Arkadaslar 2 aydır birini seviyodum. Kıza açıldım fakat onun flörtü varmış ve birbirlerini sevdiklerini iddia etti ve kibarca beni karşıladı. Fakat arkadaşlığımız devam etti. Aynı okuldayız zaten. Daha sonra sevgili olamadılar, kavga ettiler. Bu olaydan 2 hafta sonra biz kızla yakınlaştık ve el ele tutuşmaya , beraber uyumaya kadar gittik. Uzatmak istemediğimden hızlı geçiş gibi oldu fakat bunlar uzun süreler. her şey çok iyi giderken kız aniden soğuk yaptı ve daha sonra konustugumuzda beraber olamıyacağımızı söyledi. Kıza söylediğimde flörtüm olmasaydı olabilirdi tarzı şeyler söyledi. Yani aslında bana karşı kapalı değildi fakat kalbinde başka biri olduğundan düşünmedi.
Şuanda onlar flört değil konuşmuyolar fakat kızın twitterından başkasına aşık olduğunu anlayabiliyorum..
Canım gerçekten çok acıyor çünkü 20 gün beraber sevgili gibiydik. Çok iyiydi aramız. Bu zamana kadar sadece senin tarafından sevildigime eminim dedi ve samimiydi bu konuda. Sevgim azalıyor fakat hala instagramda görünce bir garip oluyorum. ya da twitterda aşk sözleri falan beğenince acayip sinirleniyorum. Çünkü görüşmek istediği kişi de ben değilim.
Bu arada çok değer verdim, çok ilgili davrandım ona fakat onun soğuk yapmasına karşı bende tamamen sohbeti ve ilgiyi tamamen kestim. İki yabancıya dönüştük.
Pişman olup bana dönmesini istiyorum ki yaptığı şeyi yaşatayım ona.
Sizce pişman olur mu?
Daha önemlisi benim bu içimdeki kırgınlık, acı, kızgınlık, pişmanlık ve sevgi nasıl geçer?
Şuanda onlar flört değil konuşmuyolar fakat kızın twitterından başkasına aşık olduğunu anlayabiliyorum..
Canım gerçekten çok acıyor çünkü 20 gün beraber sevgili gibiydik. Çok iyiydi aramız. Bu zamana kadar sadece senin tarafından sevildigime eminim dedi ve samimiydi bu konuda. Sevgim azalıyor fakat hala instagramda görünce bir garip oluyorum. ya da twitterda aşk sözleri falan beğenince acayip sinirleniyorum. Çünkü görüşmek istediği kişi de ben değilim.
Bu arada çok değer verdim, çok ilgili davrandım ona fakat onun soğuk yapmasına karşı bende tamamen sohbeti ve ilgiyi tamamen kestim. İki yabancıya dönüştük.
Pişman olup bana dönmesini istiyorum ki yaptığı şeyi yaşatayım ona.
Sizce pişman olur mu?
Daha önemlisi benim bu içimdeki kırgınlık, acı, kızgınlık, pişmanlık ve sevgi nasıl geçer?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer