Arkadaşlar ben çok kötüyüm 😢 bakar misiniz?

Buraya yazmamın sebebi rahatlıkla dertleşebileceğim kimsenin olmaması sizlerden motive de beklemiyorum sadece içimi dökmek istedim.

Ben çocukluğumdan beri kendimle barışık olmayan bir insanım vücudumla, ten rengimle, yüzümle.

Her insan’a çekici ve güzel gelen seyler vardır ya hani mesela Türkiye’de genellikle çekici tabir edilen unsurlar var beyaz ten, balıketlilik, güzel burun, kıvrımlı hatlar cart curt.

Bu zamanda da kimsenin iç güzelliğe yani karaktere bakmadığını düşünüyorum zaten dış görünüşe daha çok bakılıyor artık şimdi diyeceğim şu o kadar kalıplaşmış güzellik algısı var ki kendimi onlarla karşılaştırdığım ya da karşılaştırmadığım zaman özgüvensiz bir hale bürünüyorum. Ayna’nın karşısına geçtiğimde vücuduma bakıyorum o kadar moralim bozuluyor ki ten rengim esmer değil buğday gibi ama milletimiz esmer olarak nitelendiriyor. Yani bu düşüncelerden artık gerçekten bıktım dışarı bile çıkmak istemiyorum özgüvenim hiç yok çocukluğumdan beri hep bembeyaz bir tene ve tüysüz bir bedene sahip olmak isterdim. Mesela kıllarımı, tüylerimi almaktan çok yoruldum çok killi değilim ama çok titizim bir tüy bile görmek istemediğim için sürekli alıyorum duşumu ihmal etmem her gün alırım kendimi böyle iyi hissediyorum lakin hormon bozukluğum sebebiyle lazere de gittim sonuç alamadım. Kendime bakan biriyim evet ama görmek istediğim, bana çekici gelen şeyler bende yok. Spora yazılmak istiyorum mesela yaşadığım yer buna müsait değil babam zaten spora gitmemi istemiyor evde de yapmak bir yere kadar bi sonuca varamıyorum. Çalışmak istiyorum iş ilanlarına bakıyorum hiçbir şekilde uygun is bulamıyorum uzaklaşmak istiyorum her şeyden gerçekten psikolojim, moralim çok bozuk kendimi hiç sevemiyorum 😞😞😞

Arkadaşlar ben çok kötüyüm 😢 bakar misiniz?