Arkadaşlar çok kötüyüm bi bakar mısınız?

40 dakikadır falan ağlıyorum. Yolda herkesin içinde ağladım bazı sebeplerden dolayı. Çünkü yurtta kalıyorum ve hamurişi yiyebileceğim kek ev yapımı poaça gibi şeyler alabileceğim hiçbir yer yok. Abla bugün bissürü poğaça kek hazırladı ama yiyemezsiniz fuara gidecek ordan satın alırsın dedi. Neyse bugün 5te çıktım fuara gitmek için. Upuzun bir yolda yürüdüm Antalya Migros’un yanında dediler ama Migros’a gittikten sonra bile 20 dakika daha yürüdüm. Toplam 40 dakika yürüdüm ve içeri girip orada da mekanı bulmam çok zor oldu buldum güvenlik tam şimdi kapandı hanfendi içeri girmeyin dedi ya dedim 5 dakika bakıp çıkıcam yemek var mı diye. Yok kadın cinsti çıkarttı beni ben de çantamı geçiş cihazına vurarak Allah belanızı vermesin dedim ve o kadar 40 dakika yürüdükten sonra geri o kocaman anayolları yürüeyemiyceğim için boşu boşuna taksiye 60 lira vereceğimi üstelik bi daha ev poğaçacı vs bulamayacağımı annemin de bu ay 600 tlyle geçinmemi istediğini düşünerek ağladım o kadar çok ağladım ki bi ara kriz geçirip yeter diye çığlık attım. Taksiye bindim takside de kafamı gömüp ağladım yurda geldim burada da başımı duvara vurdum ağladım. Çünkü bu yaştaki bir öğrenci kıza artık sevgilisi sahip çıkar, benimse bi tane flörtüm oldu o hep oyaladı yüzünü bile göstermedi sadece gözlerini attı 1 yıl önce engelledim bitti. Şimdi Fake hesaptan biri gelmiş ben o eski flörtün değilim vallahi diyor ama dün adını sordum adımı boş ver dedi işte bu yalancılık cesaretsizlik yüzünden karşıma neden erkek olamamışlar çıktı neden mal gibi aniden mesaj yazmayan arkadaşlarım oldu neden karşıma mallar çıktı diye 1 saattir ağlıyorum ateşim çıktı

Güncellemeler
+1 yıl
Sorun neden karşıma böyle mallar çıkıyor
Arkadaşlar çok kötüyüm bi bakar mısınız?