AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
ben kısa kız isterim hoş boy 180 ama bende kısa olabilirim
boy vucut onemi var mı davranışlar nolcak
Davranışları yüzünden boyu gözüme batar oldu iste
davranışları asıl sorunun boyu uzamaz ama davranışları için konuş düzelmiyorsa sana uymuyorsa uyanı bul
Evet hep sabrediyorum düzelmezse boyu icin değil ayrılmam zaten.
Ayrılcam zaten olcak.
Kısa boylu erkek mi olur ya varsa da bana uzak olsun ne o öyle çanta gibi yanimda mi taşicam :)
babam var 159 boyunda
Sikdir git o zaman burdan
@Team_link boyları 1.50 -1.60 1.80-1.90 erkek istiyorlar aammk aksjsjsns
173'ten uzunsa sıkıntı yok. 173'ten kısa olan kendine erkeğim demesin falan dermişim dhhdhd
Ne alaka ya sanamı kalmış?
1.74 üm fakat çok uzunda olsaydım kısa boylu kız isterdim
Erkekler kısa kız kızlar uzun erkek istiyo genelde dikkat edersen :)
Herkesin bir alıcısı vardır :D hem o genelde dediğin gibi
pardon, mankenler bolgesıne mı dustum.
boylar en az 1.90 burda.
Biz 1.66 kaldık :))
bende 1.73 :)
O da güzel :)
kısaymısım ama
Yok bro bu sitede tiplaniyo bunlar kolpacitayfa disarda hepsi 170 civari erkeklerin. d
1.70 te yoktur :)
kısa erkekle olmaz valla ben yanımda uzun birini isterim sıska olmasın ama :D
Üste herkesin kendi tercihi insanlar buna alınıyo
Iste olcak
Sipariş veriyolar. Allahım Yarabbim
Bende guzel isterim senin gibisine bakmam :( gerci 175 im fena da degil aanki gssxgstcthexbbcef
Erkekler cok alındıı nedense kardeşim ben bile uzun olmak isterdim yaa ne kadar alıngansınız size ne?
1.84 Boy, bu devirde iyi boy ama 10 sene sonra bizlerde kısa görüneceğiz ^^
Neden :)
ya 16-17 yaşındaki çocuklar 1.80 altı değil ^^ Geçen benden 5 yaş ufak kuzenimi gördüm, bildiğin sakalı çıkmaya başlamış boyu 1.80'e gelmiş, kendimi onun yanında abi gibi hissedemedim :D
Bak sen kuzenin icin bile öyle düsünüyosun haklısın öyle benimde kuzenlerim nerdeyse benim kadar ki 1.66 boyum uzun da değilim ana insan bazen takıntı yapıyo iste :)
vallahiben uzunboyluyum ne sevgilim var nede başka bir şeyim
Sevmiyosan birak cocugu sonucta adamin elinde olan birsey değil. Ben de 174 cm ama daha uzun olmk istiyor dum
Bide dugununde topuklu giyip ondan uzun olma ihtimalin var cok romantik :D
Hahaha :) topuklu giyinemiyorum yanında uzun oluyorum o bile istemiyo :(
Genelleme yapma lütfen :) mesela ben kısa kızları severim. Çok sevimli bulurum hoşlandığım kızlar arasında hi. uzun kız yoktu ki :) şu an hoşlandığım kızda 170 cm zaten
Erkek dediğin uzun boylu olacak bir kere sevgilisi konunun altında olacak. Allahtan 1.86 boyum var :)
Evet :)
kısa boylular bana tuhaf geliyo dicem hemen kısa boylu kekolar eksi yağdırcak. olm kısa olmanız sorun değil sorun özgüvensiz olmanız
Onda özgüven cok var sen merak etme :)
kısa olmasını değiştirmiyor
Tamam da bro benim 175 civari cok model tanidigim var simdi onemli olan vucudu tanıması spor yapmasi vs vs
best modele 1.85den aşağısı alınmıyor onun harici model falan çok sallamam ben. benim söylediğim kısalardaki boy konusunda aşırı öz güvensizlik gerisi teferruat.
Sen sevgilin hakkında böyle düşünüyor cevaplarında da böyle aşağılayıcı yorumlar yapıyorsan şu an bırak. Yazık etme çocuğa.
Ben ondan güzelim iyiyim o bana neler söylüyo bir bilsen ben sadece sormak istedim ne var bunda
Gördüğüm yorumlarınız bana yetti bende böyle bir yorum yaptım. Tek diyeceğim çocuğu daha fazla oyalama.
Ben kimseyi asağılamıyorum kendini beğenen insanlardan nefret ediyorum herkesin kendi tercihi sen bunu aşağılamak olarak görüyosun gönül bu ota da konar b** da diye bir söz vardır ben sevmezsin kısa erkek ama oldu ben bisey demiyorum ki
Demediğiniz için böyle yorumlar yazdınız. Lütfen daha yazışmayalım. Benim gördüğüm bana yetti.
Ay niye üzerinize alınıyorsunuz anlamıyorum ya sen onun avukatımısın kardeşim git başkalarına yorum yap gel bana hakaret et demedim töbe yarabbim ya.
Üzerime alınma? Ben onun avukatı değilim. Sadece onun gözünden okuyarak onu düşünerek yorum yapan biriyim. Madem onu böyle beğenmiyorsun ayrıl kardeşim. Zor değil.
Olayları bilmeden konusuyosunuz siz benim ne yaşadığımı bilemezsiniz iyi biri değilki ben onu eleştiriyorum önceden hic gözüme gelmezdi artık usandırdı ben ayrılcam ya ayrılmıcam bana kalmıs. Yinede tesekkür ediyorum.
Olayların neler olduğunu bilemem ama bize yansıttığın kadarıyla doğru bir izlenim edinmemiz mümkün olmuyor. Eğer iş buraya kadar gelmişse ayrılmalısınız. Ayrılmayı veya ayrılmamayı elbette siz daha iyi bilirsiniz ama bu ilişki sağlıklı bir ilişki olmaktan çıkmış. Rica ederim. İyi akşamlar.
Evet onu diyorum iste iyi biri değil bende artık hic çekinmiyorum vicdan azabı duymuyorum ben herseyimi anlatmak zorunda değilim anlatsam bana hak verceksiniz. Iyi akşamlar hersey gönlünüzce olsun :)
O zaman bunu da anlatmayın. Boyunun böyle olması onun suçu değil onu burada kötülemeniz size ne kazandıracak? Sadece bunu anlatmak ve onun duygularını da düşünmeniz için rica etmek istedim. Ayrıca konuştukça cevap hakkı doğuyor :)
Ben sanki cok mu uzunum 1.66 boyundayım söyledim zaten bende kısa sayılıyorum ama kendimi beğenmislik yapmıyorum o kabul bile etmiyo siz boşverin onu :) allah yaratmış sonuçta onun tercihi değil uzun olsa dünyayı yerdi sanırım
İNŞALLAH mutlu olursunuz. Ne diyeyim daha.
Ulan Anlamadığım şey Ayağımı yere vursam kalkacak toz kadar boyunuz var Halaa uzun olsun kaslı olsun oyle olsun böyle olsun istiyonuz. Bulmuşsun seveni sen ona şükür et.
Kaslı olsun demedim yaa bir bakın da öyle konusun kardeşim herkesin kendi tercihi allah yaratmış siz ölsün gebersinler anlıyorsunuz nasıl kavgacısınız ya ben sana siyonistin neden öyle istiyosun diye ben düşüncemi söyledim düşünce özgürlüğü denen bisey var dimi.
Adam sence 1.66 boyunda olmak istermiydi Düşünce özgürlüğüde ilişkinin başında olur sen madem bukadar sorun yapacaktın başta sorun cıkarsaydın bence şu an yaptığın cok yanlış başka birini düşünmeden bence ayrıl sen :)
Yahu onun kadar yakısıklısı yok sen ne diyosun ona sen bir söyle bak neler der ben bu huyunu sinir oluyorum bir erkek olarak en önemli seylerden biri sende yok sayılır neredeyse ama sorsan kendini manken sanıyo bende kısayım aynı boydayız ama ben kabulleniyorum kız halimle
Anladım ozaman sonuna kadar arkandayım hatta git ve söyle onun boyu yetmediği için etraftaki yakısıklı adamları görmeye ondan kendini bukadar abartıyodur :D
bir kere söyledim nasibimi aldım zaten yapıcak bisey yok
Erkekler de 10cm topuklu giysin, uzun kısa ayrımı kalmaz.
Boyu uzun gösteren böyle ayakkabılar var.
Bence sorun kalmadı :)
yüzüm güzel, yakışıklı bile sayılırım. ama boyum kısa. inadına da aynı boyda veya biraz uzun hatunlardan hoşlanıyorum. gel görki benim hatunda 10cm kısa benden. hayat bu, her istediğimizi elde edemiyorz malesef :)
Cep herkül u diyorum ben onlara ama atalarımız da yere yakın olandan korkacan demiş :)) bu arada ben 1. 78 im şimdiden diyeyim Salça olan heykuller çıkabilir :)
Hemen savunmaya geciyolar herkesin kendi tercihi görüşü bana göre tuhaf biraz sana göre değildir dimi :)
Hem boy kısa hemde badi spor yapan kas yığınları nasıl :) mantar gibi :))
Sen uzunmusun ggxxmdgdggzxgxgg
Bir 65 değilim en azından :))
18 yaşındayım boyum 1.74 İyimi? deyilmi? yeterlimi :D
Yeter yeter tam ideal boy :)
Tişikür :)
kısa sayılırım izmire göre. böyle düşünen kızlarda var ama benim onlarla işim olmaz.
Bende İzmir :) ask ne boya bakıyo ne de tipe valla :)
vallahi ikisinede bakar
bende 170 altına ısınamıyorum
Boyum 1.88 boyuma uygun kız isterim yani ama kısa boylu kızlarıda severim çok tatlı oluyolar kolarımın arsında kaybolması.
Valla 160 boyundayim bir on cm benden uzun olsun esitte olmasin istemem yani basimi yukari kaldirinca gözlerini gorebilmeliyim :)
İçi temiz olsun sana sahiplensin sana kalsa cuuüce insanlar hiç evlenmemeli
Ay olur mu öyle sey bir bakın ben öyle bisey mi dedim kendi düşüncemi söyledim ama olmuyo iste
Bnde 1.70 im ne varki bunda sevdiginle dolaş eglen onun yanındaykende babet filan giy ;) topugu yksek olmasın :) kısa olursun ondan
sen 1,66 : )) senden daha kısası olamazki yani sen bu boydaysan
o yüzden yersiz olmuş sorun
Valla Türkiye'de 1.50 lik kızlar var yine iyiyim ama KIZLARA GÖRE :)
Birbirinizi Leyla ile Mecnun gibi aşık değilseniz ister istemez sırıtır. 1.87 boyundayım. Küçümsedimden veya hor gördüğümden değil ama kısa boylu bir kadın yanıma yakışmaz. Sırıtır.
Hem gözüme tuhaf geliyo diyosun hem aşağılamadım diyosun bu nasıl bir çelişki?
Sizden tek ricam bu tür insanlarla muhattab olmayın, ne derlerse evet diyin geçin
Atalarımız erkekler için 'götü yere yakın olandan korkacaksın' der boşuna değil ;)
Ben herkesin günahını alamam ama benimki çok fena çok zor biri o lafa tam layık :)
😃👍
Ben kısayım oda az uzun olsa sorun olmaz dalyan gıbı olması sart degıl ılla :)
Tabi canım bizim boylara da cok uzun olmuyo :)
:) kısmett ne var bılmıoz esımız nası olacak hayırlısı
Aynen :)
Seçe seçe yaşın olmuş 35 bu saatten sonra bir zahmet önemseme
benim boyum 2.03 banada bir 1.75 aşağısı kurtarmiyor sanırım :D
Aynen 😁
insanlığı karakteri uzun olsun
Tabikide o da yok desem ☺️
1.90 ım Basketçi aynı zamanda okul takımının Captanı Ve Kalecisiyim ;)
Hey maşallah :)))))
:)) yaş 18 halen 195 2.00 ye kadar gitmeyi düşünüyorum artık bilemem :)))
Değerlendir boyunu iste :)
:)))
Olm cakma hesap acican bari adam gibi ac :)
Hem sevmiyorsun hrm neden sevgilisin :)
Nesli mi tukendi uzun boylu erkeklerin
Okan bayulgeni tek gecerim o konuda kendinde 20-30cm hatunlarla takiliyo 😏 1.86da benim boyuma goee hatun bulamiyorum 😟😏
Hahaha uzun mu istiyosun
160 kiz yanimda cocugum gibi duruyo yani anlatabildim mi 😏
Bu isler belli olmuyo bir bakmışın o boyda birine aşık olmuşun 😜
1,77 boyundayım boy takıntım yok bence artık bunların aşılması gerek. Yalnız burnu çok havada bir tipse boy fark etmez nefret ederim.
Evet burnu cok havada iste yemin ederim önceden umrumda değildi ama hic kusuru yokmuş gibi davranması beni cıldırttı
kendini bulunmaz hint kumaşı gibi sanıyor birde ha uff diyorum :D
Evet iste ben buna sinir oluyorum :(
Adam 166 boyunda bir de kendini beğeniyor. Oğlum sen yer elmasısın çekil bir köşeye ağla ya
1,80 altı erkek görünce bir tiksinme oluşuyo bende😆
1 80 :)
babam 159 hiç göstermeyelim sana
Ya boyla aşk. Ne alaka anlayamiyorum gönül bu otada konar ,,,,,,
boy onemli. erkekde malasef
1. sirada karakuru ol ama uzun ol :D
seversem boyu sorun olmaz benim için :p
Herkes kendi boyunda bulursa sorun klmz.. ARz-TAleb dsdsdsds
Baksana yorumlara 1.50 kizlar topuklu giyip boy larini olcmus masallah hepsi 170 ustu sonrada diyolar ki iyy falan aynaya baksinlar arada :D
tipik ergen sorusu. dış görünüşe tapınmaya devam kezo
Benim boyum 1.76 benden uzunu bırak aynı boyu bulamıyorum karış kadar boyunuzla gözünüz çok yükseklerde
erkeğin kısa boylusu biraz görünüş olarak nasıl söylesem öze hitap etmiyor ama bayanlarda bence boy daha önemli...
Kısa boylu kızların tesellisi erkekler mimeyin tip sever ama kısa boylu erkeklerin tesellisi nedir bilemiyorum
incelemeye kalktıktan sonra herkese bir kulp takarsınız siz kızlar... ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki...
Ben 180 ile kendimi kısa hisseder oldum 175 altı bence sıkıntı :)
Yok canım sende kısa değilsin :)
Kısa değilim de iyi de değiliz eh işte fena değil derler ya o benim duruma oturuyor :) Bu arada kısa bir arkadaş eksilemiş hemen
Ayrıl o zaman bu kadar dert yakiniyorsun şükür boyun 185 Türkiye standartlarinin çok üstünde :))
Manken boyu daha ne istiyosun kimse sana bisey diyemez :)
Beğenmiyor san ayril o zaman sonuçta tuhaf geliyormuş sana kısa boylu erkekler hoş bakımlı güzelsin senle cikabiliriz nerden sen
benden kısa erkeklerin hepsi bacım sayılır kusura bakmayin :(
(not:1.73üm)
Öyle ama senin boyun uzun bide insan bisey hissedemiyo kendinden kücük boylu erkeklere dimi
Ben 1.62 yim
babama hakeret adamın boyu 159 özür dile
hak verrim öpüşürken nolacak kadın eğilmek zorundamı
Değişik misin sen ya kendinden kısa birine bişeu hissediyor ne demek ayrıl gitsin o zaman çok yazık yani böyle düşünmen
gerizekallı senin boyun uzun olsane olacak beyin die bişey yok denyo boyu uzun yok boylu erkek iyi yok kısa boylu iyi hisetirmiyo benim 1.80 ben de seni beğenmem paçoz ezik geri kafalı niye kısa boylu insanları yerin dibine sokuyon bir gömediğin üstlerine toprak atmadığın kaldı
onların boyları kısa olbilir ama adamlıkları vardır insanlıkları vardır senin boyun vardır şurdan göründüğün kadarıyla insan değil insan bozmasısın
Ben 172 yim ayakkabiyla 174 oluyorum :D senden uzun oldugu surece bir sikinti olcsgini sanmiyorum yakisikliysa sorun yok
Bak bak aynaya bakmaya cesaaarrtleri yok buraya erkek uzun olur 175 alti olmaz yazan tipler var cchcttg vwt dtgdgdyw hbcqrweqdwe
- mutluluk önemli değil miydi karıştırmış olabilirim herkes için böyle değildir tabiki 1-0 olsun bizim olsun KISA BOYLULAR OLARAK :)
Sen kabul ediyosun ama o da iyi bende kısayım kısa boylu kızları sevmeyenlerde cok ama bisey demem bazıları yok niye öyle diyosun yok ayrıl bilmem ne diyo sorun o değilki
hayır kısa boylu kızlar tatlıdır cıtı pıtı dır sen kimseye bakma devam et
kız arkadaşım 1.67 :D ben 1.96 :D sorun olmuyor :) hatta daha güzel oluyor :)
Kısa boylu erkekler gerçekten de itici gözüküyor. Benim boyum 183 ama kendimi kısa hissediyorum
Bende 170im genetik bisey bu yapilacak bisey yok poponuda yirtsan değişmez herkes ister uzun olmayi tabi ama boyu kisa diye sevmiyeceksen hic sevmeseydin
1.86 boyum var bu sevgililer de boy takıntısını ilk defa bu site de gördüm :D
Ben kısayım şöyle bir 10 cm daha olsa iyiymiş. 175 de kaldık :s
Senden on cm kısalar ne yapsın :) iyisin bence
Tabi canım o yüzden boy yüzünden tribe girmedm pek ama 185 olsam çok çok çok daha farklı olurdu ona eminim :D
1.85 im bende uzun istiyorum ama cok nadir bulunuyor :)))))
Uzun boylu kız bulmakta zor :)
O ne ya 1.66 harbiden kısa yani ben kendimi kısa görüyorum 1.75le valla zor işin 1.70 falan olsaymış bari
Bir mal da burdan çıktı. gönül isterdiki senin de beynin olsun. uzun boyu napacak y a rrak kafa.
Ama onunda hakkı kendi boyundan 10-15 cm uzun biriyle birlikte olmak.
Bende 160-165 civarında bir adamım.
Ve emin ol kız ne kadar düzgün ve güzel olsasa, benden uzunsa ben kabul etmem
Yatakta uzun boya göre daha çeviktirler çok hızlı vurabilirler dakikada 100 civari
Gel 188 im sevişelim ahdbfjfkfk **şaka yaptım ciddiye alıp küfürlü yorum atma