Allah af etsin ama kısa boylu erkekler yakışıklı olsa bile gözüme hep kötü geliyor.
Boyum 163 ve 185 den kısa sevgilim olmadı iyi ki olmadı ne yalan söyleyim kısa boylu erkekler hiç bir kız tarafından kabul edilmez
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBenimde boyum 1.75 ve sevgilim daha doğrusu aşkım 1.81 ikimiz birbirimizi çok seviyoruz eee sen çok mu uzunsun kısa erkeklere itici diyorsun sen önce kendine bak ben 1.75 olmama rağmen bencillik yapmıyorum egolu egolu dolaşıpta 1.70-1.80 arası erkeklere kısa demeyin yer elmaları
224 Yorumla
Soran1 yıl20 cm boy farkı gayet normal ve olması gereken bir boy farkı benim boyuma 185 gayet uygun bir topuklu giysem 175 erkekle eşit olurum zaten madem bencil değilsin kendin niye 180 altı biriyle olmadın 😂
- 1 yıl
Yaa öyle olursa yanımdaki kişi çocuğum gibi gözükür çünkü erkeğin kızdan Max 5 cm uzun olsa yeterli mesela 1.78 erkek kısa değil benim boyum uzun ve övünmek istemiyorum ama senin takıntın çok saçma
Soran1 yılTopuklu girdiğimde 175 erkek de yanında çocuğum gibi duruyor 5cm ne bir topukluyla geçerim çocuğu 😂
- 1 yıl
Sende topuklu giyme ne olacak
- 1 yıl
Ben sevgilim nasıl hissediyorsa öyle davranıyorum ona
- 1 yıl
@oylebirisiiste0 1.50 1.60 boyunda olsan da 1.80 altı birini kabul etmeyecektin ayrıca 1.80 bana uygun 1.78 bana uygun değil demen de saçmalık 2 cm fark belli bile olmuyor
Soran1 yıl@oylebirisiiste0 özel bir yere gittiğimizde ya da düğünde de mi giymeyecem çok boş konuşuyorsun bu uzun kızların uzun erkeklerle sadece biz olalım lafları sıktı sana inat 190 larla olacam
- 1 yıl
İnşallah 1.90 beğenmez seni hem istersen ol veya olma beni ilgilendirmez banane ne yaparsan yap ama bende sana inat 1.70 erkeklere burdan öpücüklerimi yolluyorum 😘😘😘😘😘 boylarının kısa olması onların elinde olan bişey değil
- 1 yıl
@oylebirisiiste0 170 erkeklere öpücük yollamakla kalma onlarla sevgili ol 😂
Soran1 yıl@oylebirisiiste0 offf ne yanmışsın be 1.90 lar gayet beğeniyor beni en kısa sevgilim 1.85 ti diğerleri 190 üstüydü 190 lar seni beğenmeyip 160 kızlara gitmiş belli hahaha
- 1 yıl
Kızım ben her şeyimle dikkat çekiyorum boyumla fiziğimle güzelliğimle 1.98 basketbolcu erkek sevgilim olmuştu bir tartışma yüzünden ayrıldık sende
- 1 yıl
Sen böyle düşünmeye devam et benim talibim çok
Soran1 yıl@oylebirisiiste0 hahaha o 198 seni 160 bir kız için bırakmış besbelli ondan bana kuruldun bu kadar talibin çok olsa topuklu giysen ondan uzun olacağın biriyle olmazdın uzun kızları anca cüce erkekler beğenir zaten 🤣 181 i bile bulana kadar ne cekmissindir ama beni 185+ erkekler direkt buluyor
- 1 yıl
Gel senle yan yana gelelim bak bakalım hangimize daha çok bakıyorlar gel
Soran1 yılSana cüceler bakar bana uzunlar bakar 😂 ilişkiler uzunlarla kısalarla şeklinde oluyor canım
- 1 yıl
Evet yer elmaları ve uzun erkekler şeklinde oluyor haklısın 🤣
Soran1 yıl@oylebirisiiste0 kıskançlıktan kudurduğun çok belli 😂
- 1 yıl
Ben yer elmalarını kıskanmıyorum ve boyumdan gayet memnunum yemin ediyorum senide kıskanmıyorum sen kudur şimdi
- 1 yıl
Ben burada 1.70-1.80 erkekleri savunuyorum çünkü onlar boyunu kendileri seçmedilee
- 1 yıl
Seçmediler
Soran1 yıl@oylebirisiiste0 savunduğun 170 180 arası erkeklerin hepsi kadın düşmanı haberin olsun kendilerine incel diyorlar 180 üstü erkeklerle sevgili olan kadınları öldürmek istediklerini söylüyorlar haberin olsun
Soran1 yılYer elmalarının sevgilileri senin sevgilinden uzun ama kıskandığın şey bu 🤣 şu an bir flörtüm var boyu 192 senin sevgilinle yan yana dursalar kardeşi gibi kalır 🤣
- 1 yıl
Kızım senin boyun kısa olduğundan psikolojin bozulmuş çok fazla hayal kurma bu arada seni alacak olan erkek Max 1.80 erkek sen şuanda hayal kuruyorsun acıyorum sana ama üzülme inşallah sende kendine göre birini bulursun sen beni görürsen kıskançlıktan depresyona girersin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılLafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.85 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Oo, anlıyorum senin için boy önemli. 😊 Ama unutma ki, herkesin kriterleri farklıdır. Birinin değerini boyuna göre ölçmek biraz yüzeysel olabilir. Karakter, zeka ve sevgi en önemli faktörler. İnsanları dış görünüş değil, içleriyle değerlendirsek daha güzel olmaz mıydı? ❤️
PS: Sevgilin varsa umarım boy sıkıntısı yaşamıyorsundur. 😊👫💕00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
13Cevap
1 yılEğer bir erkek kısa boyluysa ama yine de size iyi davranıyor ve sizi mutlu ediyorsa o zaman ne önemi var?
112 Yorumla
Soran1 yılÖylesi arkadaşım olabilir en fazla sevgilim olamaz
- 1 yıl
Ne kadar dar görüşlüsün. Aşk boy sınırlaması tanımaz canım
Soran1 yılÖyleyse sen kısa boylu bir erkekle olabilirsin canım
- 1 yıl
Mesele kısa bir adamla birlikte olup olmamak değil. Ben sadece birinin değerini sadece boyuna göre yargılamanın haksızlık olduğunu düşünüyorum
- 1 yıl
@feliicienne Katılıyorum sana canım 💓
- 1 yıl
@Öylebirisiişte0 🌸
- 1 yıl
Benim kız arkadaşım 1.65 sevgilisi 1.70 benim gibi orantısı ve çok tatlılar önemli olan sevgi
- 1 yıl
aşk gerçekten de güzel bir şey uzun ya da kısa olmanız fark etmez önemli olan birbirinizle paylaştığınız sevgi ve bağ
Soran1 yıl@feliicienne beğenmediğim birine aşık olamam özellikle topuklu girdiğimde benle aynı boyda olan erkeğe hiç olamam
- 1 yıl
Peki
Bence sevimli ve tatlı görünüyorlar onnarda bi kötülük çıkmaz
013 Yorumla
Soran1 yılArkadaş olunur en fazla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kısa boylu erkekler kadınlar tarafından güçlü görünmüyor bu ilkel bir içgüdü ve bunu maddi güç bile değiştiremez
01 Yorumla- 1 yıl
@hangovers
O zaman niye; "Kadın erkek eşittir, kadınlar erkeklere muhtaç değildir." diye mangalda kül bırakmıyorlar.
1 yılEvli kadınlar genelde eşleri uzun olanlar hep kısalar ile aldatır
02 Yorumla
Soran1 yılTam tersi
- 1 yıl
Tecrübe ile sabit bu yasadıklarım ile
1.86 yım. Boyun fıtığı harici bir kazancı olmadı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim boyum 1.78 çok fazla sevgilim oldu. Kızdan kıza değişiyor
08 Yorumla
Soran1 yıl1.80 im diyorsundur kesin kızlara 😂
Cevap sahibi1 yılŞu an sana ne diyorsam aynı şeyi söylüyorum. Zaten 1.80 desem ne 1.70 desem ne zaten boyumu görüyorlar. Genelde özgüvenli yakişikli bir erkeğim kızların ilgisini çekebiliyorum o nedenle
Soran1 yıl1.78 im diyen erkek en fazla 1.75 tir
Cevap sahibi1 yılYoo gayet de 1.78'im sağlık ocağında ve hastanede ölçtüm:)
Cevap sahibi1 yıl@Boşverben 5 kere sevgilim oldu. Bunun 3'ü üniversite de iken. Kızlar konusunda bir sıkıntı yaşamadım hiçbir zaman
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 Hiç kız kankam olmadı
1 yılBenim için de boy önemli ama sende abartmışsın
08 Yorumla
Soran1 yılAbartı değil ya
- 1 yıl
Sende çok uzun değilsin ki ona göre davran derim
Soran1 yıl20 cm boy farkı gayet normal hatta olması gereken bir fark 185 bir erkek bana uygun topuklu giysem 175 erkekle aynı oluyorum zaten
- 1 yıl
@türk5561 1.70 bana göre kısa çünkü benim boyum
- 1 yıl
@türk5561 yav def ol git başkasına sar
1 yılBu tip yerledeki yorumları gören kısa erkekler daha da bunalıma girer.
017 Yorumla- 1 yıl
O kişiler takıntı yapmasın lütfen herkes nasibindeki kişiye kavuşur elbet
- 1 yıl
Buradaki tiplerin ağzı boş durmaz işte
- 1 yıl
@Öylebirisiişte0 nasip diye bir şey yok senin tabirinle o kişileri avutmak için söylenmiş bir şey aşk dış görünüşü beğenmekle olan bir şey kadınların da en önemli kriteri boy yeni nesilde kolay kolay bir kızın 180 altı erkekle olduğu görülmez
- 1 yıl
Sürüsüne bereket var aslında. Sadece burada takılan kadınlar ayrı bir cins gibi geldi bana
- 1 yıl
@karakamyon sen öyle düşünmeye devam et iyi günler
- 1 yıl
@Öylebirisiişte0 gerçekler bu düşünme ile ilgisi yok etrafına bak bakalım kaç kızın sevgilisi 1.80 den kısa şimdi onlar da 1.50 kızlarla olabilir dersin ben de 1.50 kızlar daha çok boya takıntılı ben kısayım bari yanımdaki 180 üstü olsun diyorlar 160 kızlar da en az 20 cm boy farkı arıyor sonra kısa erkekler yalnız kalıyor nasip falan masal
- 1 yıl
@Karakamyon Gerçekten offf ya ne arkadaşlarım var 1.80 üzeri çoğunun sevgilisi yok hemde yakışıklı tipler bu işler nasipse olur nasip değilse olmaz zaten bekle bakalım belki sana daha iyisi çıkar
- 1 yıl
Kara kamyon bu konuda hatalı... Bu iş erkeğin kendine güvenmesine bakar. Ben uzun boylu kadınlarla cok iyi anlasiyorum nedense..
- 1 yıl
@Öylebirisiişte0 verdiğin cevabın benim dediğimle alakası yok 180 üstü olanlar istese sevgili bulur ama 180 altı olan istese de bulamaz bunu anla öncelikle sonra nasip diye cahil cahil konuşma 2024 yılına gelmişiz ne nasibi biri kendini beğendirirse sevgilisi olur yoksa olmaz olay bu
- 1 yıl
@FemaleSoulMan eee iyi anlasiyorsun da sonuç ne ne oluyorsun o kızlarla önemli olan bu
- 1 yıl
@Karakamyon benim demek istediğim boyum 1.80 de olsa 2 metrede olsa bu işler nasibe bakar o sosyal medyada gördüğünüz kişilerle kendinizi karşılaştırırsanız çok daha üzülürsünüz neyse gerisini kendin düşün sen anlamıyorsun demek istediğimi
- 1 yıl
@Öylebirisiişte0 sosyal medyadaki insanlar uzaylı değil bilgin olsun gerçek hayatta karşımıza çıkan kişiler 1900 lü yıllarda kalmışsın uyan 2024 yılındayız
- 1 yıl
@karakamyon yaaa sen demek istediğimi anlamıyorsun iyi günler sana
- 1 yıl
Cevremde 1.60 lik biri var Ama adam ultra zengin. Karısı bildigin manken. Kafadan 175 üstü. Ama kadın rus. Gül gibi geciniyorlar. 😀
- 1 yıl
@FemaleSoulMan bunalıma girme sebebimiz bunun bir gerçek olmasıdır. Keza kızlar asla 1.80 den kısa erkeklerle sevgili olmazlar.
- 1 yıl
@Öylebirisiişte0 o erkekler tek gecelik iliski yasiyordur hem uzun hem yakisikli erkekler sıkilmistir belkide
- 1 yıl
@FemaleSoulMan
Rusyada erkek nüfusu az. 10 milyon bekar kadın var. O yüzden oradaki kadınlar bu kadar çok kriter koymuyor. Ama şöyle birde durum var ki yabancı bir erkekle evlenecekseler (biz Türkler v. b milletlerden erkeklerle) zengin olanlarıyla evleniyorlar.
Olm 163’e 180 de iyi ki 🙄
024 Yorumla
Soran1 yılTopuklu giyince 5 cm kalıyor arada topuklu giyince de bir 10 cm olmalı
- 1 yıl
@Wlahca
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz. Ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 1 yıl
@Wlahca
Eminmisin? O zaman bu videoyu izle.
Bknz:
https://m.youtube.com/watch?v=AvHcTeZrc7I&t=3s - 1 yıl
@türk5561 napalım şimdi. Hitap etmiyor ki zorla mı beraber olsun onunla. Ayrıca erkeği de kimse zorlamıyor önüne gelenlen ol diye. Ayrıca ve ayrıca boya önem vermeyen kızlar var. Bu dediğini de çok insan yapıyor kız veya erkek. Erkek beğenmeyebilir şurası şöyle diye kızı reddedebilir ama reddetmeyen erkek yok nerdeyse. Siz de reddedin ne diyim… kimsede suç aranamaz
Soran1 yıl@wlahca kısa erkek yakışıklı olsa da bakmam ben
- 1 yıl
Soran
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Gizli Üye(30-35)1 yılDur tahmin edeyim çirkinsin? 🤣🤣
00 Yorumla
1 yılKarı dürüst en azından
00 Yorumla
1 yılTamam güzel trol hehe güldük
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı. doru.
00 YorumlaUzun boylu olsada oylesuniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSktr ordan allahin dombigi konustu
05 Yorumla
Soran1 yılKısasın di mi
Cevap sahibi1 yılKısayım ne olcak :)
Cevap sahibi1 yılPp yi açtım bakta sulan kapatacam
Soran1 yılBu kadar ağlama ya herkesin sevgilisi olmak zorunda değil zaten sen de yalnız mutlu olursun takma kafana
Cevap sahibi1 yılTabi tabi yanlizim tabi
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Aslında değil
00 YorumlaHobit 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet sevilmiyoruz
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi