metroda yolculuk ederken yanımda unıversıtelı bır kız vardı ayakta dıkılıyorduk kalabalıktı guzel bır kızdı altında mınıye benze bır orgulu etek vardı sol elım askıda sag elımlede telefonla oynuyordum azda olsa surtunme olmustu aramızda sıkıntı yoktu telefonu cebıme koydum o an otobus anı fren yaptı o ankı panıkle yanlıslıkla kızın kalcasına elımle dokunmustum pıs sapık napıyorsun sen dedı vede doner donmez tokat attı ozur dıledım bılerek yapmadım dedım ama ınanmadı rezıl olmustum ıcerde, hala yanımdaydı bu olaydan sonra bu sefr dıbıme dıbıme gırmeye basladı bnde kacmaya calıstım ama kalabalıktı ıgne dusecek yer yoktu mecburıyetten arkasından dayamak zorunda kaldım o ara bıseyler oldu anlamıssınızdır umarım :) ıte kalka derken ellemedıgın yetmedıgı gıbı bu seferde arkadan mı dayıyorsun pıs sapık tacız mı edıyorsun sen benı dedı ıkıncı tokatı yedım kendısı kasınıyordu ama ıspat edemedım oncelerı bır ıkı kız gormus Allahtanda O Kızın Sapıklık Yaptıgınıda herkezınde ıcınde anlattılar boyle boyle dıyerekte Oylelıkle Yırttım Oda Ilk Durakta Indı Rahatlamıs Oldum...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBirinci Sınıfta öğretmenimiz demiştiki yarın 2leri ezberleyip gelin kim ezberlerse üstünde Palyançolu bir kalem vardı onu verecem dedi... Yarın oldu sıra bana geldi ve bana sordu ben bilemedim öğretmenim sinirlendi ve bana tokat attı... O gün Hırs yapıp gece evde 10lara kadar ezberledim ve o gün bu gündür matematik dahisiyim :)) ama şu hayatımda tek istediğim şey o Palyançolu kalem :((
97 Yorumla- +1 yıl
aaa teşekkür ederim eic için :))
- +1 yıl
Aynen Herşeyden çok o kalemi istiyorum manevi Değeri bana göre paha biçileme
- +1 yıl
:-|
+1 yılOlmazmii unutamadigim 2 tokat var:)
Birisi, Köydeydik bayram vardi bizim ev tiklim tiklim bütün köy bizde 15 yaşlarinda falanim geclerde var hoşlandigim çocukta.. Bir yaşli dede su istemiş ben dalmisim duymadim zaten babam bana bir döndü çakti herkeste bir sessizlik oldu hoslandgim cockta hii dedi ben bir utandm aladimm günlerce ( şu an bile gözlerim doldu)
2. Sinif ögretmenim sunm ödevi vermişti yapmamiştim unttm dedim yanina cagrdi unutursun demek dedi bir soldan bir soldan tekrar sagdan vurdu bana sok oldum zaten agladm ders bitene kadar ablmada siniftakiler yetiştirdi hemen okula gitmedim bende ogretmeen özür dilemişti tabi bende bütün ödevlerimi yaptim sonra..
İşte böyle:)))))))03 Yorumla- +1 yıl
zalim babalar :)
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. eski erkek arkadaşımı beni aldatırken yakalamıştım cafede. tokat değil de okkalı bir yumruk sallamıştım gözünün üstüne.
başka bır erkek arkadasım da yine tokat değil tekme ve yumrukla beni dövmüştü. nasıl tekmeledıyse kafamı beyın kanaması tehlıkesıyle karsı karsıya kalmıstım.05 Yorumla- +1 yıl
aynen. bende bir sevgilime kızıp üstüne saldırdım bana bir tokat attı yere düştüm. yerden kalkıp gözüne bir yumruk patlattım gözü mosmor gezdi :D
- +1 yıl
eline sağlık ama aldatmış yumruklamışın.
- +1 yıl
öbür hanzoyada çıkarsaydın keşke 2 tane
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
+1 yıleski bir kız arkadaşım beni sinir krizine sokmuştu aynı evdeydik ona çok rahat vurabilirdim ben duvara vurmayı tercih ettim..
sonuç orta parmağım incindi 2 ay rahat kullanamadım elimi :D ama iyi ki de duvara vurmuşum bir bayana vurulur mu bayanı geç bir canlıya nasıl vurulur42 Yorumla- +1 yıl
Sokayım parmağıma kıza vursam mafolurdu yüzü :)
Çok çok cinnet geçirsem bile vurmam ben
+1 yılwww.google.com.tr/search sana oldu hayrını gör
03 Yorumla- +1 yıl
şaka da mı yapmıyah :S
- +1 yıl
ince İNCİ gibi parıldıyor, göz kamaştırıcı
malesef eski erkek arkadaşımdan tokat yemiştim ama karşılık vermeye gücüm yetmedi.. yediğim tokat ile kalmıştım :(
27 Yorumla- +1 yıl
Sana tokat atan o serefsizi sandalyeye oturtup ellerini ayakkarini baglayip sokaktan gecen her kadina tokat attirmak lazim!
Eşşoğlusu...
Annemden çok yedim o tokadı zmanın da küçükken :D ama gül bitti tabi hatunumun attığı yerde eminim haketmişimdir o zamanlar ama sorsan şimdi bir fiske vurmadan büyüttü bizi :D ama babamın elinin gölgesini bile görmedim şükür
Bense kardeşime atmıştım pişmanım :(01 Yorumla
+1 yılhayatimda en pisman olduğum anlardan birisi..3 sene önce sevgılme tokat atmak olmuştu...%100yanlis bir durum.
bana atilsa... atan kız arkadasımsa duruma göre degısır ama asla el kaldırmam... atan erkekse... kavga etmem... kemiklerine kadar kırarım...01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılben yedım malesef oda askerlıge ılk gırısımde bana ne ısın var burada cocuk parkımı burası dedı gecırdı samarı tabı ben kımlıgımı gosterınce ve askerlık kagıdını pısman oldu yasım kucuk gosterıyor dıye alay ettıgımı sanmıs sonrasında mı ozurler ılgı alaka ve sonuna kadar sagolsun yanlısını anlamıstı cunku sesımı cıkarmamıstım bıle olsun buda bır tecrube oldu onun ıcın :)))
01 Yorumla
+1 yılbir arkadasa tokat atmistim ve bana bunu baskasi yapsaydi silerdim demisti. bir daha kimseye tokat atmadim. ama şu an tokattan öldurmek istedigim ama kiyamiycagim insanlar yok degil :D
11 Yorumla
+1 yılBabadan çok yedik tekme tokatta bende bir defa lise 2. sınıfta bir kıza tokat atmıştım erkek arkadaşım beni seviyosan şuna tokat at demişti koridorda yürürken kıza seslenip patlatmıştım bir tane neye uğradığını şaşırmıştı ne kadar aptalmışım :)
Bide kardeş kavgalarını saymıyoruz demi onlar benden bende onlardan çok yedm çünkü :D01 Yorumla
+1 yılbabamdan çok küçükken bir tokat yemiştim ; yapmıştım bir yaramazlık heralde :)
ondan sonra kimseden tokat yemedim :)13 Yorumla- +1 yıl
inşallah ama sanmıyorum zaten öyle dayak atan bir ailede büyümedim... zaten o zamanda ya 7 ya da 8 yaşında yaramaz mı yaramaz bir kızdım ; yaptığım şeyi hatırlamıyorum ama babamın gelip seni yaramaz ! diye bağırışını ve ardından yanağımda hissetiğim o acıyı hatırlıyorum...
uff şimdi acısını yanağımda hissettim. Dayım çocukken tokat atmıştı, haklı olduğunu bildiğim için pek bir şey söyleyemedim.. :)
14 Yorumla
+1 yılŞakalaşıyoken erkek arkadaşımdan tokat yemişliğim var ama tamamiyle el şakası amaçlı. Sonrasında kız kardeşimden de erkek kardeşimin tokat yemişliği var. Bana yaptığından ötürü. Sonuç erkek arkadaşımın kendini affettirmek için kafasında saksı kırıp sonrasında hastanede 4 dikişle bitmiş olsa da tokat şaka amaçlı bile olsa gurur kırıcı hele ki bir toplum içindeyseniz.
00 YorumlaBana tokat atan olduuu dayak yemiştim 4 kişiden ama sırf onların aradıkları kıza benzediğim için yani bir suçum yoktu :/
Tokat değilde iyi yumruk atarım asdfghjk:D13 Yorumla
+1 yılArkadasim atmisti ya dudagim patlamisti ah uzun hikayedir
11 Yorumla
+1 yılBen eski sevgilime defalarca atmıştım hiçte pişman değilim. Keşke ayrılırken bir kaç kere daha atsaymışım
11 Yorumla
+1 yılEski sevgilim bana atmıştı birde attıktan sonra gidip kamyonu yumruklamıştı 😃 sinirlenmiş 😃
17 Yorumla- +1 yıl
Barışmak istemiyordum sadece 😃
- +1 yıl
bende merak ettim :)
- +1 yıl
Olabilir tabi yıllar geçti hala beni seviyo ama yazık l*n 😃
- +1 yıl
Eh sayılır 😃
+1 yılMüzik öğretmeni atmıştı da müzik dersiyle alakalı değil karlı bir günde arkadaslarla kartopu savası yapiyorduk. arkadasin arkasindada muzik ogretmeni varmis boyu kisa oldugundan gormedim arkadasa atiodum kari arkadad eyildi hocanin yuzune geldi kim atti bunu dedi herkes beni gosterdi oda herkesin ortasinda yapistirdi tokadi. bende tokat attım arkadas ima ama nice yil sonra ben sigara icmem hatta tiksinirim bu arkadasim sigarayi yuzume ufledi yapistirdim tokadi.
01 Yorumlaİlkokuldayken cuma günü çıkışta yan tarafta liselerde kavga vardı bende anlamadan karışmıştım ordaki bir kız bana tokat atmıştı o kargaşada ben vuramamıştım. 3 gün sonra o kızı bim de gördüm sonra bende tokat atmıştım yanımda babam vardı dıye bişiy yapamamıştı bana 😄😄 ne günlerdi yaa
06 YorumlaHala 4sene önce falandı arkadaşlarım kendileri sevgilileriyle takılıyolardı bn yanlzlıktan memnundm fakat bnlar bna tanıştırmak için birini getiriyorlar. Okadar rahatki o arkadaşta bir baktım belimi tuttu bbu herkesin içinde tokatı açıp gittim ordan😂😂
03 YorumlaHiç yaşamadım. Bir abimle aynı sınıfta okudum, şimdi de diğeriyle aynı iş yerinde çalışıyorum. Kimse cesaret edemez , hataya düşenleri de onlar vuruyor :)
11 Yorumla
+1 yılSadece bir kişiye. Sanırım 8 yaşlarındaydım. Soyunma kabinimin perdesini açan bir arkadaşıma tokat atmıştım. Kızdan çokça da özür dilemiştim. Refleksti herhalde. :D
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oldu
bir bayanla muhabbet ediyorduk universite gezisinde armadaya gitmistik
Orda calisan kadinla bir anda bir muhabet ettik neyse ayrilirken ben de romantik bir bicimde elini opmek istedim fakat o kadar alismisim ki dedemin elini öpmeye bayanin elini optukten sonra almina gorurdum elini
Hayvan dedi ve sonra silleyi yapistirdi ;)
Ben ise kimseye tokat atmadim atmadim atmam da !03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle sinirlendiğimde cevaplarım tokat niteliğinde oluyor.
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılHatirlamiorum ama olmustur ogretmen falan illaki atmistir. Onun haricinde arkadaslarla tokat yarisina girerdik o sayilirmi bilmiyorum amaa :D
12 Yorumla- +1 yıl
Yuzumuz pancar gibi olurdu ilgincligimi var :D
Kucukken yedik hepimiz
su an aile vursa evi terkederim
esim ya da o gozle baktigim vursa direk yanindan ayrilir bir sigara yakarim. cunku durursam kalbini kirarim. vede kesin bir dille uyari alir. bidaha olmamak sartiyla. ve bir bayana cok haddi. i asmadigi surece vurmam.01 Yorumla
+1 yıltokat atmistim bir kere benden hoslanan bir cocuk vardi acayip acayip kaynayip duruyordu suratina elimin izi cikmisti ama sonradan pisman oldum -_-
=^-^=15 Yorumla- +1 yıl
dilemistim ertesi gun ^-^
=^-^= - +1 yıl
Senden beklenmeyecek hareketler bunlar şeker =^-^=
+1 yılEvet bir keresinde hakeden bir erkeğe attım o da bana attı tokatlastık karşılıklı ciddi ciddi
23 Yorumla- +1 yıl
o da pislikmiş kıza vurulurmu
- +1 yıl
Olmaz ya rahatike
Okulun tehlikeli çocuğu attı aramiz cok iyidi yanlis yaptı yapistirdim tokati oda bana yapistirdi kapistik biraz sonra ayirdilar
12 YorumlaBikere bir kavgada kavga bittikten sonra boş bir anımda bir tokat yedim heryer 3-4 saniye bembeyaz oldu şimşekler çaktı falan :D sonra kafasını kalorifere vurdum bana vuranın :D Tokat konusuna gelince de eski kız arkadaşımın dudağını patlatmıştım ama çok zorlamıştı beni
07 Yorumlaaskerde acemi birliğinde künyeyi sallıyordum rütbelinin birisi sallama dedi. emredersiniz komutanım dedim arkasını döndü tabi künye elime dolanmıştı tersine salladım çözülsün diye tam o arada arkasını döndü yavşak :D ben sana sallama demedim mi diye bir tokat attı sonra kaplan turna tekniğiyle girişti :D şaka şaka sadece tokat attı ama sert değildi :D
02 Yorumla
+1 yılbende kavga edenlerin arasina kaldim uctane okkali tokat yedim aradan oluyo boyle seyler normal yani
19 Yorumla- +1 yıl
. d zaten hasari hep araya girenler aliyo ayiralim derken karambole bizde dayak yedik yani
- +1 yıl
yok ya nesi kotu alttarafi bikac tokat yemisiz hep atmak olmaz aradan sopa yemekte lazm
- +1 yıl
sende bnde geri deyilsin yani yemisin tokadi. d
- +1 yıl
. d bisey demedim zaten olabilir yani acik sozlulunden dolayida tebrik ederim herkes demez bunu
Kücükken yediklerimin disinda birisi bana tokat atarsa diger yanagimi ceviririm , önce dostluk , kardeslik , insanlik gelir... Ok? Yalana bak :)
Cocuklarim olursa bigün sanlilar hadi , babalari hic dövmicek onlari :)01 Yorumla
+1 yılannem hariç birinden tokat yemedim. o da çocukken arada terlik gelirdi işte. ama tokat attığım biri vardı. okuldan hakkımda ileri geri konuşan bir çocuğu tokat manyağı yapmıştım nasıl gözüm döndüyse :) normalde kavgayı gürültüyü hiç sevmeyen biriyim
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılher gün kardeşime severken falan atıyorum :d banane oyun hamuru gibi yanağı olmasaydı :d
124 Yorumla- +1 yıl
değişikl aynen herkesin öyle yanagı yok :D sinir oluyor ergen bey :d
- +1 yıl
neden dövüyorsun kardeşini yaa yazık değil mii
- +1 yıl
@stratosphere yok artik ben dovmuyorum ki. tokat gbi de olmuyor gerci
aynen soran dogru dedin. - +1 yıl
canı acırsa ya
- +1 yıl
@stratosphere canini isteyerek acitmadim acitinca o da burnumu sıkıyor :(
- +1 yıl
seninde burnun tatlı geliyordur ona ^^
- +1 yıl
@Stratosphere yok sinir oldugum icin sıkyor neyse iste.
- +1 yıl
üzüldüğüne göre burnunun sıkılmasından hoşlanmıyorsun :D
- +1 yıl
@Strastosphere tabi ki hoslanmiyorum hatta sıkmasin diye savas veriyorum ama benden. buyuk ya kafami koltuga gomuyorum 10 dk falan kaldirmiyorum anca oyle uzaklasiyor
- +1 yıl
@stratosphere yanlis yazmisim nickini.
- +1 yıl
ahah ne tatlı bir kardeşi varmış onun böyle ya :) değerini bilsin senin :)
- +1 yıl
Yok ya. tam cadiyim ben evet biliyor tabi bende bilmeye calisiyorum oyle iste
@Stratosphere - +1 yıl
cadı olamazsın sen. olsa olsa bir meleksindir :) ben senin bir kötülüğünü görmedim ki:)
- +1 yıl
Olabilir belkide kotulugumu cikaracak bir sebeppp olmamistir. ama. kotu oldugum durumlar var hangisi diye sorma degisiyor
@stratosphere - +1 yıl
tanımak isterdim seni. meraklandım bak şimdi :)
- +1 yıl
Baska bir soruda gorusuruz o zaman hadi kendine iyi bak
@stratosphere - +1 yıl
sende ama terslemesen iyi olurdu
- +1 yıl
Yok cidden terslemekk degil. gulumsesem dalga anlicaniz gulumsemesem terslllemek ne diyim bilemedim.
@stratosphere - +1 yıl
bu tepkiyi biliyorum ben. her erkeğe sizi yicekmiş giib bakıyorsunuz neyse rahatsız etmem birdaha.
- +1 yıl
Her kizinda oyle baktigi konusunda genelleme yapiyosunuz. farketmez
@stratosphere - +1 yıl
ben anladım seni boşuna yorma kendini bütün tatlılığını bir anda nasıl kaybedebiliyorsun farkındasın demi. sırf şu gereksiz hareketin yüzünden
- +1 yıl
Keske dogru sekilde anlasilsaydim @stratosphere
halsizlikten bayıldığım zaman, uyandırma bahanesiyle sağlam bir tokat yediğimi hatırlıyorum ama onun dışında boyle bir durumla karşılaşmadım. tokat atmışlığım anaokulu donemlerimde olabilir, asabiydim biraz o zamanlar :p
01 YorumlaÖğretmenlerden zamanında çok dayak yedik :)
Ben kimseye atmadım15 YorumlaBende bir kere tokat yedim hatta bildiğin duvara doğru attı beni. s ne kadar aptal ve salakmisim ergenlik gerçekten kötü bir zaman
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılIlk sene yurtta kaldigimda hoca asansore bindim diye tokat atmisti cok sukur ondan sonra yemedim tokat kimseye atmam herkese tokati Mevla atar
12 Yorumla- +1 yıl
Tokat yemekte kendine getirir insani neyse reca ederim.
+1 yılAnnemden Osmanlı tokadı yemisligim var. Annemdir hakki var. Ama onun dışında daha tokat atacak dogmadi.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Iyi aksamlar:)
Arkadaşa saka yapiyim diye ensesine tokadi bir koydum bayilmisti :)
11 Yorumlaannem dışında hiçkimseden tokat yemedim oda küükken :)
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Abimden bir tane yedim 12 yaşımdayken. Ben kimseye vurmadım. Sadece bana bir tane vursana diye artistlenen sevgilime bir tane kaptırmıştım. dudağı uyuşmuş :)
11 Yorumlayurtta bir kızla kavga etmiştim ama %100 ben haklıydım sonra özür diledi ama iş işten geçmişti malsf kızı fena döwdüm hatta kızın odası bizim odanın karşsnda olduğu için bizim kızlarda sesimi duyunca noldu diye bile sormadn kıza saldırdılar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken yedimmi diye düşündüm de ilkokulda öğretmen bir kişi yüzünden de olsa ellerimize cetvelle vururdu. Kendim için cetvel yemedim :) Tokat atmışlığım var tabi lise de bir çocuğa :)
01 Yorumla Lisede top oynuyoduk arkadaşa pas verirken top direğe çarpmıştı. Bende küfür ettim oraya o direği dikenin die bunu bizim atölye hocası duydu yanına çağırdı okkalı bir tokatla yere yığdı bende ona atmak istedim ama hoca olduğu için sessiz kaldım sonra öğrendimki o direği diken bizim hocaymış
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTokat attım bana söylenmeyecek bir söz söylemişti seviyesizleşmişti sonuna kadar hak etmişti şimdi olsa yine yer tokatı hiç affetmem. Tokat yemedim bu arada.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Rica ederim :)
+1 yılLisede bayan bir hoca sırf defterimi kaplamadım diye tokat atmıştı, hiç unutamam-ki genelde hocaları tarafından sevilen bir öğrenci olmuşumdur, ruh hastasının tekiydi işte, zaten sonra o hocaya hastanede rastladım, psikoloğun önünde sıra bekliyordu.
01 Yorumla
+1 yılArkadaşıma otobüste sakasına tokat atmıstım biraz sert vurmuşum ses cıktı herkes bize bakmıştı :D eski sevgilimde sakasına tokat atıyordu yavaş bende sinir olsun sert bir şekilde yapıştırdım konusmamıstı benle :D
02 Yorumla- +1 yıl
:DDD
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadina degil tokat etmek el kaldirani gorunce duyunca sinirimden HULK gibi oluyorum!
bir gun bu yuzden biri elimde kalacak!
Haa çocuklara da ayni keza, cocugunu doven ebeveynlerede tahamulum yok06 Yorumla- +1 yıl
Gecenlerde birsey seyrettim aynen bunu yapacaksin
Tacizcisine, kadina cocuga el kaldiranlara vs
Videodaki Etraftaki erkekler kadinlari koruyor tacizci eger tepki verirse erkekler devreye giriyor, ve taciz ettigi kadin tarafindan guzelce herkesin icinde rencide ediyorlar ne guzel! Hak edene hak ettigi sekilde cezalandiricaksin!
Yanlisi dogruyu konusmuyorum tartismiyorum!
alkislarlayasiyorum.com/.../kadin-tacizcisine-sokak-ortasinda-dayak - +1 yıl
@Yelizella sende seyret yukardaki linki :(
Seninkinede boyle birsey yapmali iste
sadece babam başka bir Allah'ın kulu dokunamaz bana
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere annem okkalı bir tokat atmıştı haklıydı da.. Tepki vermemiştim
11 Yorumla
+1 yılAnnem rahmetli gecen sene cok kizmisti bir tokat atti bana güldüm öptüm ellerini doya doya öptüm
14 Yorumla- +1 yıl
Babam vursaydi karşılığını alirdi silahimi ceker kafasina bosaltirdim ama vefa dolu annem pamuk gibiydi vurmadi sevdi beni
- +1 yıl
Allahtan olmadi :)
Ilk okul 6 . sinifta matematik hocam atmisti :D ben kimseye atmadim henuz ^^ :D
13 Yorumla
+1 yılatanlarinki islemedi...
benim attiklarim inledi :D13 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler <3
+1 yılBana atan oldu bende birine attım :D Bana atıldığında sarhoştum acısını hissetmedim
11 YorumlaAttım kuzenime denizde (şilede) ayağı kayıp boğulma tehlikesi geçirince kolundan tuttuğum gibi çıkarıp güzel bir tokat attım. Neye uğradığını şaşırdı.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılorta 2 ye giderken bir tane kaşar kız vardı elimdende geçmişti ciddi düşündüğüm kızı benden soğutmaya çalışmış bende bunu bir temiz tokatladım okulun ortasında sonra babası yoktu dayısı gelmiş sen kimsin benim yegenimi nasıl tokatlarsın diye onuda linç edip yollamıştım son kavgamda buydu ayrıca :)
00 Yorumla
+1 yılBabamdan sadece bir kez tokat yedim
Sigara içerken görmüştü çocukken hak etmişim ben olsam güzel doverdim bacak kadar boyla :)19 Yorumla- +1 yıl
15 yaslarinda var yoktum kucuktum ya :)
Saol gel sende vur :D - +1 yıl
zıkkım iç emi :)
- +1 yıl
@voyageryufus
Tsk ederim cok naziksin birazdan icerim senin icin :)) - +1 yıl
Zıhımm. İccc hemiii
- +1 yıl
@ucabilenkussss
Sende emiii :)
Su nicki az daha yazilir yapamadinmi kac tane s var diye saydim allam yarabbim :/ - +1 yıl
Evet galiba:((
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir gün, arkadaş bizim sınıftan bir kıza benim onunla cinsel ilişkiye girmek istediğimi söylemiş. Kocaman kalçaları var, sana küfür ediyor vs. Sonra sınıfa geldim, kız sinirden patlayacak gibiydi, bana bir saldırdı bir kaç tane tokat attı, cimcikledi ve vurdu zor ikna edip, olayı anlatmıştım inanmıştı. Boyu'da uzun ve biraz kalıplıydı. Güzel'di de.
00 Yorumla
+1 yıllise 3 te hoca tokat atmıstı atolyeyı temızlemedım dıye hıc beklemıyodum :D:D cok fena çakmıştı Allahı var :D onunla kavga edıcektık etmedık bende balıcının tekıne tokat atmıştım kız arkadaşımı ıttırmıştı cekıl yolumdan dıye
04 Yorumla- +1 yıl
Yok edebılırmı hıc öldururdum onu orda sınavdan cıkmıstık streslıydım zaten eve gıdıyorduk hadı be hızlı yuru dedı ona bende vurdum bıtane goruscez dedı gıttı gelmedı 6 ay falan oldu beklıyom :D
- +1 yıl
:D önemlı degıl gerçekler :D
Çıktım kıza bir kelime etmişti o zaman attı sonra yaptığı için cok pisman oldu ağladı zirladi affedene kadar başka yrlerinden nefes aldırdım. Bak sinirlendim şimdi ::D
00 Yorumla- Devamını Gör (265)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat