Su anda bu haldeyim basimda agriyor icimde ofke var, icimdeki ofkeyi nasil yok edebilirim?
(Hasta ve beyninde problem olan arkadaslar yapmasin lutfen)
Su anda bu haldeyim basimda agriyor icimde ofke var, icimdeki ofkeyi nasil yok edebilirim?
(Hasta ve beyninde problem olan arkadaslar yapmasin lutfen)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez.
Bu duayı oku
Sessiz sakin bir yere gider otururum deniz kenarı veya doğal park gibi, bazen gece tek başıma turlarım yüksek sesle müzik dinlerim
Su anda oyle bir yere gitmek gibi bir sansim yok. Kullaklik en iyisi bence
✌️✌️
Kendimi Doğanın ve Toprağın İyileştirici etkisine bırakırım
derdinne ne söyle söyleyimö derdin , derdin benimkinden büyük olamaz
çareni yazcaktım pardon
Derdin ne?
hayatımı sonlandırıcam ,, derdim ise zaman - geçmiş kaynaklı
Benim sorunum gelecek kaynakli, istersen buraya yazabilirsin.
çok hatam var , mesleğim yok arkadaşım yok insanlar benden nefret ediyor komsularım dahil ,, hani niyetim kötü değil ama zamanında çaok akılsızca ve saçma davranıslarda bulundum şimdi ise aklım başıma geldi ama cok geç ,, o kadar derdim var ama beni aralarından en cok yaralayan bir mesleğimin olmaması , mesleğimin olmaması bana kendimi değersiz hissettiriyor , 25 yasındayım ve okul okumadıgım halde sigortam tas patlasa 500 gün yatmıstır... geçmişe dönemiyorum hatalarımı düzeltemiyorum ama gelecekte göremiyorum bende yok olmayı seçtim bu kararı almak hiç kolay olmadı düşünmediğim şey denemediğim yol kalmadı ama meslek yoksa hayat yok
Eskiyi eskide birak hatalar yapmissan bunu illerde yaptigin iyilikler ve dogru davranislarla telafi edebilirsin bence. Her kes hata yapar hatasiz insan gosterebilirmisin bana?
Dusuncelerini degistirmen gerek.
zaten en can alıcı nokta mesleğimin olmaması , mesleğim yok ama vasıfsız işlerdede çalışamıyorum , hani beğenmemekle alakası yok 2 yılda 6 firme değiştirdim sonuncu firmada zaten baktılar işte gönlüm yok attılar beni. mesleğim yokda diye ben bu noktadayım diğerleri cok mühim değil ama mesleğimin olmaması sıkıntı artık ailemi oyalamaıyorumda.
Anliyorum en son calisdigim yerden de bubyuzden ayrildim cunki gonlum yoktu. Bence pes etme birini swvmezsin ikinciyi sevmezsin belki sevecegin bir is bulursun. Sirf bu yuzden hayata kusme bnce.
gene haklısında benim sorunum 1. çok oyalandım 2. aklım başıma geç geldi , bakalım bşr hafta daha hayatta kalcagım ve ayın 6. sında hayatımı sonlandıracagım bakalım belki birşeyler değişir o 1haftada annem beni rüyasında görmüş iki kere agzım yüzüm kan içinde etrafıma birilerei toplanmıs falan Allah bildiriyor rüyalarda heralde , cok umudum yok ama belki 1 haftada birşeyler değişir bakalım
Intihar cozum degil de bir sey soyleyemem, boyle kucuk seylerden dolayi neden ölmek isteyesin.
psikolojik durumumu gösterebilmenin bir oylu ols keske ama olmuyor , kelimeler cümlelerde bir yere kadar , ben hatalı tercih seçimlerimin kurbanıyım benden bu kadar...
he bu arada sen neye öfkeliydin sormayı unuttum
Yani soyledigim gibi intihar cozum degil bir tek kendini degil seni seven ve etrafini dusunmen gerek onlara bu soku ve uzuntuyu yasatmaman gerek. Kendini degil baskalarini dusunmen gerek. Ben onu yapmadim ben onu yapamadim degil ben nasil onlari mutlu edbilirim diye dusunmelisin bence.
Ofkelenmemin nedeni bende her seyi takiyorum ve beynimde kendime cehennem yaratiyorum belkide en iyisi takmamak ama once sinirleniyorum ve kontrol edebiliyor sonra yaptigimin hatali oldugunu goruyorum.
keske dediğin kadar olgun olabilsem ama oda kişiliğime ters , zaten insan zaman gittikçe bir yerden sonra kendini tanıyor ve neyi yapıp yapamayacagını daha iyi anlıyor neyse genede saol
peki neden takıntılısın , sende mükemmelliyetçimisin yoksa
..
Hayir mukemmeliyetci degilim, sadece aci ve uzuntuye tahammul derecem cok dusuk. Ama biliyorum bendende zayif ve gucsuz ve daha kotu yasayan aci ceken insanlar var bu beni hayata bagliyor hic olmasa bile, neyse sende sagol sohbet etmek iyi oldu.
Yürüyüş ya da sohbet konuşurum
Yuruyuse ciktim daha da keyfim bozuldu.
Ozman konuşma anlatma dertleşme en güzeli bence
Senle yaşlarımız yakın istersen yaz konuşalım
Ne konusucam tanimadigim insanla.
Zaten tanımadığınla konuş tanıdığına rahat anlatamassın sadrce tavsiye sen bilirsin
Uyumaya çalışırım