çok uzun zamandır aynı iş yerinde çaışıyorum ve yaş olarak en küçükleri benim. konum olarakta onlardan üsteyim. hepsinin neredeyse benim yaşımda çocukları hatta benden büyük evli çocukları var. işe başladığım zamandan beri sürekli dedikodumu çıkarıyorlar. ben herkesle samimi değilim mesafemi koyarım belli başlı samimi olduğum bir kaç kişi var sadece. 2 tane kadın ve bir adam var ama sürekli benim dedikodumu çıkarıyor. kadının benden 10 yaş büyük oğlu var yani annem yaşında.
iş yerinde samimi olduğum sürekli sohbet ettiğim bir abi var ve adam evli, çocukları var. adam samimiymişim adama yakınmışım hatta aramızda bişey olduğunu bile ima etmişler. adamla aynı yerden servis binip iniyoruz adam bazen beni arabasıyla alıp bırakıyor ona bile laf bulmuşlar. düşündükçe başıma ağrı giriyor. zaten evli barklı adam. bide tek bununla da değil kiminle samimi olsam dedikodumu çıkardılar. makyaj yaparım ki öyle abartılı yapmam ona laf yaparlar. etek giyerim ona laf yaparlar. öyle pis bir yer ki çıkmaya durumum olsa şu an bırakıcam işi ama sabretmem gerekiyor. başımın ağrısına duramıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İş yerinde dedikodu yapmayan yok. İşe girip de arkasından sallanılmayan kimseyi daha görmedim hepsi teker teker itina ile konuşuluyor jdjdj Bence bunlara takılmamalısın.
birinin namusuna laf atmak bence çok kötü. Allah ıslah etsin benim yaşımda kızı var Allah onun başına versin
Bence bunları onların yüzüne de söyle belki utanırlar da susarlar artık
Daha önceden dedim ama utanma yoj
canını çok sıkarlarsa yap bi çingenelik, çirkeflik. kat ortalığı birbirine, ver 56ya ortalığı. bak herkes nasıl mum oluyor.
yapamıyorum işte ben ya. burada anca kendimi yiyip bitiriyorum
yeterince kafan atınca yaparsın, dikkatli yap kimse senin aleyhine kullanamasın ama ayaklarını da denk almaları gerektiğini bilsinler. insanlara maalesef hadleri bildirilmedikçe bilmiyorlar. senin canın sıkılacağına onlarınki sıkılsın
İş yerlerinde kimse ile fazla samimi olmamaktı ve başkaları ile iş hakkında konuşmayı bırakalı çok oldu. Sadece işine odaklan rahat edersin…
10 saat burdayız ailemizden çok buradakileri görüyoruz ister istemez samimiyet sohbet kuruyoruz. ama insanlar çok kötü
Sen yine de mesafeni korumalısın. Kimse hakkında kimse ile konuşma ve kimseyi de dinleme. Orası iş yeri, oeadaki insanlar ailen veya orası evin değil.
Onlara haddini bildirmelisin bence. Disini gostwrirsen cekinirler yoksa teoene binerler
Yüzüme gelip bişey diyemiyorlar soruyorum ben demedim falan filan ama onlar yapıyor
Bence orta yerde tehditvari bi konusma yap isten attirixam o iftiracilari de
İş ortamın nasıl ne gibi bi yerde çalışıyon konfeksiyon tarzı biyerde mi
Valla kanka bende okuldan bunaldim en iyisi intihar
Allah korusun o kadar aklımı kaybetmedim. ama bunalınca insan aklını kaybedip yanlışlara gidebilir
Ayni ben 🤕
gel evlenelim birak orayi😀