Çok bunaldım artık ne yapmalıyım?

çok uzun zamandır aynı iş yerinde çaışıyorum ve yaş olarak en küçükleri benim. konum olarakta onlardan üsteyim. hepsinin neredeyse benim yaşımda çocukları hatta benden büyük evli çocukları var. işe başladığım zamandan beri sürekli dedikodumu çıkarıyorlar. ben herkesle samimi değilim mesafemi koyarım belli başlı samimi olduğum bir kaç kişi var sadece. 2 tane kadın ve bir adam var ama sürekli benim dedikodumu çıkarıyor. kadının benden 10 yaş büyük oğlu var yani annem yaşında.

iş yerinde samimi olduğum sürekli sohbet ettiğim bir abi var ve adam evli, çocukları var. adam samimiymişim adama yakınmışım hatta aramızda bişey olduğunu bile ima etmişler. adamla aynı yerden servis binip iniyoruz adam bazen beni arabasıyla alıp bırakıyor ona bile laf bulmuşlar. düşündükçe başıma ağrı giriyor. zaten evli barklı adam. bide tek bununla da değil kiminle samimi olsam dedikodumu çıkardılar. makyaj yaparım ki öyle abartılı yapmam ona laf yaparlar. etek giyerim ona laf yaparlar. öyle pis bir yer ki çıkmaya durumum olsa şu an bırakıcam işi ama sabretmem gerekiyor. başımın ağrısına duramıyorum

Çok bunaldım artık ne yapmalıyım?