Diğer Arkadaşlar çok kötüyüm lannnnn? bilinmeyenbiriq01 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben bittim ben iptal ben yok dhjdkdYanan bir blender nasıl hayata geri döndürürlürŞayet döndüremesem annem beni başka hayata döndürücek Güncellemeler1 yıl Annem öğrendi vee veee garip bir şekilde kızmadı sadece neden saklıyorsun diye kızdı neyse bu seferde yırtık diyelim ldkdmjd Arkadaşlar çok kötüyüm lannnnn? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tahaxt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Rahmetliyi rahmetli olmaktan kurtarabilir miyiz olacaktı sorunun orijinali 0 1 Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Hajahja kurtarabilirmiyiz peki Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 13,8b cevap paylaştı. Ya motorunu alacaksın ya da yenisini ama yenisini almak daha ucuz 0 4 Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl 4 bin tutarmi tamir etmek ya internetten fiyatına baktım 4 bindi Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Bak işte o modelin motoru ne kadar Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl https://hizliresim.com/4dlqgxaBlender motoru diyor bu mu ama bu ucuz yani niye o kadar pahalı yapıyorlar ki Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Evet bu sen tamir edeceksen ucuz tabi ama tamire verirsen işçilik falan en az 1000 lira Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. tamirci belki yapar ama o da yeni parasına denk gelir 0 4 Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Deme be Yorumla u fangoria 1 yıl paran varsa hemen yenisi alzira motor yandıysa falan inan tamir parası yenisini almaktan pahalıya gelir Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Abi ben öğrenciyim djjdjdjdjd 4 bin nereden bulayım işte annem ile babama da söylersem sıçış çünkü ondan öncekini de ben bozdum ve bunu yeni aldılar 6 ay falan Yorumla u fangoria 1 yıl bundan sonra sana blender yasak abicim Yorumla
1Sinemmmm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Geçmiş olsun düzelmez. 0 5 Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Deme be tamir falan da mı olmaz Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Tamirciye götür istersen büyük ihtimal zorladığın için motoru yanmıştır Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Evet Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Ama Tamirci yeni fiyatı kadar alır diyorlar Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Çoğunlukla öyle oluyor tek çare yeni bir tane almak Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Allah kurtarsın 0 1 Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Amin Yorumla
deliriyorummmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sen bittin 0 1 Yorumla bilinmeyenbiriq01 1 yıl Offf offf Fatihanızı alırım artık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rahmetliyi rahmetli olmaktan kurtarabilir miyiz olacaktı sorunun orijinali
Hajahja kurtarabilirmiyiz peki
Ya motorunu alacaksın ya da yenisini ama yenisini almak daha ucuz
4 bin tutarmi tamir etmek ya internetten fiyatına baktım 4 bindi
Bak işte o modelin motoru ne kadar
https://hizliresim.com/4dlqgxa
Blender motoru diyor bu mu ama bu ucuz yani niye o kadar pahalı yapıyorlar ki
Evet bu sen tamir edeceksen ucuz tabi ama tamire verirsen işçilik falan en az 1000 lira
tamirci belki yapar ama o da yeni parasına denk gelir
Deme be
paran varsa hemen yenisi al
zira motor yandıysa falan inan tamir parası yenisini almaktan pahalıya gelir
Abi ben öğrenciyim djjdjdjdjd 4 bin nereden bulayım işte annem ile babama da söylersem sıçış çünkü ondan öncekini de ben bozdum ve bunu yeni aldılar 6 ay falan
bundan sonra sana blender yasak abicim
Geçmiş olsun düzelmez.
Deme be tamir falan da mı olmaz
Tamirciye götür istersen büyük ihtimal zorladığın için motoru yanmıştır
Evet
Ama Tamirci yeni fiyatı kadar alır diyorlar
Çoğunlukla öyle oluyor tek çare yeni bir tane almak
Allah kurtarsın
Amin
Bişe olmaz senin elinde kalmış
Sen bittin
Offf offf Fatihanızı alırım artık