 😊sakalı sevmem.
yakışanı çekici yapar bir kere ben sakal bırakmıştım biraz sakallar uzamıştı bir kac kızın bana baktığını görmüştüm sevgilisinin yanındada bakan olmustu :)
benim de en sevdeğim yerim Sakallarım :) bana da yakıştığını düşünüyorum
Cekici olduklarini dusunuyorlar ama yanliss
Yakisani var yakismayani var
kişiler arasında farklı birine çok yakışır birine hayır ama çoğunlukla yakışır bence daha olgun gösterir
Sakalı uzatmamın nedeni sünnet olması ama hoşuma gitmiyor değil ( iki hafta önce ben https://hizliresim.com/WYvZ14)
Erkeksi gösteriyor o yüzdendir. 3 numara saç ile kombin olunca :-D
Kirli sakal kullaniyorum. Makine ile kisaltma yapiyorum sadece ve bende gercekten seviyorum.
be görülüdüğü gıbı uzatıyorum cekıcı yapar mı bılmem ben sevıyorum
Sakalı kesince kendimi yeni dogmus bir bebek gibi goruyorum, yakismiyor 😂
kirli sakal iyi bence yani murat boz sakalı gibi. ki ben de kirli sakal kullanırım çünkü yakışıyor
Sakalsız halimi ben bile tanımam herhalde unuttum :)
Benim sakallarim çok gür olduğu için orman kackinina benziyorum sakalim uzayınca
Sakal erkeğin makyajıdır 😊
Kesinlikle sakal olmalı
yapar evet bazılarına yakışıyorsa gayet tabi
Sakalı olmayan bacımdır
Bravo tebrikler.. Sakal ile daha çok erkek olunduğunu zanneden bir cahil ve beyinsiz daha... Peki bunu sen neye dayanarak söylüyorsun.. Yanş bunu.. Sakallı erkekler daha çok erkektir.. Sakalsız erkek erkek degildir.. Bacıdır.. Diye hangi Bilim.. Bilim Adamı söylüyor.. Veya hangi kitap yazıyor.. Söyle bizde bilelim Kara cahil..
sakalın mı var derdin mi var.
bence de yakisiyor :D
Bide bıyıklı olursa😛😊👊
Herkesi yapmaz çekici
Sadece sakalda yetmez.
Kesinlikle ama yakışana...
Sakalsız erkek bir hiçtir
Sakalsız çocuk gibi görünüyorum.
sakal erkeğin makyajıdır
Yakısanı var yakısmayanı var..
Begenen de var begenmeyen de
B dedim
Sakallı diyorum bende
Kesinlikle sakal 👍🏻
Gerçekten kılda keramet varmış😛😛😛
Sakal erkegin nisani ya
Bilemiyorum, ben tembellikten kesmiyorum.
her erkeği çekici yapmaz
kızlara sormak lazım.
bazı erkekleri gerçekten çok çekici yapıyor.
Değişir.
Hemde ne biçim 😏
Evet çekici yapar
Evet sakal iyidir
sakal sünnettir
beni yapmadı
Ahahahah😂😂😂
@zeynep5454 komik olan ne?
Sence 😂 içten söyledin adam gibi adam dicektim
@zeynep5454 kısa erkeğe adam denmez.
Kisa erkeğin canı yokmu? O ne demektir öyle.
@zeynep5454 bunu ben değil siz kızlar söylüyosunuz. erkek dediğin uzun olurmuş ya o bakımdan.
Bence boy değil kalite önemli. Sen kendini gelistirirsen boy falan önemli olmaz sonucta onu soyleyen kızların çoğu gorgusuz cahildir. Kaliteli düzgün bir kiz zaten herseyin boy pos olmadığını bilir o yüzden sorun yapma bence.
@zeynep5454 doğru görgüsüz cahillerin alayı Türk kızlarıdır. yabancı kızlar daha kaliteli.
Katılıyorum
@zeynep5454 bu yüzden Türk kızlarının canı cehennem yaşasın yabancı kızlar. sizin gibi ne boy takıntılılar ne de egoistler.
Yabancı kiz tanimadim ama oyle diyorlar 😃
@zeynep5454 valla ben bir keresinde raftingte çalışmıştım turist kızlar resmen hasta oluyodu çünkü ağızlarının tadını biliyolardı
Bilmem çekicimiyim?
Yapar^^
Doğrudur
B dedim
B dedim
Severim ben de 😊
evet
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar