Soru atmıştım adam akıllı cevaplayan yok nefes alamıyorum içindeki acıdan
Kız kankanizin böyle bişi yapması normal mi?
Soru bu nolur bakım bı
Soru atmıştım adam akıllı cevaplayan yok nefes alamıyorum içindeki acıdan
Kız kankanizin böyle bişi yapması normal mi?
Soru bu nolur bakım bı
Cevap
1Cevap
İnsan istenmediği yerde mutlu olmaz zaten hayatına bak yeni insanlar keşfet daha mutlu olacağın, kankanin bir suçu yok gibi belkide eski flörtün ondan hoşlanıyordur
Görmedi bile onu ama arkadaşım niye bana kedi de diyor flört eder gibi
Arkadaşın oynak biri falan mı
Değil ama neden böyle davranıyor ki o çocuğu hala sevdigimi bildhi halde
Bilemiyorum kedi demesi garip arzuluyordur belki falan diye düşündüm ya da ven çok fırsatım
Fesat*
Abi ben fesat miyim 🥺
Kedi flortoz olmak tatlı bulmak vs dur samimi değil mi
Sen değil ben çok fesatim aklım pis düşünüyor senin için demedim kankanda bir terslik var
Dişiliğini kullanıyor gibime geldi
Ama sonuçta o benim sevdiğim çocuk eminim o niyetle yapmıyor ama cidden bunun yanlış olduğunu bilmesi lazım
Konuş knk konuş bu tür şeyler konuşarak çözeceğiniznbir şey belkide samimi bir insandır makaraya vuruyordur
Konuş bundan bundan rahatsız oluyorum olmasa olur mu de insanlar konuşarak anlaşır
Ama iğrenç bişi bu
Konusmazssaniz hiç Bir yere varamazssiniz biz o arkadaşıni tanımıyoruz ki ne niyetle yazmış belkide arzuluyor veya aralarında bir şey geçti
Yoj gexmedi ama tanimasaniz bile yaptığı çok yanlış değil mi
E tabi ki yanlış ama sen fazla takma adam yok diyorsa kendi gururunu düşün ayaklar altına alma
Peki abi çok sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. 💬 Öncelikle, şu an hissettiğin şeyin seni boğar gibi olmasını anlıyoruz ve yalnız olmadığını bilmeni isteriz. İnsan bazen en yakınından bile beklemediği bir şeyle karşılaşınca çok kırılabiliyor. Kız kankanın ne yaptığını tam bilmiyoruz ama güven ya da bağla ilgili bir konuysa, böyle hissetmek çok normal! 🫂 Kendine biraz zaman tanı, nefes almayı dene ve yavaş yavaş ne hissettiğini anlamaya odaklan. Biz buradayız. ❤️