Normal arkadaş seçerken tipine önem veriyormusunuz?

Bu soru aşırı kafamı kurcalıyor. Ben seçiyorum galiba. Peki siz?
Hmm çok güzel bir soru, bu kişiden kişiye değişen meseleler aslında bazı insanlar saf temiz duygular ile tipe hiç bakmadan karşısındaki kişini karakterine davranışlarına bakarak seçebilir arkadaşını hatta düşünceler fikirler uyuşuyorsa bu arkadaş yakın olma ihtimalini daha da arttırır, bazıları var ki bakımsız düzensiz kişiler ile takılmak arkadaş olmak istemez bu onun lüksüdür ve saygı duyulması gereken bir şey bence, sen hiç ister misin saçı başı dağınık kendine bakmayan birisi ile arkadaş olmak, Günümüz Modern çağdayız insanların karakterinin yanı sıra görünüşü de önemli ama şunu de eklemek isterim hiç bir insanı yüzü güzel değil diye kendine bakacak durumu yok ise onu yargılamayın ve onunla bu yüzden arkadaş olmadığınızı söylemeyin bu onun kalbini kırar, evet arkadaş olmak zorunda değilsiniz ama iki cümle edebilirsiniz bence eğer her tipi kötü olandan korkar kaçarsak bu onu psikolojik anlamda kötü etkiler ve insanlara kötü bakmaya başlar, sadede gelecek olursak benim pek öyle yakışıklı veya güzel olmayan arkadaşlarımda var ama beni gerek karakterleri gerek şaklabanlıkları olsun çok mutlu ediyorlar onlar ile beraber olduğum geçirdiğim her ana değer doğrusu onları seviyorum, tabi aralarında aşırı bakımlı kendine özen gösterenleri de var onları da ayrı seviyorum.
Zeka ve komiklik daha önde geliyor benim için
Hayır ben tipe bakarak arkadaş seçmem hatta sevgili olurken bile tipe bakmam zaten. yani benim için bir insanın dış güzelliği önemli değil sadece karakteri önemlidir bu yüzden de karaktere ve bana olan davranışlarına bakıyorum sadece
Önceden çok tipe önem verirdim ama son zamanlarda bu ön yargıyı pek yapmıyorum. Tipi itici gelen oluyor yok diyorum bundan sohbet muhabbet çıkmaz. Daha sonra sohbet edince o kadarda değil diyorum :) ama nispeten %60 tip elbette :)
Cevap
6Cevap
Benim arkadaşım çok güzeldi bence katlanılmazdı boyu kısaydı benden ilki bilmiyorum kara bir kızdı beni dışladılar bir kız vardı babamın iş yerinden oda çok güzel kızdı
Ben tipine bakmam benim arkadaş olarak seçtiğim kişi zaten en güzel veya yskışıklı kişidir
Ya geçin bu sloganlı lafları
Siz bi garipsiniz gerçekten sanki arkadaş değil mankenlik ajansına manken arıyo
Yanıma yakışmayanı gezdirmem ben. Sende bu kriter yoksa sende vasat birisindir
Eziklik fışkırıyo yazdıklarından resmen
Öyle bil sen
Tipine önemlidir güzel huylu olması ayrı guzel
Sadece karekteri neden sordun
tip onceligim degil zeka karakter cok daha degerli ve kalici
Arkadaşımın tipi önemli değil ki
hayır bir önemi yok
yok.
Ewt seçiyorum bende