40 dakikadır falan ağlıyorum. Yolda herkesin içinde ağladım bazı sebeplerden dolayı. Çünkü yurtta kalıyorum ve hamurişi yiyebileceğim kek ev yapımı poaça gibi şeyler alabileceğim hiçbir yer yok. Abla bugün bissürü poğaça kek hazırladı ama yiyemezsiniz fuara gidecek ordan satın alırsın dedi. Neyse bugün 5te çıktım fuara gitmek için. Upuzun bir yolda yürüdüm Antalya Migros’un yanında dediler ama Migros’a gittikten sonra bile 20 dakika daha yürüdüm. Toplam 40 dakika yürüdüm ve içeri girip orada da mekanı bulmam çok zor oldu buldum güvenlik tam şimdi kapandı hanfendi içeri girmeyin dedi ya dedim 5 dakika bakıp çıkıcam yemek var mı diye. Yok kadın cinsti çıkarttı beni ben de çantamı geçiş cihazına vurarak Allah belanızı vermesin dedim ve o kadar 40 dakika yürüdükten sonra geri o kocaman anayolları yürüeyemiyceğim için boşu boşuna taksiye 60 lira vereceğimi üstelik bi daha ev poğaçacı vs bulamayacağımı annemin de bu ay 600 tlyle geçinmemi istediğini düşünerek ağladım o kadar çok ağladım ki bi ara kriz geçirip yeter diye çığlık attım. Taksiye bindim takside de kafamı gömüp ağladım yurda geldim burada da başımı duvara vurdum ağladım. Çünkü bu yaştaki bir öğrenci kıza artık sevgilisi sahip çıkar, benimse bi tane flörtüm oldu o hep oyaladı yüzünü bile göstermedi sadece gözlerini attı 1 yıl önce engelledim bitti. Şimdi Fake hesaptan biri gelmiş ben o eski flörtün değilim vallahi diyor ama dün adını sordum adımı boş ver dedi işte bu yalancılık cesaretsizlik yüzünden karşıma neden erkek olamamışlar çıktı neden mal gibi aniden mesaj yazmayan arkadaşlarım oldu neden karşıma mallar çıktı diye 1 saattir ağlıyorum ateşim çıktı
Arkadaşlar çok kötüyüm bi bakar mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun neden karşıma böyle mallar çıkıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Once nefes al kendine gel. Gittin mi yurduna doydun mu
Gittim de hala ateşim var ve ordan 10 tane poğaça alırım öğlen yerim diye seviniyordum çünkü bana mutfağını açacak bir sevgilim yok ve o yalancı adımı boş ver diyen çocuk beni ağlattı
Tamam kendine gel olan olmus Şu an cozemiyosun bunu
Sakinles konudan konuya atliyosun ifade edemiyosun kendini
200 tl psikoloğa vericem 600 tlm kalıcak nasıl geçinicem ay boyunca ve annem yurdun parasını 400 lira eksik atacak nasıl bulucam o parayı bi de bu halde boşu boşuna 60 tl bir kayıp olarak taksiye gitti
Takip etsene hele
Sıkma canını senin durumunda kim olsa aynı tepkiyi verir sinirlenir ama yapacak bişeyde yok sen kendini üzme kardes. Allaha emanet ol.
shzjkadpwmxğw birikmişsin baya
Evet canım da gülünecek ne var
başlangıç ve son kısmın alakası güldürdü, her şeyin tek bir sebebi var o sebep yüzünden küçük şeyleri bahane edip ağlarken aslında ona ağlıyorsun kendimi hatırlattı ondan güldüm
Evet canım tek sebep bana maddi manevi sahip çıkan bir sevgilimin olmaması
Ah canım üzüldüm sana
Peki böyle mallar neden karşıma çıkıyor
Takma kafana bence
Takmasam da hayatımda bir tane bile düzgün arkadaş ya da erkek yok ki napıcam
B kabul edermisin
Gizlisin
burada mısın
Yes
Maddi olarak zorluk cekiyosan ben yardimci olurum sana.
Günaydın
@Whiteblackson ne şartıyla
Bu ne
burada mısınız
Evet de maddi konuda yardımcı olmak istediğini söyleyen arkadaşa sordum ben
Nihayet denk gele bildik
M atarmısın
Gizlisin kanka
Şimdi burada mısın
Pardon
burada mısın seni bekliyorum
Yok knk konuşmuyxam senle