Merhaba arkadaşlar metafizik uzmanı Hakan Erkan hocayı tanıyan var mı aranızda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendisiyle 1.5 yıl önce tanışmıştım niksar bakımı yaptırmıştım beni okumuştu sanki bakım ücreti çok değildi fakat işlem ücreti için biraz yüksek söylemişti. Öyle berbat bir durumdaydım ki eşim durduk yere benden soğumuş yuvamın huzuru bereketi kalmamıştı elimi neye atsam olmuyor düzeltmek için ne yapsam ters tepiyordu ne olursa olsun deyip kredi çekmiştim iyi ki diyorum bugün çok şükür Rabbime kendisne hep dua ederim yuvam kurtuldu eşim eskisinden daha çok bağlandı eve gelmek için can atan bi kocam var huzurlu bi yuvam var burada ismini görünce duygulandım yazmak istedim hakan hocam işinin ehli bir adam gerçekten.
89 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@gizliüye0108 bulaşmayın Hakan Erkan’a tam sahtekar dolandırıcı ben mağdur oldum başkaları olmasın
- +1 yıl
@EzgiA123 ya ablacım ne guvenıılır nıksar bakımı dediği şey tamamen sizin numaranızdan sizin adınıza ise ya da ad soyad dan bı uygulama bı tanıdık vasıtasıyla uyap ya da panelden bilgilerinizi alıp soyledığı safsatalar bu bir. sonra neyse careszılık ya yaptıran biri olarak soyluyorum işleme dunya para alıyo 30 40 bınler işlem falan yok ortada tabı gun verıyor o gun geldğinde bı bahane ya da yok o kişiyle iletişim kurdun yok şudur yok budur mesajlara bakmıyo sonra bır daha duzeltecez deyıp tekrar para istıyo ama işlem yok bos bekle işte.. en sonunda da engellenıyosun ve senın bu konuda bırsey yapmıyacagını da bıldıklerı için ne haliniz varsa görün denılıp engel olay bıttı para da gıttı umudunuz da caresizliğiniz de cabası
- +1 yıl
@gizliüye1u aynen öyle bu söylediklerinin aynısını yaşadım dedi iletişime geçmişsin dedi canım canım bağırdı çağırdı küfürler etti kapattı engelledi
canımsın adam iletişime geçme fırsatım olsa sana niye minnet edeyim bütün sosyal medya hesaplarına youtube yorumlar yapıyorum başkalarının canı yanmasın diye yorumlarım 1 gün bile durmuyor kaldırıyolar hemen bu adam üst düzey dolandırıcı sakın ama sakın izlediğiniz videolarına aldanmayın kanmayın acayip derecede paralar tokatlamış halada tokatlamaya devam ediyor Türkiye’den yurt dışına kaçmış şu anda araması varmış inşallah milletin Umutlarını zedelemeden tez zamanda yakalanır - +1 yıl
İyi yorum yapanlar kendileri sakın inanmayın bu umut tacircilerine müptezel bizim paralarla Avşa adasından yer almış Fethiyede pavyonlarda yiyip içiyor şerfsiz hapçı müptezel
- +1 yıl
@Mehmet03333 bende dusunuyordum yorumunuzu gorunce korktum simdi. Yaptniz sonuc mu alamadinz?
- 1 yıl
- 1 yıl
@Mehmet03333 sonuç aldiniz biri oldu mu
En İyi Cevaplar
+1 yılhakan erkan yorum konusunda birçok medyumun aksine takdir edilmiş. ben de görüştüm çok yüksek fiyat söylüyor ama hakkını veriyor. ne bilim abi ben de son çare medyuma gideyim dedim. yani nişanlımın beni aldattığını yakaladım. kocam olacak ve beni aldatmaya devam edecek diye çok korktum. bağlama büyüsü yaptırdım hakan erkan hocaya 31. gün etkisini gösterdi. ben önce dolandırılıyorum diye korktum. ama hakan hoca işinin hakkını verdi.
517 Yorumla- +1 yıl
31. gün nasıl bir etki gösterdi bir anda seni seviyorum diye kollarına mı atladı?
- +1 yıl
@Elifosman senın para sorularına cevap yok
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayır inanmayın bunlara Hakan Erkan çok büyük bi şarlatandır
- +1 yıl
tabı tabı kesın oyledır kesin nıksar bakımı dedığın kımlık bılgıleri sonrasında da tutmadı sen bunu yaptın sen şunu yaptın hop engel para gıttı
- +1 yıl
@Mehmet03333 kardeşim yapılan yorumların hepsi silinmiş cemalenge@gmail. com bu adrese iletişim bilgisini yazzsana açıklamayı yapıcam sana
+1 yılben tanıyorum. sadece kendisinin yaptığı niksar bakımı adında bir işlem var. dolandırıcı ergin uçar onu taklit ediyormuş. birkaç tanıdık ergin uçara gitti. bağlama büyüsü için. ama bir baktık ki yorumlarda ergin uçarın hakan erkanın işlemlerini çaldığını gördük. ben de hakan erkan hocaya gittim. çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. büyü bozma işlemlerinde hakan erkan güvenilir bir medyum.
44 Yorumla- +1 yıl
ya ablacım ne guvenıılıri nıksar bakımı dediği şey tamamen sizin numaranızdan sizin adınıza ise ya da ad soyad dan bı uygulama bı tanıdık vasıtasıyla uyap ya da panelden bilgilerinizi alıp soyledığı safsatalar bu bir. sonra neyse careszılık ya yaptıran biri olarak soyluyorum işleme dunya para alıyo 30 40 bınler işlem falan yok ortada tabı gun verıyor o gun geldğinde bı bahane ya da yok o kişiyle iletişim kurdun yok şudur yok budur mesajlara bakmıyo sonra bır daha duzeltecez deyıp tekrar para istıyo ama işlem yok bos bekle işte.. en sonunda da engellenıyosun ve senın bu konuda bırsey yapmıyacagını da bıldıklerı için ne haliniz varsa görün denılıp engel olay bıttı para da gıttı umudunuz da caresizliğiniz de cabası. oyle benım gıbı takıpçısı cok kesındır deyıp de kanmayın yazık paranıza
- 1 yıl
Hakan Erkan dolandırıcıdır inanmayın güvenmeyin adam milleti dolandırıyor büyü denilen şey yok var sa bile kuranda yok günah yapmayın
+1 yılhakan erkan hocayı ben de tanıyorum niksar bakımı yaptırdım ve sorunumun ne olduğunu anında söyledi hemen buna göre bir işlem yaptı bana gerçekten hakan hoca kadar işinin hakkını veren bir insan tanımadım. bir sürü medyum var piyasada hepsi dolandırıcı özellikle kısası alem denen kişi. para alıp durdu benden.
69 Yorumla- +1 yıl
@Slayerqwe size işlem yaptı mı acaba ben de yaptırmak istiyorum da
- +1 yıl
@Merveylmzz001 bende dusunuyorum da ama kimin yorumuna inanicagimi sasirdim
- +1 yıl
@Merveylmzz001 yaptırdınız mı işlem acaba Benide bilgilendirir misiniz
- +1 yıl
@Merveylmzz001 yaptırdıx mı sizde işlem Benide bilgilendirir misiniz
- +1 yıl
ya nıksar bakımı safsata kımlık bılgıleri hepsi ad soyaddan ogrendıklerı
- +1 yıl
@Slayerqwe sen işlem yaptırdın mı
- 1 yıl
Saçmalama milletin de aklını karıştırma öyle bişey yok Niksar bakımı denilen şey gerçek değil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaslar buradaki tüm yorumların hepsi sahte bu medyum hakan erkan denilen adam dolandiricidir burdaki yorumları google yorumları hepsi sahte benden 4000 aldı sonra ortadan kayboldu tüm yorumları kendisi yapıyor sakın inanmayın benden ciplak fotograflarmı ıstemedi sende büyü var yanıma gel beraber kalıcaz öyle çözeriz mi demedi paramı isteyincede küfür edip engelledi sapık ve düzenbazdır sakın inanmayın mahkemeye verdim ekran görüntüleriyle birlikte dekontuda ekledim şikayetçi oldum
1915 Yorumla- +1 yıl
Merhaba sizle iletişime geçmek isterim beni de dolandırdı engelledi yazarsanız yardımcı olurum
- +1 yıl
Size katılıyorum bende bu Hakan şarlatanının Mağduruyum diğer şarlatanların en önünde saf tutar dolandırıcılıkta kimse eline su dökemez
- +1 yıl
@gizliüye0108 ikiside birbirinin yalaması diye biliyorum
- +1 yıl
hay agzına saglık tamamen baş dolandırıcı işlem falan yaptığı yok para alınıp sonra bır bahaneyle engellenıyorsun kanmayın yazık paranıza
- +1 yıl
@Nazli01111 bende dolandırıldım kardesim işlem falan yaptığı yok gunu gelıyo bı bahane uydurup engellıyor size naptı anlatır mısınız
- +1 yıl
@gizliüye1u Kul hakkı büyük günahlar arasında. yazık yalan dünyası ahiretini silmiş süpürmüş. İnsanlarin canını yakarak ekmeğini çıkarıyor. Cok şey var söylenecek lakin mizan eksiksiz tartacaktir ve o günden kacamicak. Zerre şüphem yok. İnanmayin inanmayın inanmayın. Ahirette İki elim yakanda olucak hakan erkan
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ilk defa doğru düzgün bişey yazan birine denk geldim yorumların çoğunu kendisi yazdırtıyor ki sırf önde haber olarak görünmesin diye dolandırıcı pislik metafizik saçmalıgı denilen bişey yok arkadaşlar araştırın Allah aşkına ya araştırın metafizik denilen şey sadece onların milleti dolandırma politikası ve ne yazık ki çok fazla insan var bu tür insanlara inanan
- 10 ay
Sahtekar bu kişi
- 10 ay
@BillurBerrak emin misin
- 10 ay
@Hassas_Temaslar evet hemde çok iyi tanıyorum. Bana ulaşabilirsiniz.
- 10 ay
@BillurBerrak istek atıyorum
Sende takip et - 10 ay
@Mehmet03333 merhabalar bu kişinin aranması. Haberlerde bile çıktı. Sahtekar dolandırıcıdır.
- 10 ay
@BillurBerrak emin misinn
- 10 ay
@Nazli01111 benimle iletişime geçebilirsiniz
. hakan Erkan dolandırıcıdır. Haberlere bile çıktı. - 1 ay
@Nazli01111 sizidemi hakan serefsizi dolandirdi?
1 yılHakan Erkan dolandırıcıdır benden işlem ücreti 4000 tl aldı üstünde büyü var dedi işlem ücreti 78.800 istedi ben araştırmaya girdim ödemeyi göndermeden herkesi dolandırıp ortadan kayboluyor Allah cezasını versin böylelerinin inanmayın yalancı dolandırıcı
50 Yorumla
+1 yılİyi yorum atanların hepsi yu! Urfa hesap xper puanları düşük hep yeni hesap yorum yapılmış birdaha girilmemiş hesaba dolandirici bu adam
260 YorumlaBizzat Hakan Erkan'dan Niksar ve devamında işlem için danışmanlık aldım. Toplam 60 bin TL para ödedim ve ödedikten sonra 1 ay boyunca hiçbir geri dönüş yapılmadı. Israrla aradım ve bana işlem yeterli gelmedi başka bir işlem yapmak lazım o da yaklaşık 100 bin TL tutar dediler. Ne yapılan işlemden ne de yapıldığından haberim bile olmadı hayatım düzelecek derken daha da kötü oldum başkasına bir faydası dokunmuş mu bilmiyorum ama benim başıma gelenler bu şekilde
00 YorumlaMaalesef bende çaresizlikten hakan erkana yardım istedim ve sonuç hüsran tabiki dolandirildim paranızı alıyor sonra puff ortalıktan kayboluyor sosyal hesaplar engelleniyor vs eğer bana inanmayan varsa deneyebilir benden söylemesi
127 Yorumla- +1 yıl
@gizliüye0108 engellemez Benide engellemedi ama sürekli avuturlar
- +1 yıl
@gizliüye0108 sanırım sürekli beklemede kalacaksın işlemi yaptıktan sonra bekle biz sana döneceğiz diyecekler tabi ortada işlem mişlem yok avutulacaksın yani adam üst düzey bi dolandırıcı
- +1 yıl
Hayır paylaşmadı yapmıyoki nasıl paylaşsın
- +1 yıl
aynı sekıl kardes bende aynısını yasadım işlem falan yaptıgı yok bos bekletıp sonra bır bahane uydurup herseyın sonunda engellıyor
- 1 yıl
Evet öyle ben Hakan denilen dolandırıcıyı tanıyorum ve çok iyi tanıyorum milletin telefon numarasından panele ulaşıp bütün bilgileri alıyor ağzı da iyi laf yapıyor tabi daha sonrasında herkese üzeriniz de su büyü var bu büyü var diyip işlem ücreti istiyor insanlar da herşeye inandıkları için yapıyorlar maalesef şu an adam Kıbrıs ta yaşıyor ve milleti dolandıra dolandıra range rower araba kullanıyor
Hakan Erkan lafı böyle aptal insanlar oldukça bizim karnımız aç kalmaz inanmayın şu sahtekara bende düştüm aynı oyuna siz düşmeyin denemesi de bedava denemek isteyen arayabilir araştırmacı olun bişey yapmadan bende ölüm büyüsü olduğunu söyledi ve benden 78 bin tl para istedi ben araştırmaya girdim kendisini de öyle anladım dolanrıcı olduğunu şu an şikayet ettim mahkemeye dosyalarla birlikte yükledim buraya da inanmayın - 10 ay
Sahtekar cünkü
- 10 ay
@Mehmet03333 bekletir tabi uzman dalondırıcj çünkü.
+1 yılHakan Erkan hoca bana işlem yaptı kendisi öncelikle Niksar bakımı yapıyor ben bu işlemin bu kadar faydalı olacağını hiç tahmin etmemiştim adam nokta atışı yapıyor helal olsun
21 Yorumla- 10 ay
Doalndırıcı bu insan müsvettesi. mahkemelerim devam ediyor.
+1 yılBen kendisiyle görüştüm Niksar bakımı yapıyor önce. Valla kendisinden başka yapan bir hoca da yok diye ben biraz guvenememistim hadi dedim bir deneyelim valla mübarek adammış çat diye buldu sorunu
41 Yorumla- +1 yıl
Bu yorum sahte
Ben tanıyorum kardeşim ne bir kibir ne bir buyuklenme sana doğruyu yanlışı söylüyor
31 Yorumla- +1 yıl
Bu da sahte
10 ayHoca falan değil o kişi. kanmayın öğle şeylere Show tv haberlerine bile çıktı. dolandırıcı bu kişi
00 Yorumla
1 yılHakan Erkan kardeşim sağ olsun yuvamı kurtardı. Allah ondan razı olsun. Niksar bakımı yaptı önce. Ailemdeki tüm huzursuzluğu aldı götürdü.
00 YorumlaŞikayet var sitesinde hakan erkan in dolandirdigi insanlar var bir bayanada uygunsuz resmini yollamis madur olan çok.
10 YorumlaCinlerin internette dolaştığı aptal bir mahlukat olduğunu bilmeyen var mı yakicak hocaya yanastirmazlar beyin 2 yaş tir
00 Yorumla
+1 yılhakan erkanın kardeşim için yaptırdığım sabun büyüsü bozma işlemi de tuttu çok mutluyum. ailemiz eski huzuruna tekrar kavuşuyor.
10 Yorumla
+1 yılBenim 2 buçuk ay oldu bilmiyorum diye ben size yazmadım
01 Yorumla- +1 yıl
Evet geri getirme bağlama
Ergin Uçar ve yandaşcısı Hakan Erkan.. fazla söze gerek yok bence
42 Yorumla- +1 yıl
Yorumu iyiyemi cekmeliyiz yoksa kötüye mianlamadik
- +1 yıl
Aynenöyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın güvenmeyin hakan erkana sakın gitmeyin
415 Yorumla- +1 yıl
Siz gittiniz mi nasıl tepki aldınız
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet03333 gitmeyin başkasını bulun bulursanız bana da haber verin sakın gitmeyin
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet03333 ben gittim boşverin paramdan umudumdan zamanımdan oldum
- +1 yıl
Bende yatırdım parayı işlemi yaptığını söyledi 47 gün bekle dedi
- +1 yıl
Ne yapıcaz çok çaresizim
Cevap sahibi+1 yıl@Mehmet03333 mesajı açın hepimiz öyleyiz bulamıyoruz aramaya devam çevrenize eşe dosta sorabilirsiniz
- +1 yıl
Nasıl açıdan bilmiyorum
- +1 yıl
Yeni kullanmaya başladım
Cevap sahibi+1 yıl@Sempol2334 kimin numarası bu
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuye0108 umut etmeyin burada herkes yazmış neden gittiniz ki boşa, boşa beklemeyin zaman kaybetmeyin
- +1 yıl
Bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@gizliüye0108 benim oldu bekleme boşa
Cevap sahibi+1 yıl@gizliüye0108 tutucanı zannetmem engin uçara mı gittiniz hakan arkana mı rüyalar bilinçaltıdır olur öyle şeyler ne işlemi yaptınjz bağlama mı tutarsa günü gelince bize haber verirsiniz ama tutmayacak sizin için ve diğer mağdur ettiği insanlar için üzgünüm
Cevap sahibi+1 yıl@gizliüye0108 bildiğim yok boşa bekleme diyorum o rüyalar normal değil diyorsun ne diyim bekle ve gör
+1 yılVallahi büyük günah yapmayın etmeyin
50 YorumlaMeyum hakan bilmem ama büyücümü tek gecerim
16 Yorumla
Soran+1 yılSenin büyücün kim
- +1 yıl
Reklamcı hainin biri bu kız söylediği adam kendisi hakan denen adama da 2 bin lira kaptırdım zamanında inanma
- +1 yıl
@Saygisizzz543 ben de islem yaptırdım bu adamın bin tane reklamcisi var herhalde kimse kötü yorum yapmamış asıl para için kötü yorum yapan sensin Allah sizin gibilerden bizi korusun
- +1 yıl
@Saygisizzz543 ya siz kimin adamisiniz hadi o reklamcı ben de mi reklamcıyım bir sürü insan var olumlu yorum yapmış
- +1 yıl
@Alyaatsız12 kardeş istediğin yorumun altına bak bu s. alak haricinde akelcan mıdır nedir bana kötü yorum atan yok reklamcı ve hain olan o
- 10 ay
Ben tüm ailesini tanıyorum. Kendi ailesini dolandıran bir insandır Hakan Erkan. Sahtekardır. Show tv haberlerine bile çıktı hala bu insan . insan diyorum düşünün dikkatli olun. Eğer bu kişinin pisliklerini ve başka insanlarada zarar vermesini istemiyorsanız. ve yakalanması için lütfen haber için röportaj verin
Evet
01 Yorumla
Soran+1 yılBana mesaj atabilir misin
+1 yılAynı şekıl bende dolandırıldım
22 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!