Her yerde kilomdan dolayı zorbalık görüyorum?

Selam 130 küsür kiloyum. Biliyorum çok fazla bu zamana kadar neden zayıflamadın diyebilirsiniz. Yeme bozukluğum var ve bunu aşamıyorum ne kadar diyet yapmayı denesem de olmuyor. Hayatım boyunca hep kilolu birisi oldum. Boyum 1.76 falan. Okula giderken dolmuşa biniyorum bazıları tip tip bakıyor bazıları da bana bakıp gülüyor ve bunu neredeyse hergün yaşıyorum. Okulda da aşırı zorbalık görüyorum. Lisedeyim. Eğitim hayatım boyunca hep zorbalık gördüm ve hiçbir zaman okula gitmek istemedim çünkü beni okuldan soğuttu o zorbalar. Dolmuşa binmek de asla istemiyorum zaten kalabalık oluyor ve bakanlar, gülenler de olunca.. okula gerçekten zorla gidiyorum ağlaya ağlaya okuldaki zorbalar küfür de ediyorlar ve resmen o gün deliriyorum. Anneme beni açığa geçirmesi için yalvarıyorum aylardır ama izin vermiyor. Dün bu konuyu yine açtım ve benimle çok büyük kavga etti şu an konuşmuyoruz ama benim gerçekten ne yaşadığımı anlamıyor o kadar anlattım yaşadıklarımı ama boş. Ya da mesela zorbalık görmemek için okulda hocaların yanına gidince aranızda halledin diyip kestiriyorlar. Hiçbir şekilde okula gitmek dolmuşa binmek istemiyorum. Napmalıyım?

Her yerde kilomdan dolayı zorbalık görüyorum?