1. olay:O zamanlar 5-6 yaşlarındaydım. Babamla çizgi film izliyorduk. Annemim nerde olduğunu hatırlamıyorum. Sonra neden bilmiyorum babamla dövüştüm. Babam benim k*lç*mı ısırdı. Sonra çok acıdı dihe bir saat ağladım. Ablama bunu söylediğimde bize de aynını yapıyor önemli değil diye gülmüstu,. Ablam o sıralarda aşagi yukarı 9 yasında olmalı.
2. olay: Bu olay yıllaeyılı tekrarladı, ama o kadar aptaldım ki bunun ne olduğunu bile bilmiyordum. Baabam bazen beni yatak odasına götürür:"bu gece kızım benimle yatacak, oheş" falan derdi. Sonra beni sıkar boynumu yanağimı vb. öperdi. Hatırlıyorum bir keresinde dudağından öpmeye kalktı. Çok kötü modem bulanmış deli gibi çığlık atmıştım. O günden sonra asla babamla oraya gitmedim. Bunu normal bir baba sevgi gösterisi ve benim davranışımın da kotü olduğunu düşündüğüm için kendime kiziyordum.
3. olay: babam benle herhangi bir odada yalnız kalınca kapıyı kapatır çıkmama izin vermezdi. Filmlerdeki sahneler gibi beni duvara şıkıştırırdı. Sonra ansızınansızın vazgeçer gibi olup beni bırakırdı.
Burada yazamayacağım kadar özel başka olaylar da yaşandı. Bu olaylar 5. sınıfa kadar sürdü, 5teyken yurtta kalmaya başladım. Babam bana lisete kadar bir daha bi şi yapmadı. Lisede otobüse geçiş yaptım ve ilk yılının sonlarına doğru babm böyle bir şeye tekrar kalkıştı. Kulaklıkla ders çalışıyordum ve bir ayağin kalçamkalçama değdiğini hissettim, arkama baktım ve babam sırıttı. Ben de ona sapık gibi cümleler kurarak üzerine saldırdım. Babam beni saçlarım tutup sokağa attı. Annem eve geldi ama değişen bişi olmadı. Annem babamlzbabamla konuşmadı bile. o da beni dövdü.
Yıllar geçti ve ben üniversiteye geçtim. boğazici tıp kazandım. Ablam adana hukuk okuyor. Depremde eve geldiğimde banab ağlayarak babamı anlattı. Yine babamla tartıştık. Ve babamı bıçakladım. Babam hakkımda şikayetçi olmadı. ama bununla tehdit ediyor. Ablzm mecburi olarak aile evinde.
Ama esas sorum bunun üzerine değil. Ek bir burs (foxalbi bursu) kazandim. Dolarla aldığım için bu para o pislikten kurtulmamıza yeter. Biliyorum konuyla çok saçma ama ben bu olaylar yüzünden s*byncı oldumoldum. Bundan nasıl kurtulabilifim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sonuç sende neden bu nitelikte biri oldun , para ne işine yarayacak zaten kurtulmussun eğer dava açmak istiyorsan avukat tut gereğini yap
Babm deli o yüzden hakkında dava açamıyorum
Deli işte adam akıllı değil o yüzden dava açıp vasi tayin ettirip akıl hastanesine yatırın sen nasil Boğaziçi Tıp kazandın şu yazdığın cümleye bakarmısın trolleme insanları
Eğer babamın deli olduğu kabul edilirse kanunen anne ve babam da evli sayılmayacak. Bu durumda babam yalnızca mesleğinden olup akıl hastanesine yatmayacak, babamın babasından kalan arsalar halalzrıma gidecek çünkü bir delinin miras hakkı yoktur. Bu durumnda annem de ortada kalacak ve ben dava açacak kadar "cesur" değilim
Maddi güce sahip bir doktor olacaksın ama maalesef sende dünya malına tapıyorsub kusura bakma Üzgünüm sen herşeyi böyle izleyip yaşayacaksın gizleneceksin hep ama bilinç altın içten içe seni kemirecek ve hep suçluluk psikolojisi içinde olacaksın
cesur olmayanlar asla savaş kazanamaZ esir yaşamaya mahkumlardır
insanların kalbi kararmış bunu buraya yazmanın bir faydası da yok. en güzel dileklerimle. bundan sonraki hayatın güzel geçer umarım
Teşekkürler. Umarım siz de mutlu olursunuz
amin 🥰
Nasıl bir baba öz evladına bunu yapar ben yerinde olsam o eve birdaha girmem
Babam deli. zaten o yüzden hakkında dava açamıyoruz. Evet, inşallah bu ay ablamla taşınacağız
Taşının
Yorulmadın mı yazarken
baban üvey mi
Öz ama deli
Boğaziçinde tıp yok nasıl kazandın 😂
Bu soru kaldırılır.
Kaldırılmadı
Valla öyle😅 yaşadıklarına çok üzüldüm. Ancak nasıl yardımcı olabilirim, bilmiyorum.
Sry u bepemsem tkkp @tar mısın?
Sorun değil. boş ver zaten artık eskisi kadar önemsemiyorum.
Tabiki de atmam
Sübyanci mi oldun?