Tavsiye etmiyorum. Önünü bayağı kapatıyorsun. Sınav puanın çok kötü değilse uyan bir devlet üniversitesine bile gitsen daha kârlı olur. Ki, yatay geçiş denilen bir şey var. Özel üniversiteye her zaman geçebilirsin. Fakat basit bir ünide başarını yükseltip, ismi bilinen bir devlet üniversitesine de yatay geçiş yapabilirsin. Özelden mezun olduktan sonra bulabileceğin istihdam çok az. Bunu anlamanı istiyorum. Ve ek olarak okuldaki tiplerin kahrını çekmek var dört yıl boyunca. Hiç tavsiye etmiyorum kısacası. Uludağ Üniversitesi'ne geçiş yaptım ve mutluyum. Basit bir ünide başlayıp buraya geldim. Ve İşletme Bölümü 3. Sınıf öğrencisiyim. Şimdiden bir muhasebe bürosunda çalışmaya başladım. Ve yüksek lisansımı da yaptığımda akademisyen olarak kalmayı düşünüyorum. Bence hayallerini özel üni ile sınırlamamalısın.
00 Yorumla
paran varsa koça git prestijli hemen kaparlar seni ha
00 Yorumla
halka iliskiler. hen ozel uni den mezun oldugun icin bes para etmeyecek ve genel anlamda bu bolum bes para etmez.. bence bir sene daha dershaneye git. ozele yatiracagin parayla alacagin diplomada yaptigin bolumde bok gibi olucak. en iyisi bir sene daha calis devlet hic olmazsa en azindan baska bir bolum dene. halka iliskiler onu acik olan meslek gibi degil butun gun kopek gibi calisirsin senelerce hic bir gram seni ileriye goturmez yada yukseltmez cunku senin gibi binlerce o bolumu yapmis insan var ucuza calisirsin parana yazik. hatta uni ye hic gitme bosuna 2 sene kaybedeceksin git calis alacagan para ile tezgahtarlik la hemen hemen ayni.
00 Yorumla
ikisini de seçme. seneye tekrar sınava gir neden dandik bir özel üniversitede dandik bir bölüm okuyorsun daha iyi bir bölüm okuyabilirsin özelde ya da devlette...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tabiki de istanbul ticaret üniversitesi, eğitimi çok iyi. Ama bölüm sıkıntı özel bi üniversiteden halkla ilişkiler mezunu olcaksın iş imkanın çok fazla olmaz diye düşünüyorum illa halkla ilşkiler okuycaksan bi sene daha çalış istanbul üni ya da marmara üni için kas derim.
00 Yorumlaikisine de gitme derim ben
02 Yorumla
+1 yılikiside beş para etmez yazsana devleti
02 Yorumla- +1 yıl
özelde şımarık tiplerden çok var buna dayanarak
seneye bida sınava gir derim ben
00 Yorumla
+1 yılhangi böllüm okucaksın?
04 Yorumla- +1 yıl
İstanbul Aydın üniversitesi özel olduğu biliyosun bence oku.
- +1 yıl
malesef...
çok çaresiz misin?
14 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılAydın
04 Yorumla- +1 yıl
İkisinde de var. Ticaret üniversitesine gidenler daha salak kalıyor Aydındakilerin yanında.
- +1 yıl
Aydın'ın kadrosu daha iyidir genel olarak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılokanı düşündün mü
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar