Boy ve çekicilik arasında hiç bir bağlantı kuramadım açıkçası
(kızlar içinde geçerli erkekler içinde)
Kısa boylu erkeklerden sanki "Engelli" gibi bahsetmişsiniz,
Bazıları da burada "kısa boylu erkek mi olur ne o öyle çanta gibi" falan demiş.
Ayrıca senin ki de acayip bir durum, hem kısa boy sevmem demişsin, he kısa adamla sevgili olmuşsun, ne istediğini bilmiyorsun galiba.
Bir de bu nedir yahu?
"istediği kadar yakısıklı olsun kısa boylu erkek tuhaf geliyo gözüme"
Bu şuna benziyor,
"bir kızla çıkıcam kız çok güzel ama memeleri çok büyük değil, o yüzden vaz geçtim" demem gibi bir şey oluyor bu...
Allahtan gerçek hayatta ki kızlar, bu siteye takılan kızlar kadar kompleksli değiller, kendimden uzun kızlarla çıktım, gayet mutlu olduk, her konuda, sorun eden görmedim daha neredeyse. Çünkü boy ile çekiciliğin bir alakası yoktur, çekicilik orandır, yüz oranı, vücut oranı. Ayrıca zeka seviyesi, entellektüellik... Siz bunların hepsini sadece iskeletin 15 cm uzun ya da kısa olmasına göre silip atmışsınız...
Geliştirin kendinizi biraz, yoksa sadece boyu uzun diye yüzünden meymenet olmayan , iki laf edemeyen magandalarla uğraşır durursunuz.531 Yorumla- +1 yıl
Ağzınıza sağlık. Yıldızlar, starlar, büyük iş adamları, mafyalar vs gibi insanların çoğunun boyu kısadır. Ben burada çekememezlik görüyorum gerek soruda, gerek cevaplarda. Benim boyum kısa ve inanın hiç sorun yapmıyorum kendimi böyle çok seviyorum.
En İyi Cevaplar
Ben 191 im ve bence boydan cok daha onemli faktorler var sevgili olmak istedigim kisi icin, tabi herkesin kararina ve tercihine saygi duyarim fakat "165 ustu kizlar 175 ustu erkekleri kesinlikle hakkediyor" gibi bir yargiya da kesinlikle karsiyim, o zaman 175 ten kisa bir erkek o kizi hakketmiyor mu? Hem de elinde olmayan bir konudan dolayi... kisiliginden, nasil bir insan oldugundan bagimsiz olarak... Bana mantikli gelmiyor, tercihe saygi gosteririm ama hakketmek kavraminin yanlis oldugu dusuncesindeyim
165 Yorumla
Soran+1 yılHaketmek nedir ya kim kimi hakediyor onu bilemezsin fiziksel olarak kimseyi aşağılamıyorum ben erkeklerden ne kadar fena ya ben kendi boyumu kısa bulan biriyim benim boyumdaki erkek kusura bakmasın manken değil doğruya doğru konusaksın saptırmayın konuyu ben haketmiyo falan demedim kişisel zevk bunlar sen kısa seversin o uzun ama öyle olucak diye bisey yokk
- +1 yıl
Bu yazdigimi sana tepki olarak yazmamistim, eic secilen mesajda dikkatimi cektigi icin soyledim.. konuyu saptirmak gibi bir amacim yok, zaten yazdiklarim da senin dusuncene karsi degildi. Senin hakketmiyor demediginin ben de farkindayim, bu sekilde yorumlar gordugum icin yazmak istedim
Soran+1 yılBence o öyle olsa daha iyi olur demek istedi yoksa haketmek falan boyla iliskilendirilemez sen güzel birini iyi birini hakediyorsun denildiğinde sen hayır mı diyosun :) senin icin daha iyi olur daha güzel olur anlamında kullanılıyo o da bunu ima etmek istedi
Soran+1 yılEvet yanlış anlatmış arkadaş aslında kötü niyetle anlatmamış, kaderde kısmette ne varsa onları yaşayıp görüyoruz gönlüm isterdi ki benden biraz daha uzun olsun ama önemli değil karakter kişilik daha önemli
+1 yılValla kimse kusura bakmasin erkekler kisa kiz istemeyince sorun olmuyoda biz istemeyince sorun oluyor biz dedigime bakmayin ben 160 im en azindan 170 isterim yani gidipte 180 isticek değilim o ayri konu ama erkeklerin hepside sevgilini niye hor goruyosun şöyle boyle demiş kiz bir yerde hakli yani ayni boy biraz sıkıntılı bide normalden uzunmus kiz Türkiye ortalama sini biliyosunuz uzun istemek hakki ben uzun değilim kabul ediyorum uzun istemek garip gacar ve olmaz yani ama bu kizin öyle bir hakki var bence 165 ustu kizlar en azindan bir 175 üstünü hak ediyor
1314 Yorumla
Soran+1 yılAynen sonuna kadar katılıyorum sana düşün topuklu giyinmiyorum komik oluyoruz kendimi ondan büyük hissediyorum bir 10 cm fazlası iyi bence
- +1 yıl
Hayir tabiki de ama ben sizin isteklerinizi demeye calisiyorum siz isteyebiliyorsunuzda bizmi isteyemiyoruz onu merak ediyorum ben diyorum yani ksa boylu kizlar ( ornegin ben ) fazla uzunlara yapismicak ama sevdikten sonra boyun gene bir önemi kalmiyo o ayri bir konu ben sizin isteklerinize bizimkileri karsilatirma anlamında dedim bunlar
Soran+1 yılMaalesef öyle olmuyo Allah'ın takdiri ben ona bisey demiyorum herkesin kendi tercihi rahatsız olan evet ayrılır ama ben boy yüzünden ayrılmam sadece kendini cok fazla beğendiği icin gözüme batıyo artık
- +1 yıl
Kendini begenmisin tekiyse herşey sana kaliyo yani senin karar vermen lazim seviyosan kendini beğenmişlik seni ne kadar zorlar ona gore olc biç bir karar ver bu arada teşekkürler eic için :)
Soran+1 yılRica ederim kişisel tercihler iste bizim icin böyle baskası icin farklı :)
- +1 yıl
Aynen öyle :)
- +1 yıl
hangi sınava girdide hakediyo anlamadım
- +1 yıl
Sinavlami seciyonuz siz eic yi?
- +1 yıl
Hobit olabilirim ama en azindan sizden daha insanim ve insanlara saygi göstermesini biliyorum sizde oda yok
- +1 yıl
Senin gibiler yüzünden kisayla kısa evlenirse çocuklarda kesin kisaya doğru evrimlessin diyom demi peze venk. ayricada boy çevresel küçükken baskete gotururun cocuklarinizi
+1 yılAllah vergisi napcaklar aa bu olmamış diyip cöpe mi atılsınlar aynı şey kızlar içinde gecerli tabii... Kalpler bir olduktan sonra boyu uzun olmuş kısa olmuş ne önemi var ki? :)
222 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen bende öyle düsünüyodum ama beni delirtti :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Yaa yanlış anlaışilmasinda bu tur boy karsilastirmalarinda eger sevgiliniz sizinle ayni boyda ya da 3 5 santim uzunsa hemen yakisiksiz buluyorsunuz ve bu durum bana gore çok samimiyetsiz bu soruda oldugu gibi hee isteyemezmisiniz tabikide istersiniz hakkiniz ama bari ayni boyinuzda bir sevgiliniz varken bari yapmayin erkeklerin boyu hakkindaki takintinizi hic anlamiyorum biraz önceki sorulan diger soruda ki gordugum samimiyetsiz cevaplar gibi soruda herkes delikanli secenegini kullanmış ama buyuk bir cogunlugunuzun samimiyetsizligi burdan belli oluyor
73 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam her zaman boylu bir erkekle evlenin ki yarın öbür gün cocuğunuz kısacık olmasın der aslında her insan uzun olmak ister ama allah nasıl yaratıyorsa öyleyiz iste boydan daha önemli seyler var
- +1 yıl
İste sana bu bilgiyi yanlis lanse etmişler arkadaşım babassinin boyunun 1.60 iken kendi boyu 1.85 olan insanlar biliyorum bu annenin boyunun uzin olmasindan da kaynaklaniyor öyle herşeyi erkeklere baglamayin şöyle düşün bir erkek kisir sa kadin kisir olamaz doye bisey yok gibi umarim anlatabilmisimdir
Soran+1 yılYa biliyorum, bir ihtimal tabiki herşey :) ama şuam erkeklere daha bir sinir oldum zoruna gidiyo hepsinin anladım ben kendime kısa diyorum onlara noluyo 1.66 ve altı bana göre kısa kabullenmek gerekir çıkışanların %99 u kısa :))
1.71 benim boyum. Sevgilim de benim kadardı. Topuklu giyemezdi başka da bir durum yoktu. Benden 3 yaş büyüktü aynı zamanda. Rakamlara takılmayın, ondan ayrılmamın sebebi boy, yaş falan değildi. Sevdiğiniz kıymetinizi biliyor size huzur veriyorsa hepsi birer sayı sadece.
100 Yorumla
+1 yılYa benim anlamadim şu kisa boylu olmak suç mu? Benim boyum 1.66. Ne yapalim herkes uzun boylu olacak değil ya. Kadinlarin cogu bu düşünceye/mentaliteye sahip. Çok yanliş. Çikarin şu at gözlü'lü. Işiniz gücünüz "arkadaşlariniza" boş hava atmak. Neyin peşindesiniz? Dişarida birilerine bir şey ler mi ispatlamak? Ben yurt dişinda kaliyorum ve sizin gibilerin yüzünden kizlara/kadinlara bakmiyorum. Çünki onlara baktim zaman sizin bu miğde bulandirici yazilariniz aklima geliyor ve en sonunda soğuyorum. Boy çok mu önemli? Bence değil. O kadar büyük adamlar ve oyuncular var boylari kisa. Örnek Bruce Lee. Adamsin boyu 1,71 var yok ama uzun boylu lara kafa tutmuslugu var. sakın boyu kisa diye gücsüz zanetmeyin.
81 YorumlaKişiye münhasır 2.5 milyar cevabı olabilir bu sorunun, kime göre kısa neye göre kısa,160 boyundaki bir kıza göre 170 kısa sayılabilecekken 175 boyunda bir kıza göre 1 80 ideal sayılabilir, kişinin boyu değil işlevi önemlidir yaklaşımına sahip olma olasılığıda var ettimi sana 2.500.000.001 cevap.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyosun 1.66 boyundaki bir erkek belkide 1.50 lik kıza cok cok uzun gelir ben 1.66 yım manken değilim benim boyumdak erkekte kusura bakmasın manken değil böyle posla hersey ölçülmüyo keske karakterli olsaydı da boyu daha kısa olsaydı
Soran+1 yılAkısına bırakıcaksın sevdimi mi seviyo insan ama uyuz oldunmu da oluyosun önceden boyu gözüme batmazdı simdi batar oldu
aşk olduğu sürece sıkıntılı falan değil bence kısa boylu erkekleri hiç sorun olarak görmedim hatta bazılarından uzun olduğumu görünce mutlu oluyorum sdlgljsd
211 YorumlaMilletin dış görünüşüyle dalga geçen aciz bir ülke olduk mk. Yazıklar olsun böyle millete.
181 Yorumla
Soran+1 yılTuhaf duruyo demek dalga gecmek değil ben fikrimi söyledim bana göre de senin fikrin hoş gelmeyebilir zevkler tartışılmaz.
Ben Kisa Bir Erkegim Ama sevdigim kiz dana kadar tabanli bot giyiyo kiza bisi soulerken egjlince icim parcalanio mesela bir geziye gittik arkadasiindan uzin elini sallayarak onun uzunluguna dalga gecermis gibi yapti sonra taha sanada yapiyim gel dedi zaten dibindeudim yerin icine boyle varya girdim allahim allah boy vermis zaten yetisemiom bide uzun taban giyiyo kizlar ne yapmam lazim siniftaki en kisa erkwgim mubarek , boyum orta, uzun olsa kizla acayip iyi knk oluruz cunku be hep sevdim ama kanka olduk o misal bunla jkanka bile olmaiom boyum yetmio tamam anladim gecici hayat ama ergenlik donemindede olmuo babba nabim 7-24 icinde "amk yerin icine girim yanimda kiz varken vb. Boyumdan dolayi utanc cerici furumlar gecio sizce kizlar sizin gozunuzden bu durum nasil gozukuyor
10 YorumlaBiraz küçümsemişsin yanlış olmuş ama yine de cevap vereyim ben de uzun biri değilim 1.76 falanım kısalık insandan insana değişir 1.50 kıza 1.65 1.60 erkek iyidir 1.65 e 1.72 1.80 kızda 1.86 falan yani takmayın böyle şeyleri bilginin uzunluguna bak sen tabi kızın uzun olması iyi değildir erkeğe göre
32 Yorumla
Soran+1 yılO boydaki bir insan sana mankenmis gibi davranıyorsa emin ol sen o boyuna bak diye bir küçümsersin ;)
- +1 yıl
Haklısın, tarif ettiğin adamla aynı boylardayım ve ne zaman kendimle aynı boyda ve ya kendimden uzun bir kızdan hoşlansam hep içimdeki ses bana uzak dur bu kız seni redd edicek diyordu.
Senin bu soruyu sormanda hiç bir kabahat yok.
166 bir kız olarak 178 civari erkek istemek seninde hakkın.
İNŞALLAH o adamdan ayrılmışsındır ve kendine istediğin gibi bir adam bulmuşsundur.
Kısa boylu bir erkek olarak sana hiç kızmadım.
Uzun istemek senin hakkın!
+1 yılben uzun boylu biri değilim o yüzden uzun birini istemeye hakkım yok diye düşünüyorum zaten benim için ideal erkek kolunu attığında kafama değil omzuma gelicek olandır
130 YorumlaSevgilin sorduğun bu soruyu ve yapılan yorumları görüp okusaydı çok üzülürdü yazık... şöyle bir yorumları okuyayım dedim de birkaç kişi dışında cidden insan bulamadım
130 Yorumlazaten 1.90 adamlar yanına topkluyla 1.60 olan kızları alıyorlar ya deli oluyorum kız topukluyla omzuna çıkmıyo topuksuz boyu neyse :D beyler tercihlerinizi bu kadaar kısa yapmayın ya :D erkek boyuna gelincede kızdan kısa olmasın tabiiki ama 1.90 lık adamda gidip 1.50 kız almasın yanına komik oluyo anladınız siz işte :D
42 Yorumla
+1 yılBen boyuma yakın erkek severim sarılmak için ayaklarımın ucuna basmayı sevmem :)) boyu birbirine yakin olanlarda tatli durur bence ama kiz topuklu giyiyor ve erkekten uzum duruyorsa orasi biraz sıkıntı :))
54 Yorumla
Soran+1 yılBiz aynı boydayız iste :)
+1 yılSaçmalıyorsun.
Bir insan boyunu belirleyemez bu bir
O çocuğun kısa boylu olduğunu biliyordun çıkmasaydın bu iki
Yanına bodyguard almıyorsun o senin sevgilin bu üç
Sen aşkı/sevgiyi çok yanlış anlamışsın bu da dört
hadi eyvallah.221 Yorumla- +1 yıl
Yürü be dediğin çok doğru. Bu kızlar buldukca bunuyor. Benim sevgilim benim omuzlarıma geliyor. Ama kız benim kısa boylu olduğumu düşünüyor. Çünkü hep uzun boylu gösterecek kıyafetleri tavsiye ediyor yuhhhh ya 150cm boyundaki kız böyle yapıyorsa.(ayrıca Benim boyum 167 cm.)
Bu kızlar acımasız ve bunun karşılığını çok güzel alıyor. Alsınlar kendilerini bir bok sanıyorlar hepsi birer... Anladınız.
Benim boyumdaki olann beyler sakın aşık olmayın hatta aşık olmayı aklınıza bile getirmeyin. O sizinle ilgileniyorsa inanmayın yalan.
Ayrıca ingilenmiyorsa sizde onunla ilgilenmeyin. Asla ilgilenmeyin.
valla ben de kısa boylu kadınları sevmiyorum ne o öyle tıfıl gibi
kadın dediğin en az 1.75 olucak at gibi olucak diğerleri ne öyle sarılcan öpecen eğilmek zorundasın sürekli uğraştırıcı valla61 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılerkek kızdan 10 cm falan uzun olmalı bence. Tabi eş seçiminde asıl kriterler bunlar değil. Birde kısa boylu erkek tanımı nedir, ne kadardan sonra kısa boyludur erkek? Bir kızı boyu 160 ise, 190 dan aşağı boyda erkekler bana tuhaf geliyor dememeli. Shaquille O'Neal olayı gibide olmaz yani. Kendine basketbolcu uzun bir kız bulmalıydı mesela o :)
12 Yorumla
Soran+1 yılBen 1.66 zaten bana 1.80 bile fazla gelirdi ama bn şunu demek istiyorum ben kısayım zaten o da kısa bari o 5 cm fazla olsaydı da beni tamamlasaydı ikimizde sırıtıyoruz yan yana gelince boy olarak :))
- +1 yıl
Anladığım sen dışarıdan iyi gözükmüyoruz diye problem yapıyorsun. Ama neden dışarıya beğendirme çabası içindesin ki? Sanki bir şeyler doğal değil gibi geldi bana. Topuklu giyme topuklu giydir.
+1 yılKızlar haklı olarak kendinden uzun erkek ister. Yüz güzelliği, zenginlik, kültür vs olmasa bile hiç olmazsa çocukları uzun olsun isterler :)
Örnekle açıklayayım.
Kız mesela 1.58 ise 1.70lik erkek idealdir. Fakat 1.70 kız gidipte kısa bir erkeği beğenmez zaten. Kızlarda kilo nasıl problem oluyorsa erkeklerde de kısa boy kompleksi yaygındır.20 Yorumla
+1 yılBenim için kısa uzun farketmez önemli olan kriterlere uyması
120 Yorumlaben 1.69 kız 1.67 boyumu kısa buldu kısa boylu erkekler ananızı mı s*kti? eğer öyleyse kısa boylu erkekler s*kmedi Allah'a kız bize niye kızıyorsunuz kısa boylu erkekleri Allah yarattı
31 Yorumla
Soran+1 yılAy ben kızmıyorum töbe yarabbim ya :( herkesin kendi tercihi.
Benimde boyum 1.69 erkeğim uzun olmak isterdim fakat ALLAH ın verdiği boy buna isyan etmek olmaz bu arada kısa boylularla dalga geçen kişiler ATATÜRK 'ün boyu bile 1.73 yani boyun bir etkisi olucani zanetmiyorum şöyle bir örnek vereyim (nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok ) anlayan anlamış dır.
30 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Kısa boylu erkek tuhaf geliyorsa gözüne, o zaman gözüne güzel geleni bul. Anlaşılan gönlüne hitab eden erkeğin bir önemi yok bu şekilci düşüncelere göre... O çocuğa da yazık etme...
41 Yorumla
Soran+1 yılBelli olmuyo gönül isleri iste sen öyle istemem böyle istemem dersin bir bakmışsın karşına gelmiş :) allah herkese ilk önce gönül güzelliği versin ona da
Bir Bayan Arkadasim sevgilisinden (su an esi Evlendiler) cok cok Uzun Cagla Sikel ile Emre Altug Gibi sevgi Boy Dinlemez Bence ya ama Görüntü olarak Erkek Biraz daha uzun olsa Fena olmaz..
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet iste ya ben ondan kısa olacaktım ya da o uzun olucaktı erkekler hep daha uzun olur arkadaslar hemen yanlıs anlıyo komik duruyo ama :(
+1 yılUzun boyluyum 1.90. ve kısa boylu erkeklere tuhaf geliyo gözüme deyip hor görmen hiç hoş bir şey değil.
53 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama korunma içgüdüsü oluyo kızlarda bu yüzden sanırım :(
- +1 yıl
Kardeşim benim sen olayı internetten 190 atıp tutan veletten oğrendin galiba ben 160 adam gördüm 185 adamı tek yumrukta götürdüğünü cesaret ozguven olsun yeter 190 olup içi boş Zargana çok gördüm su algıyı bir sikin Allah aşkına beyninizden koruma içgüdüsüymüş sonra kadın cinayetleri neden arttı diyorsunuz düşünmeden evlenirseniz araştırmadan aha böyle artar kadın cinayetleri
- +1 yıl
Şu algıyı bir silin* pardon yanlış oldu*
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeğin boyu kızın boyundan uzun olmalı ki kız sarıldığında erkeğin kalp atışını duymalı.
40 Yorumlaklasik türk kızı temsili
https://i.hizliresim.com/aBrYW2.jpg61 Yorumla
Soran+1 yılOha :)
Benden kisa olmasin ayni boyda olabiliriz sorun yokk
133 YorumlaDiğer konusunda 364 cevap paylaştı. Her erkek benden uzundur :) 1.55 boyum var böyle bir sıkıntım yok :)
80 YorumlaBoy takıntısı olan kızlar erkek değil resmen AT arıyor.
92 Yorumla
Soran+1 yılBen kısa o kısa hiç olmuyo ama 1.66 kadında bile kısa bana göre ikimiz yan yana gelince ister istemez sırıtıyoruz bari benden 5 cm uzun olsaydı yine iyidi ama napalım
Millet ekmek bulamiyo siz hala boy diyosunuz yarin bir gun evlenince o adam calisip size bakacak mi, cocuklarina iyi baba olacak mi, ailenize hayirli damat olacak mi? Ama yok ya boyu uzun olsun yeter dimi?
41 Yorumla
Soran+1 yılşu an çalışmıyo :)
+1 yılUzunum ben mesela, senden de. Ve cılız da değilim.
Şimdi kısa bir erkek düşünsenize yanımda erkek kardeş gibi. Olmaz tabi. Herkes dengi dengine..35 Yorumla- +1 yıl
Çok kisa kiz ve erkek de tuhaf duruyor. Lakin kendileri bilir. Başkalarının seçimlerini yargılamıyorum, tercihimi dile getiriyorum sadece. Bundan daha doğal bir şey olamaz değil mi?
@marmakine
Soran+1 yılBende isterdim en az 1.70 olmayı ama 1.66da kaldım :( herkesin gönlü uzun olmak ister bazıları niye yadırgıyo anlamıyorum simdi ben benimle aynı boyda diye ondan ayrılmıyorum öyle bisey yapmam herkes oraya cekiyo konuyu kimse kısa olmak istemez bu bir gercek ama
- +1 yıl
Yaa bırak sen onları. Erkekler her şeyi bildiğini sanır. Beni eksileyenler de sana muhalefet olanlar da biliyorlar bu gerçeği. Ama işlerine gelmiyor.
Soran+1 yılAynen canım :)
Istemedigin bir insan neden yaninda ilk olarak bnde erkek bir bayanin yaninda guc olarak simge gosterio benm icn boyum ne kadar kisaa olursa olsun erkek uzun olmali tabi rabbim yartmis sevenler de varmis begenmemk bize dusmemeia
20 Yorumla1.86 oldugum icin hic problem yasamadim:)1.90lik kizla da ciktim gerci ama onlar bunu problem yapmadilar. Yapamazlar da zaten:) Cunku 1.60 olsaydim da cok yakisikli olurdum:) Nedeni belli bence:)
02 Yorumla
Soran+1 yılManken gibi boyunuz var zaten o boya kimse bisey diyemez ama dediğin gibi olsaydın emin ol cok iyi olmazdı o kadar uzun boylu kızlarla çıkamazdın cok tuhaf olurdu :) benim düşüncem bu.
170 im sevgilim de 183.. aradaki fark kapanmasın diye topuklu da giymiorum iyiyiz böyle. haklısın biraz fark olmalı arada daha estetik duruyor
31 Yorumla
Soran+1 yılBende estetik durduğunu anlatmaya çalıştım işte tabi kısa boğulurlar hemen tepki gösterdi :)
150 lik kız 180-90 lık erkek pesinde 170lik bize de kısa boylu erkek düsüyor. Bu işte bir terslik var bende çözemiyorum. -,-
46 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin çoğu kısa boylu kızları tercih ediyo nedense :) ya da Türkiye de uzun boylu kız fazla yok ondan heralde :))
Soran+1 yılDua et :))
- +1 yıl
biz daha zekiyiz güzelim ondan dolayı at gibi kızlar bizde <3
Gizli Üye(36-45)+1 yılmemlekette nerde ****** kadın varsa bu sitede toplanmış. erkeklere uyarımdır. sakın bu sitedeki yorumları dikkate alıp moralinizi bozmayın.. emin olun dışarıdaki kızlar bunlar gibi ****** ruhuyla düşünmüyorlar.
namuslu ve duygulu çok kız var memlekette. karaktere önem veren kişiler varken. böyle sitelerde laçka yorumlarla aklınızı bulandırmayın sakın.. bunların hepsi gün gelir layığını bulur.117 Yorumla
Soran+1 yılSen kimin nasıl olduğunu bilemezsin milletin günahını alıyosun sen nerden biliyosun kimin namuslu olduğunu da kesin konusuyosun lütfen uzak dur yaran varsa gocunma insan gibi şurda tartışma yapıyoruz senin gibi malları allah ıslah etsin benim de günahımı aldın allahım sana sorsun inşallah deli misin nesin.
Soran+1 yılAllah'ın godoşu sabah sabah sinirimi bozdun dışarıda namuslu duygulu kızlar varmış sen çok görürsün o güvendiğin insanlardan kazık yemeleri ;) ben kısayım o da kısa ben takıntı yapmıyorum ama sen de kısasın heralde zoruna gitmiş Allah'ın özgüvensizii
Cevap sahibi+1 yılezik bacım. ben 1.78 boyunda profesyonel spor yapan ve evli çocuk sahibi bir insanım.
çok şükür böyle konularda kazık yeme tecrübesi yaşamadan yuva kurdum. aile sahibi oldum.
bana yazdığın 2 cevapta sürekli Yüce Allah'ın adını anmışsın.
bence Allah'ın adını anarken bir kez daha düşün.. çünkü senin gibilerin ağzına yakışmıyor yaradanı anmak.
sen düzgün bir insan olsan şu an sana bel bağlamış gönül vermiş insandan habersiz olarak internet sayfalarına boyu posuyla ilgili sorular açmaz, ondan habersiz onu aşağılamazdın.
kimin ne olduğu belli, ezik bacı.
Soran+1 yılSende evli barklı olarak git çocuklarınla eşinle ilgilen işinle ilgilen sen benim günahımı aldın bunu bil ;) bu kadar ağır konuşmaya namussuz vs cümleler kurmaya senin hakkın yok kimin namuslu olduğu buralarda bilinmez ben burada takılıyorum diye namussuzsam sen benden 2 kat namussuzsun ben 20 yaşıma yeni giricem evli değilim sen evli ve benden büyük olarak kimseye bu tartışma sitesinde namussuz diyemezsin keşke herkes böyle konularla namussuz olsa bana cevap bile verme.
Cevap sahibi+1 yılanlama kabiliyetin sıfır galiba bacı.. ben bu siteye ya da bu sitedekilere öyle bir şey demedim.
senin açtığın soruya ve yorumlarına değindim ben.
sonuçta şu an o insana umut veriyorsun. onunla birliktesin ilişki içindesin ve onun haberi olmadan internet sayfalarında onu aşağılayıcı sorular açıyor, el alemle dedikodusunu yapıyorsun.
aynı şeyi o yapsa, nasıl hissederdin?
ne kadar güvenilir ve dürüst biri olduğunu belli ediyorsun.. ben ailele fazlasıyla ilgiliyim, boşver beni düşünme sen. kendini düşün.
iki buçuk yaşındaki kızım beni görmediği akşamlar olduğunda ağlamaktan susmuyor, beni görüp sarılana kadar..
ailenin değerini ben iyi bilirim.
boş laflarla duygu sömürüsü yapıyorsun. ama başkalarını kandırsanda kendini kandıramazsın. gün gelir azap çekersin, azap..- +1 yıl
@nirvana12. Aminnnnn:))))))
- Diğer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılKısa boy çok sorun, ne giyersen giy yakışmıyor. Hele ki ceket hiç giymesinler, çok itici. Allahtan benim gibi giyim manyağı bir adam olarak boyum uzun.
20 Yorumla
+1 yılMadem boyu senin icin önenliydi neden sevgili oldunuz. Cocuk oyuncagımı bu sevgili ol biraz takıl sonra senin boyun kısa ez cocugu ayrıl.
Not:boyum 17826 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseyi ezemem 😔 ayrılırsam baska sebepten ayrılcak yoksa böyle alakası yok sadece kendini cok beğendiği icin boyu gözüme battı o boyla ben kız olduğum halde kendimi manken olarak görmüyorum
- +1 yıl
Kısa boylu erkeklerde ve cirkin kızlarda öz güven patlaması var canım. Kız ben cok güzelim diyor dünyanın cirkini cıkıyor.
Hayırlısı senin icin.
Ciftlerin birbirne yakışmasını savunurum.
Bende 165 boylarında birini istiyorum zaten. 160 boyundaki kzın elini bile tutamıyorum
Soran+1 yılHakkımızda hayırlısı arkadaşlar nasıl yükleniyorlar ya sanki onların hic kişisel zevkleri yok
- +1 yıl
Senin görüşlerin oldugu gibi herkesin görüşü var. Fikir almak güzel ama kendi istedigini yaparsın sonucta.
Bekara karı boşamak kolay misali konuşuyor herkes. Gercekte öyle birsey başkarına gelse ne yapacaklar merak ediyorum.
Soran+1 yılHerkes manken gibi bir kız/erkek ister güzel yakısıklı olsun ister ama öyle olmuyo gercekten ısmarlama olmuyo neyi yasaman gerekiyorsa onu yasıyosun
- +1 yıl
Öyle ama karşındaki insanın icine yatmalı. Isınmalısın ona. Azda olsa kriterlerin olmalı.
boyu çok önemli değil ama ben anya o konya olmassa iyi olur :)
80 YorumlaBenden uzun olsun kısa olmasın. Aynı boyda olabiliriz.
130 YorumlaDiğer konusunda 635 cevap paylaştı. 169 boyundayım benden uzun kızlarda 100 kişide 1 kişi... önemli olan sevgi saygı, sadakat, anlayıs., boyun önemi yok. ha atasözü var o başka.
17 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 sin neredeyse iyi yine bir 2 cm bile cok farkediyo biz 1.66 :))
Soran+1 yılCanım herkes sevemiyo iste neden anlamıyorsunuz sana göre farketmez ama bana göre cok fark eder aynı boyu da geçtim benden baya kısa bir erkek benim icin hoş olmaz kişisel tercihler görüşler hoşgörülü olun lütfen
Soran+1 yılCanım o öyle düzgün biri değil zaten ben herseyi anlatmak zorunda değilim
Tuhaf olan sensin bence yok kısa erkekler böyle yok kısa erkekler şöyle eminim ilerde kısa boylu bir erkekle evleniceksin
33 Yorumla
Soran+1 yılBeddua ettin sanki :( yapmayın abiler ablalar ya herkesin kendi tercihi kimse kısa boylu erkek istemez ama olmuştur bir kere olmuşlar ölmüşün çaresi yok biliyosunuz ben sordum sadece.
Artık boyun ve gücün değil zekanın önemli olduğu bir çağda yaşıyoruz. Evrimde geri kalmışsın.
34 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) kızlarda korunma içgüdüsü var bende de o var 2 cm topuk bile ondan büyük durmamı sağlıyo
Soran+1 yılOlan olmuş zaten ama erkekleri anlamıyorum ben değil hic kimse kendi boyunda bir erkek istemez ama sevmiştir kabullenir arada dile bile getirir bunda bisey yok abartıyo arkadaslar
Benim de sevgilim benimle aynı boydaydı ve ben rahat bir şekilde topuklu ayakkabı giyiyordum... ne ben ne de o bunu asla sorun etmedik. Ölmemiş olsaydı hala beraberdik anlayacağın boydan çok daha önemli şeyler var sevgi gibi...
90 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen uzunum ve uzun olsun istiyordum en az 180-185 ama buldumm
178 lik birini 😊👍27 Yorumla- +1 yıl
Bas harfi @Melzö58 yani özlem 💐🙏
Soran+1 yılMutlu olun gencler :))
- +1 yıl
Benim yanimda istedigin kadar topuklu giyebilirsin canım @Melzö58 hiiiiç sorun degil hattaa cook ta hosuma hider bu😘
Teşekkürler soran👍 - +1 yıl
Acaba 178 kimdi 🙄 bu mesaja fi tarihinde yazmosim cevabi
+1 yılAyni fikirdeyim ama malesef turkiye standardinda 175 ustuyse opup basina koycaksin :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 1.78 im ama tutupta 1.70 üstü kız istemem. 1.60-168 arası bana göre idealdir. Hem aynı boyda olsanız ne olacak önemli olan sevgi. 1.50 lik adamın 2 metre boyunda sevgilisi vardı 2 metre olan kızdı :D
40 YorumlaDiğer konusunda 301 cevap paylaştı. Üzülüyorum onlara bı erkek ıcın kısa boy cok cok kotu
23 Yorumla
Soran+1 yılO üzülmüyo kendini cok beğenmiş o yüzden boyu gözüme batıyo
- +1 yıl
çok afedersin de niye üzülüyorsun kısa erkeklere? ne kaybetmişler? eğer seni kaybetmişlerse bir sıkıntı yok ;)
Ben 152 cm boyum var senin gibi düşünen kişiyim onun için ben doğru dürüst sevgili bulamadım çünkü evlilik olunca herkes kaçtı
10 Yorumla
+1 yılBizdede ben 1.71 sevgilim 1.77 falan ama olsun gonlu guzel deli gibi aşığım takma
02 Yorumla
Soran+1 yılSizin fark var en azından :) bunun gönlü de güzel değil
- +1 yıl
O zaman bişey diyemiycem :S
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum çıplak ayak 1.68 ayakkabılar ile 1.70 napalım 1.55 ila 1.65 arasında isterim ama aynı boyda olursak sevgimden de vazgecmem hani :(
125 Yorumla
Soran+1 yılVazgeçme zaten üzülme de ben onu cok sevdim ne boy ne baska bisey ama cok karaktersiz cıktı ondan gözüme batıyo boyu
- +1 yıl
Ben pireye kızıyorum yorgani yakiyorum yanlış karakterine kiz boyuna laf yapma tmm? ;) ayrildiniz mı? :-O ne yaptı ki sana? :(
Soran+1 yılBenim hic bir hesabım yok kullanmama izin vermiyo kendi instagram facebook kullanıyo ve kızları eklemis falan bana şifresini bile vermiyo ayrılmıyo da ben onun icin cok fedakarlıklar yaptım sevdiğim icin ama çekilcek birisi değil :( bide kendini cok beğenmis
- +1 yıl
Birşeyi karşı taraftan istiyorsan kendin uyacaksin... iyi yapmışsın üzülme boskoy. .. ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ayrıldınız mı? (Rica)
Soran+1 yılÇok az kaldı o kadar açığı var ki istesem şu dakika ayrılırım
- +1 yıl
Yüz verme ya adam gibi olsun devam edin ya da s... et gitsin ;)
Soran+1 yılYüz vermiyorum artık gerçekten onu o kadar çok seviyodum ki iki yıl oldu ama beni bıktırdı o benden ayrılsa bile çok sevincem :)
- +1 yıl
Sen ayrılsan? Onu mu beklicen yani? nasıl iş nan bu? :O o ayrılmıyor diye sen onun mu olacaksın? istemiyosan?
Soran+1 yılŞimdi işiyle ilgili çok sorunları var işsiz şu an çok kötü denk geldi ailesini bile tanıyorum annesiyle konuşuruz hep yanlış anlaşılma korkusu var bende şu an için götürüp buna bağlıcaklar diye açıkçası korkuyorum şu günlerini atlatsın ben hiç bir türlü istemiyorum zaten
- +1 yıl
Belki o sıkıntısını atlatınca tekrar ilgi alaka gösterecek? belki düzelicek (ben böyle derken ben bile inanmadım 7 sinde neyse 70 inde de öyledir bir insan zor değişir ama hani 1 ihtimal dedim)
Soran+1 yılAma hep böyleydi ben onun iyi zamanlarını da biliyorum :( o kadar emek verdim ama haketmediğini görüyorum ben her durumda onu düşünüyorum ama inan o beni düşünmez bir erkek sevgilisinin kötü zamanında yanında değilse iyi zamanında da olmasın
- +1 yıl
Peki sende haklısın o zaman böyle sallantıda kalmasın aklında artık o çocuk yoksa bitir bence işkenceye gerek yok :/ yaş kaç senin?
Soran+1 yılAz kaldı zaten sonumuz yok ben 20 yaşındayım
- +1 yıl
Hayırlısı ne diyeyim nerede yaşıyon sen?
Soran+1 yılİzmir :)
- +1 yıl
hadi be şaka yapıyosun buca de de tam olsun :D
Soran+1 yılÜçyol :)
- +1 yıl
Hadi yaa :)) uzak sayılmaz :) Folkar Towers bayraklı yı bniliyosun karşısında işyerim ;) :) çankaya ya dersaneye gidicem akşam :))
Soran+1 yılAa :) sen kaç yaşındasın ki
- +1 yıl
25 diyeyim bari aramızda uçurum yaş farkı olmasın :P :D Sen?
- +1 yıl
sen 20 yaşındaymışsın ya be :D 28 ben doğru söyleyeyim :/ :D :D
Soran+1 yılBen 20 :)
- +1 yıl
28 ben senin ayrılacağın çocuk kaç yaşında?
+1 yılBende katiliyorum erkek kizdan 10 15 cm uzun olacak. Ben 185 kiz arkadasim 171 cm bence cok uygun.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle denk gelemiyomus demek ki :)
+1 yılSiz boyu takıyorsanız bizde kiloyu takarız. Biz 70 80 kiloysak sizde 45 50 kilo olucaksınız. Öyle marula böyle havuç
12 Yorumla
Soran+1 yılKendi tercihin bu da benim kendi tercihim ama olmadı mı olmuyo iste
- +1 yıl
Yani haklısın
Ben boy konusunda takıntılı biri değilim bayan isterse benden uzun da olabilir ama boy muhabbeti yapıp sorun edecek kızla da ben muhatap olmam zaten. Beni eleştirmese bile.
10 Yorumla- Diğer konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılDinime küfreden müslüman olsa diye bir söz vardı bu durumda geçerli mi :)
08 Yorumla
Soran+1 yılSende mi kısasın :)
- +1 yıl
Ben 1,78 boyundayım sözü seni seven çocuk için söyledim :)
Soran+1 yılNe yapıyım ama benim boyum Türk kızlarına göre yine iyi o ne yapsın erkek uzun olur biraz :)
- +1 yıl
Şimdi erkek uzun olup kız sarıldığında erkeğin kalp atışlarını duymalı ama çocukta bakmış aynı boydayız sorun yok deyip sevmiş seni :)
Soran+1 yılHayır ama kendini beğenmişlik yapıyo sinir oluyorum boyuna bakmıyo ben kız olarak kendimi boylu poslu görmüyorum ki yine sokağa çıktığımda bicok kızdan uzunum ama takıntı yapıyorum o erkek haliyle kendini beğeniyo :)
- +1 yıl
Beğenmişlik derken ne gibi şeyler yapıyor?
Soran+1 yılYürürken herkes ona bakıyomus özellikle kızlar tipik kendini beğenmis insan iste mütevazi değil bende söyleyemiyorum belki cocuğun boyu ne kadar kısa diye bakıyorlardır dimi ama o boyuyla kendini beğenmesi yok o bakıyo yok bu bakıyo demesi cok sinirimi bozuyo
- +1 yıl
Resmini yollar mısın merak ettim neye bakıyorlar :))
+1 yılbunu senelerdır soylerım erkek dedıgın uzun olacak müdür :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen yanında boylu poslu bir erkeğin olması iyidir iyi :)
- +1 yıl
Ama ben hatun bulamıyorum boyuma gore onu naapcaz :D 2.02 boy hadı bunuda acıkla :D
- Diğer konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılAyy evet yaa , isterse dünya yakışıklısı olsun boy kısaysa direk soğuyorum. Uzun boylular güven veriyolar sanki kendinden emin bir duruşları var , bence tabii.
38 Yorumla
Soran+1 yılSeni hemen eksilerler hic bırakmıyorlar kişisel düşüncelerimizi savunalım ya bu erkekler de cok fena kızları geçtiler cekememezlikte :)
- +1 yıl
Ama napalım yani durum bu kabullenmeselerde :) bu suç değil ama sevmek zorundada değiliz kii.
- +1 yıl
Allah Allah 1.73 le mankenlik yaptınn.. Kulağa şaşırtıcı geliyo. Bende 1.68 im , 1.80 üstü isterim , diğer türlüsü çekmiyo beni ya.
- +1 yıl
Boyum 1.63 ama çok 1.90 adam dövdük ya o işlerin boyla alakası yok adamın poponu keser ler poponu
+1 yılNiye kısa erkek adam değilmi onun sevilmeye hakkı yok mu
51 Yorumla
Soran+1 yılVar var var. Ama karaktersizse bide hic çekilmez uzunu kısası yok bunun benim boyuma göre 1.66 normal gelir 1.50lik kıza göre 1.66 uzun gelir ;)
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. 1.65 boyun var iddaa oranı gibisin. Ne demişler Dinime küfreden müslüman olsa :D
53 Yorumla
Soran+1 yılKız erkek arasında dağlar kadar fark var ben Türk kızlarına göre iyiyim ama benim boyundaki bir erkek Türk erkeklerine göre iyi değil anlıyomusun come to yourself.
Soran+1 yılCok komiksin
Benim arkadasiminda eşinden 3 cm falan uzundu gelinligin altına babet ayakkabı giymek zorunda kaldı hayatımda gördüğüm en rahat gelindi :))
70 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah bir boy vermiş gerisini koy vermiş muhabbeti yapmayacaksan uzun boylu birini bul hafız.
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :)
Diğer konusunda 49,8b cevap paylaştı. Ben uzun boyluyum. 1.87 kısa boylu kız isterim bende :-)
46 Yorumla
Soran+1 yılBiz esitiz erkek uzun olcak biraz kadından :(
Soran+1 yılYok canım bu sebepten bırakmam ama kendini cok beğenmis sokakta yürürken bütün gözler bende diyo bana belki millet onun kısa boyuna bakıyodur gercekten cocuk gibi duruyo
Soran+1 yılHahaha gercekten bravo nasıl doğru konuştun biliyomusun. Size ne kardeşim ben fikrimi burada sunamıcam mı kendime kısa diyen biriyim ben ona mı demicem :)
- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat