Ne yapmam gerekiyor artık çok bunaldım?

Sevgilim her tartışmada haklı bende olsam kendisi de olsa engelliyo her yerden ve engellemesi beni en çok sinir eden nokta 2, 5 senedir birlikteyiz yarım seneden fazlası küs geçmiştir diye düşünüyorum kendi engelliyo kendi engeli açıyo, bazen çok sık olmasa da hesabını yükseltmeye başlıyo kız eklemiyorum diyip barıştıktan sonra takip ettiklerine kız ekleniyor önceden istek attıkları yeni kabul etmiş oluyo 1 sene önce sevgilime yanlışlıkla istek atan sonra isteği hemen çeken kız arkadaşıma kavga edince fake hesaptan istek atıyo yazıyo kız ona; sen x'in sevgilisi değil misin, diyo o da; x kim tanımıyorum onu diyo ama profil falan kendisi sadece beni bizi yalanlıyor kız bana yazıyo en sonunda ama ben bi yalanla üstünü kapadım mevzunun bu sefer de aynı ortamda bulunduğum ama gram sohbetimin olmadığı kıza istek atıyo kız benim yanıma geliyo siz ayrıldınız mı bana istek atmış ama sildim diyo ona bi yalan bulamadım o anki şokla çünkü o zaman ki kavgamız çok büyüktü, bu istek attığı kız da önüne otomatik düştüğü için tanımadan atmış isteği de, bugün yine aynısı oldu eski eklediği kızlardan biri yeni kabul etmiş herhalde takip ettiklerinde bi kız vardı bende kim bu dedim tanıdığın biri değil belli ki seni takip etmiyo dedim dün ya da önceki gün de güya "aynı ortamda bulunduğum arkadaşım" dediği kızı profilden gözüm tutmadığı için çıkar demiştim bu sefer bugün de ben kim bu dediğim de hasta mısın hastalıklı bundan başka bir şey demedi wpden engellemiş instagramdan yazmış hasta mısın kızım sen diye bilerek aktif olup yarım saat bakmadım sonra yazdım seninle tartışamam diye mesajıma görüldü atmadan engellemiş ya da belki de ben cevap vermiyorum diye engelledi bilemiyorum ama hep böyle keşke ayrılabilsem ama olmaz yani olmuyo, ilişkinin ilk başlarında ben en ufacık şey de her yerden engellerdim açık kapı bırakmadan 2 3 saat boyunca her yerden ulaşmaya çalışırdı fake hesaplardan babasının tel den, ablasından, arkadaşlarımdan vs artık ne yapmam lazım da eskiye döndürürüm her şeyi
Ne yapmam gerekiyor artık çok bunaldım?