Şüphellerimde haklı olabilirmiyim acil cevap?

Dün bursum yattı 1250₺ ayın 7sinde iste alışveriş falan yaptım pizza yemeye gittik 1250₺ den 992₺ kaldı kartta 100₺ kartsız çekim yaptım 892₺ kaldı başka herhangi bir para çekmedim kartımda çanta da duruyordu birazda cafede oturduk ben saat 5 gibi yanlış hatırlamıyorsam yurda gittim kaç para kaldığına bakmak için ziraat mobil uygulamasini açtım baktım kartta sadece 4₺ kalmış hesap hareketlerinden baktım kartla çekim yapılmış ama kart yanimdaydi bende yakın arkadaşımdan şüpheleniyorum çünkü lavaboya gittiğimde çantayi aşağıda bırakmıştım bende ağızıni aramak için şikayet edicem vs dedim tazminat açıcam vs işte bu s... Et boş ver polise gidersen sen suçlu olursun demeye başladı baya baya vazgecirmeye çalıştı anlıcağınız atme ile Cafenin arası 5dk bende 7 8 dk sonra lavabodan çıkmıştım parayı 5dk da çekip hemen gelmesi bana mantıklı gelmedi ama şu an şüphelendiğim tek kişi o sizce şüphelerim konusunda haklı olabilirmiyim biraz uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar okuyup yorum yaparsanız çok sevinirim ha bu arada parayı dert etme ben veririm 450 500₺ dedi ama onunda parası bitmişti son 200₺ si kalmıştı bugün çekti parayı nereden buldu ki bana 400-500₺ vericek işte bir soru işareti daha
Şüphellerimde haklı olabilirmiyim acil cevap?