AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
196Cevap
Tokat ta yedim tokatta attim. Insan bir kendine geliyor tokati yiyince ;) attiginizda ise daha farkli oluyor guzel yani :)
Güzel:)))) Teşekkürler :)
İlk okulda bikere arkadaşımı dövdüm diye tokat yedim bide lisese önümde surn kıza arkadaşm parmak attı kız döndü bana tokat attı.. Parmak atannda kızın kırığı mk dışarda yetmio bide okulda cilveleşiolar..
Sakin ve soğuk kanlı bir yapım vardır, ancak bir keresinde kendimi kaybedip tokat değil ama yumruk attığım biri oldu.
Kimsenin tokat atacağını zannetmiyorum. Ancak atan bir kadınsa ve en kötüsü haklı ise,
mecbur başım önüme düşecektir.
İyisin:)) Teşekkür ederim cevap için :)
:) Rica ederim.
Valla şakasına çok yedim ama ciddi yemedim bir iki kerecik te sevgilime tokat attım ama haketmişti yine haketse yine atarım :D
:D Atma ya:) Teşekkürler
Hayır, tokat yiyecek kadar düşmedim. Tokatta atmadım, çevrende adam akıllı insan olduktan sonra böyle bir şeye gerek kalmıyor :)
Tokat yiyecek kadar düşmedim ağır bir laf! Cevap için teşekkürler.
Rica ederim, insan seviyesini ve çitasını biliyorsan ben böyle kötü durumlar yaşamaz, en temel kurallarımın biri en iyi olmak ;)
askerde bir üsteğmen kendisinden sonra imza attığım için bir koydu çenem yere düştü sandım. babamdan yememiştim öyle tokat. tokat atmışlığımda çoktur kavgada osmanlıyla başlarım hep karadeniz insanının eli ağırdır bilirsin hemşo :))
Bilirim:)))))"
ilk okul 2 mi 3 mü tam hatirlamiyorum bizim sınıfta cok güzel bir kız vardı yanımdaki erkek arkadaşımdan açacak istemişti bende arkadasıma kaş göz işareti yapmiştim kızda gördü ve tokat attı bana. tabi teneffüste kafasını kırdım ama sonra :)))
Yuh:)
:))) cocukluk işte arkadaşların oo kızdan dayakmı yedin gazina gelip tekme tokat dövmüştüm :)))
Söyleme bari. Kızı mı
evet kızı
Attım lisede bir kiza kafa atmistim ayar edince beni son çare buydu..
Zaten tiki bir kızdı ayrıca..
Sonra mudurde bana atladi tabi.
Akabinde evde babam öyle öyle gitti..
Kiza el kalkmaz ayip be.
Yine de el kalkmaz.
O elini alir...
*_`
Saka be ben öyle bir adammiyim kiza elmi kalkarmis
Adam ol. :)
Atan oldu ama vuramadı. Vursaydı kötü olurdum herhalde
Teşekkürler :)
Atanda oldu attığımda biri bana tokat atsa karşılığını alır. Haklıda olsam haksızda olsam kimsenin kimseye tokat atmaya hakkı yok.
Var bazı insanlar kötü oluyo tokattan fazlasını hakediyor bazıları. Cevap için teşekkürler :)
Şiddet çözüm değil başın belaya girdiği zaman ne demek istediğimi anlarsın. Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum. Karşındakine tokat atmak yerine şiddet ya da hakaret etmek yerine başka çözümlerde var. Mesela hukuk var kimsenin kimseye tokat atmaya hakkı yok hakaret etmeye hakkı yok. Bunu yapan kişi yargı önünde cezasını çeker tabi bunu kanıtlamak ve başvuru yapmak gerek. O zaman o kişi attığı Tokat'a bin pişman olacaktır. Askerde haksız yere komutandan tokat yemiştim ve askerliğimin bitmesine 1 ay kalmıştı bu çok zoruma gitmişti ama şikayet etmedim. Başka bir arkadaş dayak yedi şikayetçi oldu ve o dayak atan komutana para ve uyarı cezası geldi. Buda bir komutan için keşke elim kırılsaydı da vurmasaydım diyeceği birşey. Ne uzun yazdım ne çok dertliymişim ya. :))
Bazen çözülcek bir durum olmuyo. O zaman yapıştırcan. Bu hayatta birine atamadım. içimde kaldı atsamda sesi çıkmazdı ona az bile kalcağını biliyodu. O yüzden hakeden var. Susup oturmasını bilecek
Şimdi çok merak ettim ne yaptı da seni bu kadar sinirlendirdi? Birde şöyle birşey var sende ona o fırsatı vermişsin ama
Ne yani fırsat mı verdim haketmediğim şeyler yaşayacağımı bilemezdim. Ayrıca o tokadı yememin nedeni oydu. Neyse.
Şimdi hep üstü kapalı konuşuyorsun bende olayı bilmediğim için genel yorum yapıyorum. Olayı bilsem belki daha net cevaplar verebilirim. Ama kimse şiddet uygulanmayı hak etmez. Bu insan için hayvan için hatta tüm canlılar için. Öfke ile kalkan zarar ile otururur ve kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz. Elbet günün birinde çıkar hem bu dünyada hem öte dünyada
HAKEDER. Benim dediğim kişi eder. Bu kadar basit.
Evet bir çok insan var bir çok şeyi hak ediyor ama şans çoğu zaman onlardan yana oluyor.
işte zaten millet işi mahkemeye götürmemek için dövüyo. hem mahkeme çok uzun sürüyo bekle ki sonuca varasın. kısa yoldan döv geç :)
@hoşafınferyadı güldürdün beni işte benimde anlatmak istediğim bu yani dövsen şikayetçi olmasa sıkıntı yok ama şikayetçi olursa mahkemelere git gel uğraş dur. Başıma geldi o yüzden :)) 6 yıl gidip geldim.
Kişisel mevzularda çözüm olmayacak zamanlar vardır. Konuşmak hakaret az kalacak insanlar oluyo. Onları döneceksin. Hakeden çok var. Kimse haketmez diye bişey yok. Üzülen insanlar üzülmeyi hakediyor mu peki? İçinin acıması mı kötü yanağının mı? Ben hakedene yapıştırırım. Eğer çok kötülüğün görmüşse. ufak tefek şeylerden dolayı kimse vurmamalı o ayrı.
Üzülen insan da hak etmiyor tabi kalbi kırılıyor ama hak eden insanlar var diye herkes şiddet uygulayarak çözüm yoluna giderse işin içinden çıkılmaz. Kişisel olaylarda da bence şiddete başvurmadan çözüm bulunabilinir. Allah akıl fikir vermiş beni üzeni bende üzerim. illaki bu şiddet olacak diye birşey yok. Bugün karşındaki hak etti diye şiddet uygularsan o ses çıkarmayabilir ama bir başkası sen ona şiddet uyguladın diye haksız dahi olsa sana 2 katını yaparsa o zaman ne olacak. Hemen herşeyi dayak ile şiddet ile dövmek ile çözmeye çalışıyoruz. Allah'ın verdiği akıl var bunun başka yollarıda var. Buğün hak ettiklerine inandıkları insanların kafasını kesiyorlar dibimizde işte bu fikir hak edene hak ettiğini verelim düşüncesi ile çıkmış bir olaydır. Insan neyi düşünüyorsa öylede davranır.
Gerçekten hakedene tokat az bile. Ayrıca tacizcileri görsem kana bulalım onları. Yok öyle bişey. Ne kötü insanlar var Ben çok yumuşak kalpliyimdir kimseyi incitme istemem. Ama böyle insanlarda acıma duymam. Bu dünyada ölesiye dayağı hakedene var. Çünkü lafta insanlar.
Eline koca bir bıçak versem ve o hak eden kişinin elleri bağlı şekilde olsa boğazını kesebilirmisin? Yani demek istediğim şiddetin boyutu bahsettiğim şey bir tokat bir tekme değil aşırı şiddet. Buna karşıyım ben adam gelmiş bana durduk yere tokat atmış ise aynısını tabiki görür. Dinimizde de vardır kısa kısas
Ben katillikten bahsetmedim zaten
Ah bir tokat atsan ne rahatlarsın dimi şimdi bide üzerine ona bağırıp çağırdığın zaman oh değeri para ile ölçülmez. 5 yıl ömrün uzar. 😄
Şaka bir yana Allah inşallah seni bu sıkıntıdan çıkarır. Sana dua ettim Rabbim kabul etsin.
Çok teşekkürler amin. Off aynen dediğin gibi ne çok rahatladım.10 yıl uzar valla para ile değeri ölçülmezdi. Sağol tekrar:))
Rica ederim.
Eski bir okuze atmistim. Bana atsa bende ona atarim elim armut mu topluyo
Doğru karşılıklı😄
iilk olkulda müdür atmuştı Beş tur dönmüştüm yeminle :)
:D :D fenaaa
Haksız olduğu halde sevgiliden bir tokat yemiştim. Salak ben, o kadarda peşinden koşmuştum onun.
keşke o an bende çaksaydım diyorum.
neymiş kadına el kalkmazmış, yok öyle bir şey hadi abicim kenardan gidin.!
Askerde hiçbir suçum yokken. . :( 2 astsubay arasında kaldım biri yap diyor diğeri yapma yaptım dayak yedim (tokat) yapmasaydim daha fena yerdim ondan yaptım. .. :( :)
Çok komik. Kızma ama😄😄😄
terzi ya da şoförmüydün. hep onlar arada kalıp dayak yer :D
Kızarsam buz koyarım sıkıntı yok ;) :D ßoran ve @hoşafınferyadı (ilginç nick :d ) olay şöyle gelişti ben askerliği gökçeada da yaptım bakım bölüğünde araç tamir bakım bölümünde idim bizim kademe de bölüün içtima alanı ve çay ocağı vs. nin olduğu yerdi perşembe günleri bölük banyosuydu ben sabahları 2 güne 1 banyoya gittiğim için tamirciler leş gibi oluyodu onlara kademede ben nöbetçiyim siz gidin dedim koca kademe + o bölge bana kaldı kademe amirlerimden serkan astsb (kulakları çınlasın) tabur komutanı subaya ayar olmuş tona bazı işler yaptırmış küfrederek geliyodu yanıma geldi bizim salak arkadaşlarda heryeri kilitlemişler öyle gitmişler banyoya blader dedi heryer kilitli elimi yıkayacağım deteryjan yok tuvalet açık ama deterjan yok dedim komutanım bende anahtar yok kilitleyip gitmişler çay ocağından ver dedi o da kilitleyip gitmiş ama küçük bir servis için penceresi var orayı açık bırakmış dedi gir şuradan bana deterjan ver dedim komutanım bölük astsbayımız görürse fena olur ulan
dedi ben söylüyorum sana zaten canım sıkkın haşlamayayım seni dedi girdim pencereden deterjanı verdim o gitti tam pencereden çıkmacağım bölük astsbayı geldi sen çayocağında ne yapıyon Bıldırcın nerede (çaycı) komutanım dedim banyoya gitti hımm tamam dedi sonra kapıya yöneldi geri döndü kapı kilitli? dedim evet çık abicim sen ben sana ne deim adamın çay ocağına nasıl girersin sen komutanım valla serkan assb ımız dedi çık çık bir yandan çıkıyorum bir yabndan valla serkan astsb ımız söyledi diyorum çıktım dışarı çıkar gözlüğü dedi ben yine suçsuzum diyorum bir tokat vurdu (Allah tan eli hafif) serkan astsb elini yıkamış gheldi ne yapıyon abi dedi sen karışma serkan dedi bir daha vurdu sonra araya girdi bena yürü git sen dedi sonra ikisi ağız kavgası etti çocuğun suçu yok diye :/ sonra serkan astsb 2 saat sonra özür diledi benim yüzümden dayak yedin affet blader dedi :)
assubay adammış ama.
Serkan olan demi*? :O ;) :) feryad ettim hoşaf gibi :D
Annem , babam, teyzem, dayım, anneannem şuana kadar bu kişilerden tokat yedim ve son 2 senedir kimse tokat atamaz dayıma karşılık verdim o gün o gündür tokat atmayı bıraktı
Üzüldüm ya sen sürekli şiddet mi gördün😔bi daha olmaz inşallah
Ya şiddet sayılmaz ayda yılda bir kere vururdu peder bey felan dayımla ne zaman görüşsek ille bir şey yapıyodu son yapışında bir tane yumruk attım bir daha hiç bir şey yok aramızda ama şimdi daha iyi davranıyo
Yuh:)))
bir keresinde ortaokuldayken şımaranlar lstesine yazıldım bitek kızları yazmıştı baskan. Sıradan başladı İlk sıradaydım Bütün snrinin toplamı yanağımda buluştu. Bildğin gömdü beni :D
Çok yanlış ama 😔Yazık sana😃
Evet atan oldu
Yağmurlu bir perşembe günü 2 yıl önce...
Bana garezi olan zeynep adında bir kız vardı birazda kiloluydu el ağırdı :( arkadaşlarla konuşurken birden biri omzumu dürttü. Arkamı döndüğüm an suratıma yumruğu yedim..:(
😔Kötü olmuş ya😔
Evet dudağım patlamıştı :(
Odun kafalı şey
Tokat atmadım hiçbi bayana atmamda ama başka türlü canını yaktığım çok oldu birde 1 kez tokat yedim daha sonrada otobüsten attı otobüsteki insanlar :)
bir daha yemezsin inşallah teşekkürler :)
Yok birdaha asla hiçbi kıza otobüste arkadaşlık teklifinde bulunmam :))
Bencede yapma:)
Kesinlikle :) aslında gayette nazikçe tanışmak istediğimi söyledim neden tokat atıp sapık var die bağırdı hala aklımda soru işareti olarak kalmış olaylardan biridir :)
Komikmiş:D
Olayı yaşarken hiçte komik gelmiodu ama şimdi bende gülüyorum :)
Doğrudur:)
4 defa tokat attım ama tokat yemedim hiç sadece bileğimden sıkıca tutup duvara itmişti
O da çok kötü ama
kavgada oluyo öyle şeyler ama yapıcak bir şey yok tokat attığım için de hçi pişman olmadım haketmişti şu an ayrıldım zaten :)
Anladım teşekkürler :))
:D tokat yediğim oldu sınıfımdaki oğlanlara attığımı saymazsak ilk defa bir kıza tokat atmıştım. pişman oldum sanırım sonra
Sınıftan bir erkek terbiyesizlik yapiyordu ona tokat atmistim ama cok fenaydi :)) banada ilkokulda hocam atmisti konusuyorum diye :)
Çok yanlış ya heleki bir öğretmene yakışmıyor.. Cevap için teşekkürler :)
İlk okulda öğretmenimden tokat yemişimdir, babam atmıştır, annem genelde soba demiriyle döverdi :)
Çok fena ya demirle hemde:(
Hiç kimseye tokat atmadım ama atmak istediğim birçok insan oldu
:) Teşekkürler
İlkokulda adam dövdüğüm için sağlamından bir tane yemiştim :D başkada olmadı umarımda olmaz :D
İnşallah :)
Ooo hergun hemde ama sakasına yoksa gercekten atamaz :)
Güzel o zaman:)
Yanı annem babam harıc tabı onlara hıc bsey dıyemem ama soz konusu sevgılıyse dırek dalarım bende :D
Tabiki aileden biri değilse karşılık vermek normal:)
:) Tabı oyle
Tekme atıyorlar yumruk atıyorlar bende onlara karşılık veriyorum tabii.
Bu fenaaa:) Teşekkürler
fransada annemden babamdan dayak yemedim zenciden yumruk yedim. bu da bir ayrıcalık mı bilemedim :D neyse onun dışında 4 . sınıftayız hoca bana su sisesi attı bende ona attım pat kalbine :D tokat yedik tabisi fırlama insan olmasın insan yeter ki :D
bu da bir ayrıcalık mı bilemedim :D :D :D
Bu yaşıma kadar hiç tokat yemedim kimseyede elimi kaldırmadım.
Ne güzel. Teşekkürler
Ben teşekkür ederim.
Rica ederim
Tokat atmistim :D çattt diye :D sinirden eski sevgilime
Amaaan iyi yaptın:D
Annem bana okkalı bir tane tokat atmıştı o günleri hiç unutmam nerde o günler :)
Özledin yani😄
:):):)
süper bir tokat yapıştırdım herifin gözlüğü yamuldu
Vaaay:D
Ben hiç tanımadığım bir kıza tokat attım ama olay şöyle gerçekleşti bu durduk yere gelip beni itti. Kız hani şu havalı tipler olur ya onlardandı. Bende o hışım ayağa geri kalkıp geçirmiştim bir tane.
ilkokul 2. sınıfta hocamdan yemiştim sadece özel ismi büyük harfle yazmadığım için, kaç yıl oldu unutamadım daha..
Ne kötü bir öğretmen yazık ya...
o adam yüzünden okuldan soğudum..
Haklısın valla yazık yani
Çocuğun birine atmıştım gözüne denk geldi o zamanlarda tırnaklarım uzundu çocuğun gözü çıkıyordu az kala göz kapağını çizdim ama sadece
Yuh
Sende mi hemşo laz inadı var bizde ama beni tutman gerekir burada
Gözüne gelmesi çok kötü ama:)
Tamam orada haklısın ama karşısındaki kişininde normal olmadığını biliyordu suç onda ama.
Ben bazı ahlaksız yalancı vicdansızların hakettiğini düşünüyorum. Hatta çok daha fazlasını..
İyi o zaman hem fikiriz sıkıntı yok :)
Cevap için teşekkürler :)
Vakit ayırdığın için teşekkürler :)
Rica ederim :)
anasının karnından daha dogmadı
https://i.giphy.com/12Pb87uq0Vwq2c.gif
Peki teşekkürler :)
Tokat cok yedim çokta attim o zamanlar yas küçüktü tabi ama simdi birisi tokat atmaya yeltenmeye kalktigi anda yumrugu suratinin ortasina saniyesinde yer
Erkekse illaki... Teşekkürler
yani bayanları kast etmedim zaten :)
Geçen sene kiz arkadasimla tartismistik haddini aştı bide tokat atti. Kiz felan ama hayvan gibiydi mübarek, bende ona yumrukla karisik tokati yapistirmistim. Ödeştik anlayacağınız.
bir de utanmadan yaziyosun, demek bir kizla denk goruyosun kendini. Dogru yoldasin ama
@Begonvilxx sana düşünceni soran oldu mu? kadina siddete hayir ama hak edene vurulur. Benim Anam değil babam değil o kimki vuruyor? Boş yapma devam et.
Sormana gerek yok cicim buraya yaziyosan herkesin fikrine sunuyosun, istemiyosan yazmayacaksin bu bir.
İkincisi yumrukla karisik vurmak nedir ya ne canim tatliymis aman neyse banane seni alicak dusunsun hadi selametle
@Beginvilxx yok öyle birsey yorumuma cevap atma hakkin yok, en azindan soruyu soran arkadas yazarsa yazar ondan baskasi 3. sahisa giriyor 3. sahisida ne yapmak düştüğü belli. Herkes gibi canim tatlidir :) Neyse engel..
Eğer bir erkek hata yaptıysa hakettiğin tokat yedim gidecek tıpış tıpış haklıyken bile. Kızla erkek aynı değil. Tabiki kimse kimseye vurmamalı ama burada bir kaç erkeği görüyoruz. Ama kadınlara verilen değer... Neyse. Adama yakışmaz derim.
Soran sende haddini aşma adamligima kimse laf edemez. Kadin erkek eşitmiş görüyoruz ne kadar eşit olduğunu. Ayrıca hakliydim ve tokat yedim yok öyle dunya kadin istedigini yapacak erkekte susacak. Bu konu hakkinda dahada kimse yazmasin gece gece tartismaya girecek vaktim yok. illa tartisalim diyen varsa mesaj atsin burada kalabalik oluyor. iyi geceler..
Sinek sopasiyla, oklavayla dayak yedim ama tokat yemedim 😄😄
O daha kötü😄😄😄
Hic sorma evden kacinca boyle oluyor😄😄
Oo senin yaptığında basit deği yani😄😄
Miniktim o zamanlar ablasi😄
Neyseki evindesin artık😃😃😃
Yok valla yurttayim 😄
Haaa sen koptun evden 😄😄😄
Artik beni dovemezlerrr 😄
Babam nerde karşıma çıkarsa çıksın benden bir tokat yemeden gitmiyor alıştı artık.
Nasıl yani?
Baya baya.
Baban sana tokat mı atıyo hep
O bana atamaz ben ona atıyorum zaten kırk yılda bir karşılaşırız.
İnsan babasına tokat atar mı oğlum manyak mısın sen bide utanmadan söylüyosun
Bana yaşattıklarını biliyormusun?
Ne olursa olsun senden büyük birine nasıl vurursun kalbin yok mu senin yazık günah hadi onu düşünmüyosun sen öldüğünde bunun hesabını nasıl vercen yazıklar olsun
Bekara karı boşamak kolay gelir.
bir dur ya kalpsiz insan. İlk defa birine kalpsiz diyorum yazık ondan nefret etsen bile bunu yapman terbiyesizlik saygısızlık günah ya Allahtan utan
Ne yaşadığımı bilmeden böyle seviyesizce konuşma hakkını nerden alıyorsun sen?
Sakinliğimi koruyamıycam kusura bakma. İçim parçalandı adama. Onun ne büyük bir ağırlık olduğunun farkında mısın acıma kalp denen şey yok mu sende yazık ya. Ne olursa olsun! ne olursa olsun o senden büyük
Olmadı fakat, bir kişiye hayatı boyunca unutamayacağı bir tokat attım. Hak etmişti..
Haketmişsé iyi yaptın:))
Şuanki sevgilime attım ama gerçekten ben bile kendime inanamamıştım
Atmasan keşke ya bir daha atmazsın😔
hakettimi?
Ortaokulda okuldan kaçtık diye müdür yardımcısı tokat atmıştı, Allah onun evine ateşler salar inş..
Çok yanlış valla
Elimi kaldırdığımda yüzünü eyene vuramıyorum ama attığım iki üç kişi oldu elimin tersiyle.
Atmasını bir daha inşallah
Yemedim ama sevdiğim kız için yerim. Beni sevsin de isterse ağzımı burnumu kırsın.
Ooo😔O kadarda değil ya. Hem sevdiğin kızı üzme sakın o zaman tokat atmaz hem:) Cevap için teşekkürler :)
Yok onu sevdiğimi bilmiyor kardeşim. Rica ederim
:))
okul müdüründen yemiştim niye hatırlamıyorum
ama çok tokat çok attım ondan sonra
😔😔Neden ya atmasaydın keşke😔
beni kızdıran çoğu kişinin hazin sonu kız erkek farketmez :)
Fenasın😄😄
biraz :))
Yalan yok ben cok kizdan tokat yedim ayni anda 3 tane kiz vurmustu bana aldatildiklarini ogrenince
Yuh ya. Yorumunuda istemez. Aynı anda... Neyse. Kusura bakma. Haketmisin. İyi akşamlar
Utanmadan söylüyor bir de :))))
Utanilacak birsey yok haci :-D yetenekliyim ne yapim :-D ama ucude ayni yanaga vurmustu mos mor kesilmisti yanagim
Utanılacak bişey yok diyerek utanma seviyenin ne kadar düşük olduğunu gördük;) Ayrıca tokat az kalmış ailenden bir kıza yapılırsa o zaman ne olur bir düşün hadi sana güle güle.
ben abime atmıştım küçükken bir tane ama çok sinir etmişti onun dışında hiç tokat yemedim dayak yedim babamdan ama tokat atmadı hiç
İnşallah bundan sonrada atmaz
tokat çok farklı bir sey ya unutulmayacak bir sey o kadar dayak yeme unutulursa tokat unutulmaz heralde ilerdede hatırlarsın şapp diye yüzüne vurur
Doğru diyosun
Eski sevgilimi aldattım ve nerden duyduyasa bilmiyorm artık ama sağlam tokat tedim ve hiç tepki gösteremedim çünkü haksızdım... :/
Hakettin
Fazlasıyla ama benide baştan çıkardılar... :(
Çıkmasaydın aklın var sonuçta bu saçma bir bahane. Neyse bir daha yapmazsın
Evet birine tokat atmayı çok istiyorum istanbula gidince ben atamıycam ama birine attırmayı düşünüyorum bunu yapabilecek varsa söylesin çok güzel olacak öyle bişey olsa :)
7. sınıfta sevgilimi en yakın arkadasıyla aldattım bunu ögrenip geldi bana tokat atnnı bende etkiye tepki ona tokat attım
Bide söylüyorsun. Pes
dürüst oldum söyledim sen istedin
Ben yedigimi hatirlamiyorum atmak isterdim ama o duyguyu yasamak conkkkkk diye agizina vurcan erkegin ;)
Gel bir vur hadiiiiiii
Sakacik olsun diye soyledim :)))
:))))
;)))
daha yaklaşık 2 ay önce babamdan tokat yemiştim :D abartmayacağını söylemişti ama baya ağzımı yamulttu
bir daha yapmaz inş:))
sorun değil ben seviyorum onu =) haklıydı vururken ama yavaş vurcam diye kandırmıştı :P
:)))
@red_hat adamın biri tok''at''lıymış aç ''ayı'' oynmazmış lsdfhehfwweoheowhe :DD:D:D:D:D:D vaaaaaaaaaa patlattım kankaa :D:D:D:Deıopreıohwerıohwrıouhwr ::DD:DD:D::DD:DD:DD:
Askerde tokat yediğim oldu.. Ben fiziksel şiddete karşıyım o yüzden tokat atmadım ama kelimelerle dövdüğüm olmuştur
O daha iyi:))
:))
Bana henüz tokat atakcak kadar cesaretli biri olmadi. Bende kimseye tokat atmam konu her ne olursa olsun sabırliyimdir.
Ne güzel
Babmla abimi saymazsak eski manitadan haksiz yere yemistim okkali ama ben tokat atmayi dusunmedm henuz
😔Atmada zaten. Teşekkürler
Hiç kimse atmadı
Ama kardeşime atıyorum çok eğlenceli oluyor yumuşak yumuşak yanacıkları var tavsiye ediyorum herkese
Şakasına heralde:)
valla ben eski kız arkadaşımdan kafenin ortasında okkalı bir tokat yedim :) hatta parmağı gözüme girdi.
Yuh ya ne yaptıysan artık😄Teşekkürler :)
bak sinirlendim şimdi lise1de İstiklal Marşı söyliceğimiz zaman gümbürtüye gelip müzükçü bana tokat atmıştı adi herif :D
😔Kötü adam:)
4. sınıfta bir kız atmıştı 9. sınıfta bir çocuğa tokat attım bide yumruk attım omzuna ama çok sert vurmama rağmen yüzü kıpkırmızı oldu
Yazık yaa. Teşekkür ederim cevapladığın için
rica ederim :)