Ben takıntılıyım sanırım bu konuda. Mesela aslan burcu biriyle asla yakın arkadaş olamam. Egosu ön planda olur çünkü ne anlar arkadaşlıktan. Tercihen yengeç, kova falan seçerim. Hepte öyle denk gelir açıkçası.
Ben kova burcuyum ve kendim gibi bi arkadaşım olmasını çok isterdim. Hiç kova burcu yakın kız arkadaşım olmadı. Umarım benim gibi sevgi dolu, merhametli, yıkıcı değil de yapıcı olmaya çalışan, kıskançlığı arka planda olan kova burcu bi kız kankam olur bi gün😊 Bu arada terazi ve boğa kadınlarıyla asla anlaşamam. Teraziler tam bir dengesiz, arkandan kazık atan cinsten oluyorlar. Boğa kadınlarının ise iyisi de var ama geneli içten pazarlıklı oluyor. Onun dışında yakın kız arkadaşlarımdan biri aslan, onunla anlaşırız ama şöyle bi şey oluyor, eğer tepkini koymazsan sana ablanmış gibi davranmaya çalışıyor yani o hep üst tarafta olcak, sen alt taraftasın gibi tam anlatamadım. Senin üstünde hükümdarlık kurmak istiyor yani bu çözüldüğünde bi sorun olmuyor. Başak burcu kız kankamda gözlemlediklerim de çok kırılgan ve azcık kıskançlık oluyor Başaklarda, onun dışında iyidir, merhametlidir. Koç kızlarında da Aslan gibi üstte olma durumları oluyor, seni 2. Planda görüyorlar. Kızlarda en iyisi İkizler sanırım, o da kova gibi özgür ruhlu oluyor ama erkek İkizlerle hiç anlaşamıyorum. Çok despot geliyor Erkek İkizler bana.
@eliftan1 Teşekkür ederim, çevremdeki insanlar hep böyleydi ve insanlar gerçekten de burçlarının özelliklerini taşıyor. Mesela bugüne kadar hiç gösteriş meraklısı olmayan ve arkandan kazık atmayan bi teraziye ya da karşısındakinin üzerinde hükümdarlık kurmaya çalışmayan bi aslana ya da alıngan olmayan bi başağa denk gelmedim. Herkes burcunun özelliğini taşıyor. Bu kadar insan tanıdığım halde bi tek kova burcu yakın arkadaş olabileceğimiz kız kankam olmadı, hep içimde kalmıştır. Umarım bi gün o da olur😊
senin burcun ne peki? burca göre tanışıp yaklaşmam ama az çok kimlerle uyumlu olup anlaştığımı bildiğim için duyduktan sonra kiminle daha yakın olacağıma yön verebilirim. sadece burç da değil genel olarak karakterlerin uyuşması lazım.
Arkadaşımı değil ama sevgilimin burcu kesinlikle önemli. Aslında ne olması gerektiğinden ziyade olmamasını istediğim iki burç var o kadar. O değilse yeterlidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslanım hiç de egom yok, bırakın bu ön yargıları. Size denk gelen birkaç kişinin kişilik özelliklerinde ego varsa bu burçla ilgili değildir, başka burçlardan olup da egolu olan yok sanki? Birde sizin burcunuz nedir?
Hayır. Bu korkunç bir ayrımcılıktır. Dinine, etnik kökenine, cinsel kimlik ya da yönelimine göre arkadaş seçmekten farkı yoktur. Kürt olduğu için, gey olduğu için, trans olduğu için, alevi olduğu için arkadaş edinmem demekten bir farkı yok bunun. Boğa burcu, ıyyy, uzak dursun. Ne demektir bu Allah aşkına! O çocuk aspergerli ya da şu kişi bipolar, aman, uzak durayım falan demek ne demekse, falanca Başak burcuymuş, uzak durayım demek de aynı şeydir. Kendinize gelin, ayrımcılık yapmayın. Bir gün iş başvurusunda burcunuz nedeniyle ret yerseniz ne hissederdiniz, hiç düşündünüz mü? Vazgeçin bu sakat düşüncelerden.
Ben de seçmezdim ama hep aynı burçlardan darbe gördüğüm için artık seçiyorum. Ben terazi burcuyum sevgilim de terazi. Zaten bir terazi mükemmel uyumu terazi burcunda yakalayabiliyormuş onu anladım. Basak burçları çok havadan atar arkadan konuşur, milleti kınar daha beterini kendisi yapar ama kınamaya devam eder. Koç burçları özellikle kadını çok bencildir. Erkeği ise sorumsuzdur. Balık burcu erkeği aklı başında değil gibi davranır. Kadını aşırı aşırı duygusaldır. Yengeçle arkadas olurum. Sınırlı bir bencilliği vardır. Bir terazi olarak bunu öğrenmem gerek. Oğlak burcları kendi yararına olacak bir sey etrafındakileri zor durumda birakacak olsa da umrunda olmaz. Kova burçları bugün burada yarın baska yerde olur. Özgürlüklerine çok düşkündür. Ikizler burcu zaten kendini 1 km öteden belli eder. Yüzüne güler arkandan dedikodunu yapar. Aslan burçları dobradır delikanlıdır. Onlarla da iyi anlaşırım. Ama enerjileri bana hep çok fazladır.
Terazi kadını hiç öyle düşünüldüğü gibi iyi huylu yardımsever arkadaş canlısı falan değil.Çok sinsi kurnaz kıskanç yüzeysel ve gösteriş düşkünü oluyorlar. Ayakları da yere sağlam basmaz akılları 1 karış havada havai tipler. Tatlıdilli olabilirler ama ruhun duymadan kuyunu kazarlar.Çocukluğumdan beri en çok çektiğim kadın Burcu terazidir hep de bana denk geldi maalesef. İkizler desen net değil o da ikiyüzlü gizli kıskanç dengesiz tipler. Balık erkeği arkadaş olarak iyidir ama balık kadını da çok dönek değişken. Aslan Koç da hep kendini düşünen egolu tipler. Onlar herkese hükmedebilir ama kimse onlara laf söyleyemez. Başak da insanları eleştirerek egosunu tatmin eder duygusuz bir burç. Oğlak çok bilmiş baskıcı otoriter. Boğa ile bazen anlaşıp bazen çok farklı dünyaların insanları oluyorum. Arkadaş olarak balık erkeği, yay erkeği, terazi erkeği, yengeç ve kova kadını iyidir.
Hangi burçsun bilmiyorum ama özellikle terazi, başak, aslan ve koç için yazdıkların bu kadar mı doğru olur. Hele o terazi. Ergenlik dönemindeyken terazi burcu olan yakın bir kız arkadaşım vardı, aynı anlattıkların gibiydi. İlk arkadaş kazığımı ondan yemişimdir. Yüzüne gülüp arkandan kuyu kazan tipler. Ve ben de bir kova olarak boğalarla bazen anlaşıp bazen çok farklı dünyaların insanı gibi hissediyorum, kimisi çok iyi olurken kimisi de içten pazarlıklı geliyor Boğaların bana. Ama Boğa erkekleriyle iyi anlaşırım onlar kadınları gibi değil hepsi iyi oluyor genelde. Onun dışında İkizler erkekleri çok despot, bencil gelirken; İkizler kadınları ise daha samimi, dobra geliyor
@flower0 ben akrep. Boğa erkeği arkadaş olarak gerçekten de daha iyi boğa kadınından. İkizler erkeği gördüğün yerde kaçacaksın. Hayatımda 14 tane ikizler tanıdım 12 tanesini yakından 2 tanesi de uzaktan. Sadece uzaktan tanıdığım 2 tanesi normal gibiydi. Bir şey söyler 5 dk sonra tam tersini söyler. Misal beni tavlamaya çalışan bir ikizler erkeği ben evlilik düşünmüyorum demiş 5 dk sonra da karşı taraf isterse evlenirim demişti. Bir başka ikizler erkeği de onu reddettim diye bana tuzak kurmuştu çok adiceydi. Akrep gibi net olan ve karşı taraftan da netlik isteyen bir burçtan ikizler uzak durmalı. İkizler kadını da erkeği de her türlüsü de benden uzak olsun.
Akrepler dobradır, nettir evet. Genelde de iyi insanlardır. Yanar döner işleri sevmezler. Neyse o, açıksözlülerdir. Lafı gevelemekten de geveleyenden de hoşlanmazlar. Bu yüzden dediğin gibi dengesiz burçlardan olan insanlarla anlaşmaları çok zor Akreplerin
Normalde bu ayrımı yapmazdım belli bir zamana kadar ama artık yapıyorum. Burcu Akrep olan biriyle asla ama asla arkadaşlık kurmuyorum. Bana zararı dokunan bütün arkadaşlıklara baktığımda hepsinin burcunun akrep olması tesadüf olamaz. Belki iyileri vardır ama ben anlaşmıyorum. Uzak kalmayı yeğlerim
Aslan burcu ile ağız yanan birisi olarak öyle bir takıntım yok benim. 10 yıldan fazladır görüştüğüm üç arkadaşım var. Onların burçlarını bilmiyorum mesela. Önemli olan kişinin hal, hareket, davranışları ile arkadaşını seçmek olur. Tamam burçların kişiler üzerinde etkisi oluyor ona ben de biraz biraz inanıyorum. Ancak günlük yaşamda bu burçla arkadaş olurum, onunla olmam gibi bir seçiciliğe girmekte pek akıl kârı bir iş değil açıkçası.
Ben aslan burcuyum hiçde öyle değil arkadaşlarıma sorsan eğlenceli derler bazen gıcıkda edebiliyorum onları 😅 ama evet sevmediğim ısınamadığım insana havalı ve egolu olarak gösteririm kendimi burç takıntım da yoktur mesela arkadaşım koç burcu ve sevmem bu burcu arkadaşımda tamı tamına taşıyor burcunun özelliğini ama yine de seviyorum
Önce burcuna bakarım sonra doğum saatini göre yükselen burcunu hesaplarım doğum tarihi belli değilse hesaplama yaparım tespit ederim. En son ay burcuna bakarım ve burcu , yükselen burcu ve ay burcunu karşılaştırırm. Bunu yaparım fakat gelende haberi olmaz kafamda bir fikir oluşur bu arkadeşlığın geleceğini daha önceden tespit ederim yinede önyargılı yaklaşmam v olanları izlerim beni hiç şaşırtmaz aynen hesaptaki gibi çıkar. 😐
Burca göre arkadaş seçmiyorum. Önce arkadaş oluyorum sohbet ediyoruz çok iyi anlaşıyoruz sonra burcunu soruyorum. O da ya başak çıkıyor ya da toprak elementine ait başka bir burç.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Aslan burcuyum 12 senelik arkadaşım da var 1 senelik arkadaşım da var ama fazla arkadaşım yok nerde cokluk orada bokluk 2tane samimi kafa dengim arkadaşım yeter egom falan da yok cok basit insanlarla tanışabiliyorum ama samimi gelmiyo cougunun konuşması
Çok saçma burçlara göre insan yargılanmalı bana göre, ayrıca aynı burca sahip olan insanların bütün özellikleri aynı olsaydı o insanların birbirlerinden ne farkı olurdu, saçma ön yargıdan başka bir şey değil bu.
Hayır seçmem bana göre burçlar kalıptır insanlar kendini bu karaktere inandırırlar veya o insanın öyle bir karakterde olduğuna hiç tanışmadan karar verirler hadi diyelim bu kişinin kötü huyu var şunumu diyecek ay benim burcumun huyu doğamda var. abi her sey senin iradende istersek bütün güzel özellikleri taşıyacak güçteyiz
Hayir tabiki. Ama şu bi gercek ki aslan burçlarina karşi mesafeliyim. Bir aslandan güzel kazik yedim cunku. Ve aslanlar birbirinin kopyasi burclar. Neredeyse hsreketleri bile ayni
Ben verilen söze çok önem veririm. Sözünden çok rahat dönen bir burç tanıdım o da yengeç burcu. Mesela bir sevgilisi var diyelim. Başkada biri ilgi gösteriyor. O ilgi gösterene hemen gönlü kayar. Böyle dönek bir burç tur.
Bence herkes burcunu öğrenmeli.. Ona göre arkadaş eş seçimi yapmalı.. Dikkat edince çok fark göreceksiniz.. Burçları takip ettiğinizde kRşı tarafı daha iyi anlayabileceksiniz 😉
Her aslan ego kasmaz ki yükselenim terazi olduğu için sanırım...🦄🍀❤️Ben arkadaşlarımı her burçtan benimserim yeter ki karakteri güzel olsun... Mesela senin burcunu merak ettim 😉
Merhaba, Olmayı seçmediği her türlü özellikten dolayı ayrımcılık yapmak ciddi bir karakter sorunudur. Ciddi anlamda sizin gibi insanlara hayatında yer vermemeli insanlar. Işıkla kal..
Evet olabilir bende oyleyim en azindan burcdan yola cikarak ne b’ok oldugunu anliyosun mesela ben Oğlak burcuyum benle arkadas olurmuydun?😊 sen ne burcusun?
Burclarin karakterleri dogru onlara inan ama hani soyle diyolarya falanci burc soyle olcak şu burc soyle olcak onlara inanma onlar yalan bos is ama dedigim gibi karakterlere inan onlar dogru mesela ben kendi burcuma Oğlak burcunun ozelliklerine karakterine bakiyorum dogru hep beni anlatiyo 😊
Bu kadar keskin kararlar almama neden olmaz burçlar ama kişilikleri gereği bazı tedbirler almamı sağlayabilir, çünkü “şu burçtan kaç kişi tanıdım hepsi şu konuda aynıydı” dediğim birkaç burç var.
aslan burcu birisinin seni üzmesini böyle bir siteden acısını çıkarmaya çalışarak geçirtmen üzücü bebeğim :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ahahaha 😅ben aslan burcuyum ama aslan gibi değilim yukselenim balık daha çok duygusal hassas birisiyim ve dediğin gibi egolu kendini yüksek gören tiplerle bende yapamıyorum