Her gün görür olduk bu soruyu sanki organize bir harekat gibi. Kadınların geneli, erkeklerinden genelinden kısa olmalarına ve yine kadınların geneli, erkeklerin genelinden daha daha parasız olmalarına rağmen nedir bu saldırı? Ters psikoloji mi :D Beyinsizlerin uğraşı işte.
Görende bunu diyenin çok bir şey olduğunu sanar, ki olsa bile bu lafları umurumuzda olmaz. Tek işi oturdukları yerden insanların elinde olmayan durumlar yüzünden yaşadıklarını eleştirmek olan cahillerin fikirlerini umursamamalıyız
Doğru diyorlar erkek dediğin 1.80 olacak. Cinsiyetinin hakkını vericek. Ben 1.81 boyundayım ama yanıma 175'ten aşağı kız istemiyorum onuda düşünmeliler.1.60'lık kızların tek seçeneği 1.70'lik erkekler.
Benim babamın boyu 170 ama babamın abileri 175-180. Ama bence en önemlisi erkeğin huyu, terbiyesi, ahlakı. Yoksa erkek adam olmayandan sonra napacam onun boyunu
Şehitlerin gidip boylarını ölçmedim. Onların boyları, yakışıklı olup olmaması beni ilgilendirmez. Sonuçta onların sayesinde bu gün evimizde rahat oturuyoruz. Onlar ise karda, soğukta bizi düşmandan koruyor. Bizimkilerde kısa boylu erkek de var uzun boylu da var. Benim kuzenlerimden ise kısa boylu erkek az. Anne taraftan kyzenlerim hepsi uzun boylu. Baba taraftan ise bazıları kısa bazıları uzun.
Parson ama şehitlerimiziw neden bu sohbete karıştırıyorsun? Onların boyu çok mu önemli? Bir de Azeriler değil Azərbaycanlılar diyeceksiniz bir zahmet. Saçma sapan konulara şehitlerimizi karıştırmayın.