Kilolu olduğum için dışlanyorum her yerde zorbalık görüyorum?

Selam. Size baştan başlayayım küçükken hep dayak yedim ailemden, korkuyla büyütüldüm en ufak şeyde annem tehdit ediyordu seni yuvaya veririm seni bırakır giderim gibi ve en ufak hatamı babama söylerdi babam çok kötü döverdi sürekli ayrımcılık yaptılar ablamı hep önde tuttular ne olursa olsun hep ablamı haklı buldular hep beni dövdüler ve ben böyle oldukça kendimi yemeğe verdim her zor anımda yemek yedim. Psikolojik sorunlarım oldu beynim olmayan şeyleri olmuş gibi düşündü ve hasta olmaya başladım egzama, sivilce, kişilik bozukluğu, olmayan şeyleri olmuş gibi düşünme.. annem kendisini insanlara karşı o kadar iyi birisi olarak gösterdi ki herkese beni çok kötü birisi olarak anlatıyor ve insanlar beni sevmiyor anneme sorsanız çok iyi aile bana neden şiddet gösterdin diyince her çocuk dayak yemiştir bende yedim diyor ve çıldırıyorum. Sevilmek istediğim için benden 8 yaş büyük birisiyle 3 sene boyunca sevgili oldum ve beni kullandı attı. Aldattı.. Ne bekliyordum zaten ki.. neler yaptı bana 3 sene boyunca neler yaşadım ailemle iyice kötü olduk. Ondan sonra daha çok yemek yedim ve 130 küsür kilolara geldim Biliyorum çok fazla bu zamana kadar neden zayıflamadın diyebilirsiniz. Yeme bozukluğum oldu ve bunu aşamıyorum ne kadar diyet yapmayı denesem de olmuyor. Boyum 1.76 falan. Okula giderken dolmuşa biniyorum bazıları tip tip bakıyor bazıları da bana bakıp gülüyor ve bunu neredeyse hergün yaşıyorum. Okulda da aşırı zorbalık görüyorum. Lisedeyim. Eğitim hayatım boyunca hep zorbalık gördüm ve hiçbir zaman okula gitmek istemedim çünkü beni okuldan soğuttu o zorbalar. Dolmuşa binmek de asla istemiyorum zaten kalabalık oluyor ve bakanlar, gülenler de olunca.. okula gerçekten zorla gidiyorum ağlaya ağlaya okuldaki zorbalar küfür de ediyorlar ve resmen o gün deliriyorum. Anneme beni açığa geçirmesi için yalvarıyorum aylardır ama izin vermiyor. Dün bu konuyu yine açtım ve benimle çok büyük kavga etti şu an konuşmuyoruz ama benim gerçekten ne yaşadığımı anlamıyor o kadar anlattım yaşadıklarımı ama boş. Ya da mesela zorbalık görmemek için okulda hocaların yanına gidince aranızda halledin diyip kestiriyorlar. Hiçbir şekilde okula gitmek dolmuşa binmek istemiyorum. Napmalıyım? Uzun oldu ama şimdiden teşekkürler

Kilolu olduğum için dışlanyorum her yerde zorbalık görüyorum?