Buradan bir üye çirkinlerle ve kendinden alt seviye tiplerle arkadaş olmadığını söyledi. Bende size sormak istedim.
Evet, seçerim.
Yok, seçmem.
Yalan söyleyemeceğim, seçerim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan bir üye çirkinlerle ve kendinden alt seviye tiplerle arkadaş olmadığını söyledi. Bende size sormak istedim.
Ya benim arkadaşlarımın hepsi benden kilolu ve kısa bu yüzden herkes kendini daha güzel göstermek için mi bu tarz kişileri seçiyorsun diyor ama cidden karakter meselesi. O tarz insanlar daha çok yıpranmış olduğu için daha anlayışlılar (bende kiloluydum önceden kendimi aç bırakarak zayıfladım anlıyorum onları)
Nasıl zayıfladın lütfen anlat, bir türlü zayıflayamadığım için artık hırs yaptım sadece 1 öğün yemeye çalışıyorum ve kendimi aç bırakmaya çalışıyorum. Sen kaç öğün yedin ve ne kada yedin
Bir insanın dış görünüşü onun kimliğinin yansımasıdır bu yüzden tabi ki de dış görünüş önemli. Gidip de örneğin at hırsızı kılıklı biriyle arkadaş olmayı bırak aynı ortamda bile bulunmamaya dikkat ederim. Güzel veya yakışıklı olmasıyla alakası yok bu konunun, temiz bakımlı ve hayırlı bir insan evladı gibi görünmeli. Tekinsiz veya görgüsüz tiplerle yan yana dolaşmam asla
Cevap
6Cevap
Hayır ben hiç bir arkadaşımı tipine göre seçmem karakterine samimiyetine bakarım.. kaldı ki sevgilimi bile tipine göre seçmem
Başta seveceğim erkeği olmak üzere hayatımdaki kimseyi tipe göre tercih etmiyorum. Kâlbimi ve güvenimi kazandıysa tamamdır her kimse benim için.
Bisexim ve kız arkadaşlarım genelde çok güzeller feminen kapalı açık fark etmiyor ama güzelliği çekiyor yani jskkxkxlx
Öyle yaparsak arkadaşsız kalırdık diyormuşum😂😂 arkadaşın tipine bile bakmassın ki kafan uyuyor mu anlaşıyon mu bitti
Hayır kafa yapımıza göre diyeceğim de herkes birbirinden ayrı. Erkekler direkt arkadaş olabiliyor ya.
Asla tipe göre seçmem benimle uyumuma. Sevgisine kafa dengi mi diye secerim
hayır kafa yapısı, huyu suyu önemli benim için
Nikahlanmicaz sonucta jsjsjs niye tipine göre seçeyim
Tıpkı söylenen bu güzel söz gibi ; ÖYLE ÖYLE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK BİRDE ÖYLE İNSANLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ELBİSE YOK.. insanları kısa bir süre bile olsa yaşamak lazım pişman olmamak için...
Bence herkes seçer ya burada anonim olduğumuz için daha salaş konuşuyoruz
Ne alaka ya güzellik denen şeyin ömrü en fazla 40 sene
asla seçmem, tipi mükemmel olup kalbi kinci kötü olduktan sonra pek bi anlam ifade etmez
Tipe göre seçmem arkadaşlarımı
Yok arkadaş konusunda tip önemli değil.
Karakterine göre seçerim.
Hayır benim için öyle değil
Aslında bazı kızlar kendinden çirkinleri seçerler arkadaş olarak ki kendileri göze çarpsın
çok saçma bence
Hayır kafam uyuyorsa okey
Karakteri daha önemli
Hayır ne saçma şey
Bana mı saçma dediniz?
Hayır
Hayır seçmem
Evet seçerim
Ahmaklık
hayır yahu böyle bir şey olabilir mi 🥸
Hayır elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?