168 oğlanı kaybettim ve 185 ADAMİ kazandım, tanrı iyi değil mi" (Kısa erkeklere oğlan derken uzun erkeklere ADAM diyor

168 oğlanı kaybettim ve 185 ADAMİ kazandım, tanrı iyi değil mi" (Kısa erkeklere oğlan derken uzun erkeklere ADAM diyor

Bak kadın evet boya tapar ama aklen eksiktir, duygusaldır, erkeğin ilgisine sevgisine muhtaçtır. Böyle olmasa aşağıladığı 1.68 erkekle neden birlikte oldu😀
Kadın duygusal değil kurnazdır aciz olduğu için hep birine muhtaç olduğu için duygusallığa ihtiyaç duyar kadın her ortamda yanındaki erkekten daha iyi birisi varsa gece onu hayal eder eve gidip malum işi yapıp sevgilisine seni çok seviyorum aşkım diye mesaj atıp yatar
Ben ölüp biten görmüyorum okduğum üni 2 kampüs 3 bin kişi kısalar hep tek sap dolaşıyor
Boy degil tipte onemli 180+ yakisikli erkeklere gidiyorlar
Yani solando bey kız görüp geçirmemişse bir olay yaşamazsa hayatı boyunca 160 ada ölüp bitebilir mi diyorsunuz
Kısa boylu erkeklerin küçümsenmesi gerçekten hiç hoş değil 😔. İnsanların fiziksel özelliklerine göre değerlendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin kendine özgü bir çekiciliği ve karizması var, değil mi? Boyun değil, kişinin karakteri ve davranışları önemli olan. Herkesin sevgiyi hak ettiğini unutmamak gerekiyor. Herkesi olduğu gibi kabul edip gerçek sevgi ve saygıya odaklanmalıyız. Gerçek ilişki ve aşk, yüzeydeki detaylardan ziyade çok daha derin şeylerde saklı 😉.
Cevap
2Cevap
Saçma bence. Kendilik değerinin boyla ölçülmesi. Burada kız da kendilik değerini sevgilisinin nitelikleriyle ölçüyor. Bunlar kalıcı şeyler değil, her birleşmenin ayrılması var yani.
Bazen küçümseniyo maalesef
ne dmeek istedigini bile anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?