Güncellemeler
+1 yıl
2 yil önce anneme 2 defa anlattim fakat ismini dahi sormadi sevgilim olmasinj istemedi bu yil tekrar söyleyecektim ve sevgilim bu gunu 4 gözle bekliyordu. Bu gün ki yaşananlardan sonra sevgilim söylemememi rica etti söylersen seni tekrar üzecekler telefonunu elinden almaya kalkisacaklar dedi3 yıldır sevgilimle iyi günde kötü günde beraber olduk çok tartismalarimiz kavgalarımız oldu beraber sonunu tatlıya bağladık
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversitedeyken çok yardım. etti bana maddi manevi her zaman yanımda durdu kendi yemedi içmedim bana attı parasini sırf aç kalmayayim Kimsenin esyasinda gözüm. kalmasin bende alabileyim diye bana attıAilem bana aylık 500 tl veriyordu koskocaman şehirde hiç bir şeye yetmiyodu gezmem hiç yok kafeye 1 defa bile gitmedim o halde yetmiyodu o para
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
E nasıl soylenirki öyle babaya böyle bir durum. annenle konuş anneni de o adamla yalnız birakman bilmiyorum ya gervekten Allah o kadına sabır versin ama söylemeden ne zamana kadar soylmicekson ki nasılsa olacak söylenmesi lazım bence okulunu bitir kendini bir kurtar sevgln çok iyide olsa ozaman şöyle derim ben
Şimdi ise sevgilim ben artik. kararimi verdi ben daha fazla. seni üzmelerine izin veremem dedi gelince alacağım. ama. sen sanıyorsun ki düğün yapılmayacak gelinliğin olmayacak ama. oyle değil
Her şeyi yapacağım tüm Ailem. Arkanda bunu benden çok daha iyi biliyorsun dedi Her şey olacak dedi ben sana bakarım. dedi her şeyi beraber düzeltecegiz her şeye baştan başlayacağız dedi bana inan güven benimle gel ben daha fazla seni o evde bırakmak istemiyorum dedi
Ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar yardım. edin lütfen çıkmaza düştüm
Ne yapacağım bilmiyorum çok baskı var
Sakın ne. olirsa olsun ailenin izni olmadan gitme daha kötü olur her şey seni seviyorsa madem o kadar beklesin sabretsin önce annenden babandan izin al ne olursa olsun onlar snein ailen el kapısında bir şey olsa onların yanına gideceksin sabret okulunu bitir kendini bı güvene al diyorum bak seviyorsanız gene sevim
Umarım her dey yoluna girer fakat ben aileme. nasil anlatacağım konuştuğum biri oldugunu
Söyledigim anda babam sen okumaya gitmemişsin başka işler çeviriyorsun demeye başlar
Annenden başla önce annende babana anlatsın o onun dilinden konsuur kaç yıllık eşi yani
Ozaman bebeğim okulunu bitir önce daha çok erken zaten bak eğer bunu diyeceklerini biliyorsam seni onemsiyorlar demektir emin ol bu dedigim aklına iyice kazı kimseye ama kimseye güvenme. ne olurssa olsun bak okula göndermişler benim babam beni sen kız kizmisin erkek kardeşin okula gidecek sen evde ituracaksn seni okutmam demişti biliyormusun babamın baskısı yüzünden evlendim beni çok sevdiğini dusundgm adamla 6 yıldır evliyim bir kere boşanmadan dondum beni alldatti cinsel hayatmz her şeyimiz bitti okumadım bend eona güvenip üniversiteyi gitsem şimdi babamla tartışıp kavga edip otrrm gene tek çocuğumla dizini kır elindeki fırsat her neyse onu değerlendir karışma daha iyi insanlar çıkar seni seviyorsa beklesin yoksa yol ver bak benim adım Rabia inşallah yaşamazsın ama adımı da bu dediklerimi de hiç unutma
Harcadım beş kurusun hesabını veriyorum
Eğer bu yüzden seni birakcakca bıraksın belki okutmiycak seni evlenince sen o kadar cabaladn o üniversiteyi kazandin şu devirde bı de çocuğunuz olsa. nasl gevinceksiniz kendi işini eline al kimseye ama kimseye muhtaç olma
Evet yasadiklarim çok zor ama çok. kucuksun daha
Ve sunuda soyleyim annesini babasını bırakan kızın değeri olmaz anladın mı her yerde değersiz olursun ailene bunu yasatmya hakkın yok onların rizasini almadan evlenme ama doğru zamanda doğru kişiyle evlen yüzünü kuravak degiller zaten biliyorlardr onalrda evlenecegni
Annem benimle hiç dertleşmiyor gelip bana hiç bu konuları açmadı anlatmak istiyorum. bilsjn istiyorum fakat yok 2 de abim var 1 tanesi bekar ilk söylediğimde daha abin var demişti ama ben direk evleneyim demiyorum sadece işin adını koyalım rahat konuşalım herkes bilsin bu yaz değil de diğer yaz üni bitiyo zaten 1 sene sonra da düğün yaparız ama anlatamıyorum Bi türlü ablacim😖😖😖😖
Atanınca bunların hiçbirisini takmazsım
Özet geç 🥺 nolur
Lütfen okuu🙏🙏😖😖😖