Arkadaşım Bak Anlatayım Ama Bana Kalırsa Girme Çok Kötü Bir Grup Dünyayı Tek Egemenliğe Bağlamak İstiyorlar. Güçlü Görünüyorlar Fakat Deil Çok Zenginler Olan Ünlüleri Felan İllüminatiye Alıyorlar O Yüzden Güçlük Gözüküyolar
İlluminatiye bodoslama girilmez ilk Masonluğa girmeniz lazım.Taksimdeki HKMBL var ya Hür ve Kabul edilmiş Mason locası.Oradan üye olacanız nasıl?
1-Tanrıya inanmanız lazım,Allah,God,Buda gibi
2-Biraz Orta seviye üstünde olcaksınız yani birazcık paralı,zengin.
3-dürüstlük,saygınlık,güvenilirlik
2 tane Mason bulmalısınız.Sizi locaya önerecek. Mason akrabalarınız felen vardır belki.Locaya sizi önerecekler ve sizi masonlar araştıracak.uygun bulurlarsa çağırıp o 2 masonun şahitliğiyle mason yapacaklar.
Bazı görev vazifeler verecekler size.Bu görevlerle yükseleceksiniz. 17.Dereceyi geçerseniz artık İlluminatiye girmişsinizdir.Gizli ayinlere katılabilirsiniz. 17.rütbe alınınca bilmeden illuminatiye hizmet etmeye başlarsınız.00 Yorumla
- 13 Yorumla
- +1 yıl
muahharzudsaaskjleu
+1 yılillüminati'nin resmi sitesi illuminati.org da 1996 yılında verilen bir bilgiye göre gerekli olan başvuru bilgileri şunlardır:
if you decide to join anyway, please send email with the following information:
1. your full name
2. the sum of all the digits in your social security (u.s.) or passport (int'l) number
3. how many fnord!s you've seen in the past 24 hours
4. any organizations that you are a trusted member of and would be willing to infiltrate on behalf of the illuminati
-and-
Yine nette bir forumdan buldum hayırlı olsun :d
1) Ad soyad
2)kimlik no veya pasaportundaki rakamların toplam sayı değeri
amaaan gerisini çeviremedim:d
kan değil vişne suyu veya şarap25 Yorumla- +1 yıl
hee... olabilir..
- +1 yıl
o kısımda kaldım işte çevirirken
+1 yılHayır , kan içtikleri doğru değil . Ama illumunatiye kesinlikle üye olmamanı tavsiye ederim . Sonra illuminatiden bıkıp karşı çıkabilirsin . Eğer bunu yaparsan kesinlikle ölürsün ! Emmy illumunatiye karşı olduğu için öldü . Uyuşturucudan değil . Çünkü otopsi sırasında vücudunda hiçbir uyuşturucu madde bulunmadı . Ama dediğim gibi üye oluptakarşı çıkarsan ÖLÜRSÜN !
02 Yorumla- +1 yıl
Aynn bncede.
- +1 yıl
Niye karşı çıkıyım ki para da veriyorlar daha ne isteyeyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılCiddi misin bilmem ama ciddiysen: Ya bi si*tirin gidin ya. İLLÜMİNATİ diyon bak: ilk amacından sapmış, bütün dinleri, bütün düzenleri yıkmak isteyen, bitin dünyayı yönetmek isteyen, ahlaksızlıklara ve kaosa yol açan, kötülük simgesi şeytana tapan bir örgütten bahsediyon ya. Tamam yeri gelir para verirler ünlü olursun ama herşey para-şan-şöhret değil, bunun kanıtları çok, örgüt köpeği olup zengin olup bir çok ciddi sorunla boğuşan insanlar mevcut. Ruhunu şeytana tapan, ahlaksız, şerefsiz biri olup köpek gibi yönetilmek istiyorsan defol git. Ama benden söylemesi: şerefini, ruhunu, insanlığını şeytana satarak, resmen bi it yerine konulup yönetilerek elde edilen zenginlik yerine bir memur maaşıyla mutlu mesut yaşa daha iyi. Çünkü örgüte üye olarak belki zengin olabilirsin ama insan değil İt olursun İt, normal bi şekilde sana şerefsiz it denilmesi, birileri tarafından it gibi yönetilmek hoşuna gider mi? Üstelik en büyük zenginlik para değil, İNSANLIKTIR. Paranın köpeği (illüminatinin köpeği) olmayı bırakırsanız emin olun daha yüce bir insan olursunuz...
00 Yorumla
+1 yılGerçek anlamda büyük bir servetin yada dahilik sınırlarına ulaşmış bir zekan olması gerekir sonuçta illümünati den bahsediyoruz bağcılar güvercin severler derneğinden değil
30 Yorumlasana şöyle birşey diyeyim. kayıt olmadan önce yakınından birinin adını veriyorsun. kurban adıyorlar. sen çıkarsan kurada sen kurban olmak zorundasın. olmamak için örgütten çıkman gerekiyor. çıkman içinde o ismini verdigin yakınını öldürmek zorundasın. özenip özenip hiç böyle birşeye bulaşma bence. birçok sanatçı neden öldü sanıyorsun. ama yinede sen bilirsin tabiii
10 YorumlaKan İçmiyorlar
Katılmak İçin Belli Bir Zeka Derece Limiti Vardır Herkezi Almıyorlar .
Senin IQ Testinden En Yüksek Notu Alman Gerek.
Yahudi Bir Aileden Dogman Gerek.
Ruhunu Şeytana Satabilecek Kadar Baglanabilecegini Kanıtlaman Gerek.
Ve Onların Her Emrini Sorgusuz Sualsiz Yerine Getirebilmelisin.
Param Yok Diye Düşünme Onlar Seni Kralda Yapar Rezilde Yapar.
Tipinin Yerinde Olması Lazım Güven Verici Olman Lazım.10 Yorumla
+1 yılMaçlara kombine alıp mason localarından izlersen neden olmasın.
40 Yorumlaİllumunati hayal aleminde yaşıyan insanlar...
Üstün ırk diye birşey yok ! Eğer olsaydı bu yahudi olmuyacağı kesindi !
İllumunatinin yapmak istediği dinsiz ahlaksız bir toplum düzeni !
Bir kaç milyon salak insanlar topluluğu illumunati ...10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ben gittimde hehehe tipe bak len de get dediler biraz saygısız buldum onları
51 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,4b cevap paylaştı. fetoculara takıl bence daha güçlüler,bandana yerine türban bağlarsın ama jiple gezersin.şimdilerde daha revaçta :/
11 Yorumla- +1 yıl
bik bik bik
only rich people.u r not rich.no money no illuminati.
12 Yorumlabu kadarmı yoldan çıktınız ya şeytana mı tapıcaksın artık? öldüğünde cayır cayır yanmayımı istiyosun?
00 Yorumla
+1 yılullımınatı falan olan herkez köseyı donuyor ama yetenegın olmak zorunda justin bieber mesela bak yetenek var tıpte var adam su an örgütün en gözde uyesi süper kullanıyorlar dövmelerine bakarsan anlarsın baykus falan seytanı temsıl eder hep
10 Yorumlaönce rötaryanlar felan vardır brosur dagıtıyolar sagda solda onlara sor kesın bılırler, olmadı kiliseden basla sinagog felan derken bulursun yolu
00 YorumlaRihanna tatildeymiş yanına git.herhalde justin bieber ile çıkmak istemezsin.yada tarkanında işin içinde olduğunu söylüyorlar tarkanla bir düet yap.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 769 cevap paylaştı. 300 yıl falan geç kaldın. 1700'lerde templiyelerin içinde eriyip gittiler.
00 Yorumla
+1 yılBu dusunce akimina sen girmezsin kaydolma falan yok isterlerse onlar seni bulur.
10 Yorumla
+1 yılmesaj at veya bana soru sor seni uye yapıyım tatlım
78 Yorumla- +1 yıl
Yav he yedik bizde
zor dostum almazlar seni saygın kişileri sanatçıları falan alıyolar
02 Yorumlasende o tip var zaten onların senı bulması an meselesı sen yorulma ...
04 Yorumla
+1 yılkedi kanı o
heem satanistlerin o .
kutsal içkileri :I00 Yorumlaben 17. rütbedeyim 2 mason kap gel yanı8ma hallederiz cok tanıdıklarım var. tel numaranı ver ya da verme bz seni buluruz
35 Yorumla- +1 yıl
Frkn benimle iletişime gecermişin bende çok olmak istiyorum
- +1 yıl
Bende katılmak istiyorum.
- +1 yıl
Benimle iletişime geçer misin
+1 yılbu ne * sen illuminatinin ne olduğunu biliyormusun? şeytanamı tapacaksın
bide gelmiş KS de soruyo *00 Yorumlailgi çekmeye mi çalışıyorsun bilmiyorum.AMA seni almazlar en azından ünlü olman lazım
TEKRAR DENE00 Yorumla
1 yılBak ben bir ara denedim hatta İstanbul'daki bir locaya gittik ya ilk gözüyle bir süzdü 2 dk sonra " çıkartın şu * kodumun bebesi nı" dediler
00 Yorumlahayır yanlış şeytanla anlaşma yap yeter benim gibi bu arada parada verecekler haa önceden bikaç şey ören büyücülükle 666
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 7,6b cevap paylaştı. AKP varken Ulminatiye ne gerek var
40 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı. itiraf et uykun geldi..
02 Yorumla
+1 yılSağlık karneni al gel hacı.
01 YorumlaSıkıntıdan napicanizi sasirdiniz
00 Yorumlaiyice sapittin he
42 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,3b cevap paylaştı. sakin ol ve klavyeyi yere bırak evlat.
51 Yorumlakendini pencereden aşağı at
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılen az benim kadar ünlü olmalısın
00 Yorumla hahahaha :D
00 YorumlaŞuanda ülliminatimisin
00 YorumlaYaa illuminati. Org a girilmiyor
00 Yorumla
+1 yılBurzum dinle
11 Yorumla- +1 yıl
Hortlatmışsınız gene eskileri haa.
ilimunatu aşk
00 Yorumla
+1 yılBnce dogruu
00 Yorumla