Diğer Bugün nevrozmuş inanca göre tuz yiyip yatıcam ne kadar tuz yemeliyim? rumrum_0 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bugün nevrozmuş inanca göre yatmadan önce tuz yiyip yatıyomuşuz şimdi ben o tuzu kaç kaşık yemeliyim? Bugün nevrozmuş inanca göre tuz yiyip yatıcam ne kadar tuz yemeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Nevruz 21 Mart . Hıdrellez. İşin böyle şeylere kaldı ise tuz golünü yut 0 5 Yorumla rumrum_0 +1 yıl Yok be sadece merak ama şimdi hıdrellez de yapınca mı oluyo yoksa nevruz da mı Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Inanisa göre hıdrellez. Fakat çok tuzlu bir şey yediğin zaman zaten susayacaksin akıllım 😂 Yorumla rumrum_0 +1 yıl İşte o zman kocam getircek rüyada su bende onu görcem neyse inşallah içi güzel biri çıkar ya Yorumla Danışabilirsin +1 yıl Peki. Sana bol şans Yorumla rumrum_0 +1 yıl Sağoll Yorumla
Avukatizm Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Nevroz değil Hıdırellez 0 9 Yorumla rumrum_0 +1 yıl Amaannn neyse sen bana detay ver ne kadar tuz tam yatacakken mi Yorumla Avukatizm +1 yıl Öyle bişey yok. Dileğini kağıda yazıp gül ağacına dikmen lazım. Ateş yakıp üstünden atlaman lazım Yorumla rumrum_0 +1 yıl E bu büyüye girmiyo mu Yorumla Avukatizm +1 yıl Ne alaka yahu 😀 Yorumla rumrum_0 +1 yıl Yaa abi valla gelecekteki mükemmel kocamı göriyim derken cehennemlik falan olurum yok Allah korusun Yorumla Avukatizm +1 yıl Mükemmel olacağından eminsin yani Yorumla rumrum_0 +1 yıl Eminim Yorumla Avukatizm +1 yıl Demek ki sen de mükemmelsin Yorumla rumrum_0 +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yarım kilo kadar 0 8 Yorumla rumrum_0 +1 yıl Oha ben onu yersem komaya girerim direk Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Hiç bişey olmaz kardeşim. Keçiler bile günlük yer o kadar. Bana güven sen. Yorumla rumrum_0 +1 yıl İnşallah komaya sokmazsın beni de neyse Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Lan şaka şaka töbe töbe Yorumla rumrum_0 +1 yıl Abi ben yaparım bu arada kerizim ben Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Valla herşeyi beklerim bizim milletten sinek yuttu diye sinek ilacı içen elemanlar var bu millette Yorumla rumrum_0 +1 yıl Değil mi çok güvenmemek lazım türk milletiine Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nevruz 21 Mart . Hıdrellez. İşin böyle şeylere kaldı ise tuz golünü yut
Yok be sadece merak ama şimdi hıdrellez de yapınca mı oluyo yoksa nevruz da mı
Inanisa göre hıdrellez. Fakat çok tuzlu bir şey yediğin zaman zaten susayacaksin akıllım 😂
İşte o zman kocam getircek rüyada su bende onu görcem neyse inşallah içi güzel biri çıkar ya
Peki. Sana bol şans
Sağoll
Nevroz değil Hıdırellez
Amaannn neyse sen bana detay ver ne kadar tuz tam yatacakken mi
Öyle bişey yok. Dileğini kağıda yazıp gül ağacına dikmen lazım. Ateş yakıp üstünden atlaman lazım
E bu büyüye girmiyo mu
Ne alaka yahu 😀
Yaa abi valla gelecekteki mükemmel kocamı göriyim derken cehennemlik falan olurum yok Allah korusun
Mükemmel olacağından eminsin yani
Eminim
Demek ki sen de mükemmelsin
Teşekkürler ☺️
Yarım kilo kadar
Oha ben onu yersem komaya girerim direk
Hiç bişey olmaz kardeşim. Keçiler bile günlük yer o kadar. Bana güven sen.
İnşallah komaya sokmazsın beni de neyse
Lan şaka şaka töbe töbe
Abi ben yaparım bu arada kerizim ben
Valla herşeyi beklerim bizim milletten sinek yuttu diye sinek ilacı içen elemanlar var bu millette
Değil mi çok güvenmemek lazım türk milletiine
Aynen öyle