Kuran'da şeriat diye bir hukuk düzeni olmamasına ve şeriat geleneğe dayanmasına rağmen insanları "bizim düzenimiz Allah'ın düzenidir" diyerek kandıran, şirk baronlarının kurduğu düzene bakın. Bugün Türkiye'de bazı kişilerin istediği düzen de bu. Kimse kusura bakmasın, kimse kıvırmasın. İşte geleneğin din diye dayatılmasının korkunç sonuçları... Ayrıca kızlardan haber alınamıyor diyenler de var.
Dini referans göstererek özgürlüğü kısıtlamak ve bunu alın adına yapmak... Kuran'a bakın hiçbir ayette bu tip işleri göremezsiniz hatta aksine Kuran tüm şeriat rejimlerini reddeder din adamlarının çoğu sapmıştır der (Tevbe suresi 34. Ayet) Sizin fikriniz nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Upp.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu allahın düzenidir demek allah adına hüküm vermekten geçer.
Zullullah denir buna, tanrının yer yüzündeki gölgesi yani.
Siyaset felsefesi burdan başlar.
Aynen öyle.
Allah adına da hüküm veremezsin
Aşağıda ki kadının yorumunu senmi sildin?
Evet
Bu sitede ne işi var o zaman? Kendisi ile çelişen troll yorumlarını siliyorum
İnsanların düsüncelerine saygi duymuyorsan senin de sordugun soru yla celisiyor.
Bende seni kıniyorum.
Evet duymuyorum. Önce tutarlı olacaksın. Tutarsız insanların fikirlerine saygı duyamam. Şeriat isteyip Avrupa'ya giden ya da kafasına göre yaşayan birinin fikirlerine saygı duymam ben mesela.
Önce aklın çalışacak ki fikir sunacaksın değil mi? Saçma sapan fikirlere niye saygı duyayım bana ne?
Zırvaya saygı duymam.
Şeriat hukuk anlamına geliyor ki kendisi avrupada yaşayan biri.
Ulus devletten sonra hukuk sistemi nin kavramları ve fiilleri değişti.
Trolde olsa düşunceleri iyi analiz etmen gerek. Yanlıs bir tavir
Kim şeriat için Avrupa’ya gitmiş kim troll ve kim çelişiyor senin terimlerden haberin var mı akşam akşam güldürdün beni @humanandjustice
Teşekkürler @humanandjustice
Kim nereye kaçmış ya hu sakin ol perspektifin Türkiye ile sınırlı, papatya çayı iç @humanandjustice
Çok haklısın hüman
Şeriat Allah'ın kanunu değildir arkadaşlar. Şeriat hükümetlerin kendi yasa ve fetvalarını halka dayatmasından ibarettir. Zaten tüm Şeriat ülkelerinin batma sebebi bu Çünkü Şeriat diye bir verili düzen yok. Kendi kafanızdaki politikayı din sosu ile yapıyorsunuz o kadar.
Doru aydınlandım
@Irresistibleart He kanka aynen. Git aç fıkıh oku biraz. Trollüğün de adabı var
Senin yaptiğın da yanlış tanımadan etmeden. Sen soruyu haklılığını duymak için soruyorsun.
Din ve şeriat kadar boş beleş bir konu yoktur.
Din vicdan ile birey arasında olduğu sürece güzel.
Sanmıyorum.
Zor hayat seviyorlar bunlar