En dogrusunu Allah bilir..
Beddua ve lanetlesmenin sonucunda nolur?
En dogrusunu Allah bilir..
Evet hayatımda bir kez ettim o da geçti. Genellikle Allah a havale ediyordum. Çok daralmis çok bunalmis zor durumdaydim haksizliga ugradigim için ettim o da gecti pişman da degilim
Yinede etme en önemlisi beddua alacagın bir iş yapma
Beddua etmem eden olmuş mudur bilmem. Ben Allahın adaletine inanır ve ona havale ederim. Genelde bedduaya gerek kalmaz. Zaman verip beklemek gerekiyor.
Güven vallahi ilahi adalet öyle bir isliyo ki.. Cok sahit oldm olaylar var
Biliyorum o yüzden beddua edip günaha girmiyorum.
allah bize herşeyden daha cok yakın birisi seni yarı yolda bırakabilir ama allah bırakmaz ama bir insan kibirden edebilir zaten şeytan hiç bırakmıyor insanların peşini cünkü gördüm
Fethullah Gülen denilen emekli vaizin ağzından beddular hiç düşmüyor.
Cok yanlıs yaptıgı
Din adamı sürekli beddualar ederse sıradan bir insan ne yapsın. İnsanlara kötü örnek olarak günaha sürüklüyor.
Zaten tasnif etmedigim bir tip kendisi
Cevap
1Cevap
ettiğim bedduayı yaşadığım günden beri etmem onun yerine dua ederim "Allah ıslah etsin"diye
Evet kardesm öyle yapmak gerek
Annemden aldim beddua annemde kendi amnesinden almis anneannem anneme demiski insaallah bana cektirdigini kemdi evladindan cekersin
Elini açıp şöyle dua eder misin ne hissedeceksin : Allah'ım anne tarafından edilen bedduadan dolayı gelen şeytandan sana sığınıyorum.. 5-7 sefa oku şaşırma okurken bas agrısı ve kasılmalar olcak mı
Okumaya baslarken basimda bir baski olustu bas donmesi gibi
Rahatça okuyabildin mi peki?
Evet bikere bir sasirdim ama gerisini rahat okudum
Annem sürekli 'Senin çocukların da sana çektirsin.' diyor, olur mu o?
Evet vallahi olur cok denk geldi bana.. Bak bir link atacagım oku
Aman tanrım didim. :O Olur mu? Aiy... Korktum he. o_o
www.kizlarsoruyor.com/.../q1895109-mesele-unutkanlik-anisi-veya-tecrubesi-olan-paylasabilir-mi-acep
En iyi cevap secileni oku kardeşim ve gör dedesi babasına cocugundan cek diyor ve sonra iblis ruhsat alıp cocuga musallat oluyor ve babasına karsı düsman yapıyor
Al anneni karsına özür dile ve şöyle karsılıklı tevbe yapın : Allah'ım ben anne hukukuna riayet etmedigim icin sana tevbe ediyorum.. Ve anneme dünya ve ahiret gelmis ve gelecek haklarımı helal ediyorum sahit ol ya rabbi.
Annende : Allah'ım ettiğim bedduadan dolayı sana tevbe ediyorum kızımı arındır ya kuddüs.. Ben kızıma dünya ve ahiret tüm haklarımı helal ediyorum.. Estagfieullah ya gaffar estagfirullah ya settar bir rahmetike ya erhamerrahimin.. Bizleri affet senden baska ilah yoktur..
Bunu yapın gecikmeden.
Surekli canımı yakanlara ediyorum ama birsey olmuyor
O zaman sende haram işliyosın.. Yanlıs anlama bir örnek kız gidiyo zina yapıyo cocukla cocuk bunu terkedince beddua ediyor.. Tevbe etmesi gerekirken o beddua ediyor kızın bedduası amcak kendine döner cnku haram işledi
Ne alaka ya.. çok şükür zinaya bulasmadım bulasmam Ama benim hakkım yenirse ederim
Sadece örnek verdim ben sen yaptın demedim.
Beddua etmem allaha havale ederim
benim ettigim tutuyor ya :D hiç bana dönmedi
Olsun etme yinede.. Zulme ugradıgında ac ellerini Allah'ım sen adaletle hükmedensin de. Allah a havale et dilin alısır cocuguna eşinede edersin sonra..
Nasıl yapdın tuttu bende hiiç tutmuyo canımı yakıyo bu durum; (
Hoca efendi vs Hükümet olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar