İnsan kaynakları yönetimi bölümünün iş imkanları neler, nasıl bir bölüm bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım, yardmci olursa sevinirim
Cevabın nedir?
+1 yılİşyerinin organizasyonundaki önemli kararları alan ve çalışanlar arası uyumu ve verimi artıracak çalışmaları yapan bir bölümdür.Çalışan ile işyerinin uyumunu maksimum seviyeye çekerek,işe yeni giren işçiye göre iş verme,işçi devir hızını düşürmeye yönelik çalışmaların yanında;mobing ve fiziksel olarak zarar veren kişileri organizasyondan uzaklaştırmak için gerekli olan çalışmayı yapar.İnsan kaynakları düzgün çalışmayan birçok şirket kapanmaya mahkumdur.Özellikle gelecek için çok önemli bir iş kaynağıdır.Ben okuyorum,ordan biliyorum.
010 Yorumla- +1 yıl
menunum yani iktisat fakültesinin en akıllı işi bence.Yanında,iş hukuku ve sendikalar hukukunu da bilirsen senden kralı olmaz.:)
- +1 yıl
trakya üni.ama benim ki yalnız insan kaynakları değil,yanında sendikacılık da var.Çalşma ekonomisi ve endüstri ilişkiler bölümün adı.
- +1 yıl
sadece insan kaynakları okuma.Çalışma ekonomisini de yaz.İş hukuku da öğrenmiş olursun.Sendikacılık bizim ülkede gelişiyor.İleride bu kanunları bilmekte fayda var.Sen eğer bir işçinin kıdem tazminatını hesaplamayı bilmiyorsan,senin insan kaynakları okuman bi işe yaramaz.Bu yüzden iş hukuku da bilmen lazım.Çalışma ekonomisini de yaz sen beni dinle:))
- +1 yıl
çeko ya da ik cıların kpss ve onlisans isleri nasil oluyor ? 4yillik fakulte okuyanlarda gerek var mı ? Yazmayı düşünüyorum bu sene, çok kararsız kaldım.
- +1 yıl
İnsan Kaynakları Yönetimi lisans programında Hukuka giriş, Borçlar hukuku, iş hukuku gibi bir çok hukuk derslerinin eğitimini alıyorsun.. Gözün kapalı yaz asla pişman olmazsın bayanlar için özellikle eşi bulunmaz bir bölüm
- +1 yıl
@PreroGativee yüksek lisans okurken kpss ye girilebiliyomu
Araştırmıştım ben de. Halkla ilişkilerin bir diğer versiyonu diyebiliriz. Genellikle özel şirketlerde işçi seçimi, performans takibi, işten çıkarma gibi şeylerle uğraşılır. Hani mülakatlardaki gıcık sorulur olur ya ''İşe neden sizi alalım, 5 sene sonra kendinizi nerden görüyorsunuz?'' gibi. İşte bu kıl soruları bu adamlar sorar.
09 Yorumla- +1 yıl
Elbette ki. Kişisel gelişimle ve özelliklerinizle alakalı. İkna kabiliyeti, insanları tanıma becerisi, savuna mekanizması, teşvik edici konuşma kabiliyeti gibi özellikler olmalı. Ayrıca o bölümü sırf mezun olmak için okumamak gerekir. Öğrenim hayatı boyunca sürekli geliştirmek lazım. İş imkanı gerçekten var ve hep olacak.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 581 cevap paylaştı. Bir arkadaşım bu bölümü bitirdi iyi bir üniversitede. Senelerdir işsiz. Şu anda bir çağrı merkezinde çalışıyor asgari ücretle.
02 Yorumla- +1 yıl
Ziyaaaaaaaaaaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların sorunlarını dinlemeleri fikir vermeleri önemli ama işlev olmadıktan sonra .
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Kendini yonetemeyip baskalarini yonetme gon varsa bu iste basarili olursun:)
03 Yorumla
+1 yılherkes farklı bir şey diyor birisi iyi maaşı 3000 civarı diyor, iş garanti gibi diyor birisi işsiz diyor, nasıl sizce ?
00 YorumlaAllah belasını versin :D
04 YorumlaL3l3
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam