Çok kötüyüm. Acil yardım. edermisiniz?

LÜTFEN HEPSINI OKUYARAJ CEVAP verir misiniz 🙏 Merhabalar ismim sevda 19 yasindayim Bi kaç ay sonra 20 ye gireceğim üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim 2 yıllık bölüm okuyorum
Çok daraldım. artik bunaldım kafayı yiyecek evreye geldim sabredemiyorum hiç biseyi alttan alacak takatim kalmadı. Çok huysuz Bi babam var bu zamana kadar hiç Bi şekilde arkamda durmadı beni desteklemedi. Sürekli ağzında ağza alınmayacak küfürler hakaretler var ben artık dayanamıyorum yıldım gerçekten. Sürekli bağırır çağırır azarlar suç bana kaldı kendisi bağırdı çağırdı küfürler etti sonra bana kaldı her şey. Yediğim içtiğim yaptığım her şeyi basima kaktı. Bu yaşıma gelmişim 1 kere tek başıma dışarı cikarmadilar karşıda ki markete bile zor giderim. Annemin sağlık sorunlarından ötürü 2 yıldır tüm evin işi bende sınava hazırlanma senemde bile koşa koşa eve gelir işleri halleder yemek yapar geri okula giderdim tüm bunca sıkıntıya rağmen çok şükür kazandım ama ben yaranamadım kimseye babam beni 1 kez tebrik etmedi aferin demedi bunca sıkıntıya rağmen kazandın deyip arkamda durmadı benim insanın çok zoruna gidiyor..
Üniversiteler online olduğu için memleketime geldim geldiğim günden belli burnumdan ağzımdan geldi
Geldiğim günden belli burnumdan ağzımdan geliyor benim yediğim yemek içtiğim su burnumdan ağzımdan geliyor yıldım artık bende insanım sabredecek gücüm hiç biseyi alttan alacak takatim kalmadı
Ne yapsam babamin gözüne batıyor ne yapsam Nefes alsam laf yiyorum Oturuyorum laf oluyor kalkıyorum laf oluyor 3 yıllık ilişkim var bu gün konuşurken ağlamaktan konuşamadım anlatmak istemedim fakat ısrar etti bende anlattım oda çok üzüldü ve sinirlendi daha ne kadar üzerine gelecekler dedi konuştuğumuz günden belli bildiğim kadarıyla böyleler dedi sevgilimle karar alip bende aileme söyleyecektim ve küçük Bi söz yapmak istiyorduk onu ailesi ve tüm akrabaları biliyor fakat benim ailem çok sıkıntı
Güncellemeler
+1 yıl
2 yil önce anneme 2 defa anlattim fakat ismini dahi sormadi sevgilim olmasinj istemedi bu yil tekrar söyleyecektim ve sevgilim bu gunu 4 gözle bekliyordu. Bu gün ki yaşananlardan sonra sevgilim söylemememi rica etti söylersen seni tekrar üzecekler telefonunu elinden almaya kalkisacaklar dedi3 yıldır sevgilimle iyi günde kötü günde beraber olduk çok tartismalarimiz kavgalarımız oldu beraber sonunu tatlıya bağladık
Güncellemeler
+1 yıl
Üniversitedeyken çok yardım. etti bana maddi manevi her zaman yanımda durdu kendi yemedi içmedim bana attı parasini sırf aç kalmayayim Kimsenin esyasinda gözüm. kalmasin bende alabileyim diye bana attıAilem bana aylık 500 tl veriyordu koskocaman şehirde hiç bir şeye yetmiyodu gezmem hiç yok kafeye 1 defa bile gitmedim o halde yetmiyodu o para
Çok kötüyüm. Acil yardım. edermisiniz?