Medyum Zeynel Eroğlu'na bakım yaptırdım. Geçmiş ilişkimden kaynaklı sıkıntılarım var. Kendisi üzerimde büyü olduğunu söyledi. İnanayım mı bu kişiye? Sahtekar mıdır?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
mantıklı bir öneride bulunayım;
biri size büyü var dedi bunun belirtileri vardır google da onlarda sayfa site var bir incele bakalım dedikleri mantıklı mı değil mi ona göre karar ver
Ne büyüsü varmış üzerinde, büyünün adını söylediyse yazarmısınız?
Üzerinizde büyü olup olmadığını ne büyüsü olduğunu söyleyim size.
Medyumlar varlıklarla çalışarlar ve varlıklarda yalan konuşurlar, dolayısı ile medyumlarda yalan konuşurlar.
1 haftamı oldu sen medyumla görüşeli
Sana dışarıdan yaptırılmış büyü yok, en son senin gittiğin medyumla alakalı bir bağlama var üzerinde.
Senin üzerindeki büyü doğuştan ırsi olarak gelen büyü.
Cin şeytan ifrit, iblis gibi varlıklarla çalışan, medyum, cinci hoca ve büyücülerden yardım almak için ismini ve anne ismini veren kişilere musallatlar tarafından otomatik olarak yapılan bağlama
Onu kurtarayım derken kendini yakmışsın.
Doğuştan soysalını patlatmışsın.
Senin annenden sana geçen doğuştan soysalın var. Bu soysalın musallatları, senin üzerine bağlamalar, soğutma ve ayırmalar, soğutmalar ve ayırmalar yaparlar, seni kendilerine ayırırlar. Sen bir şekilde varlıklarla çalışan kişilerden yardım almak için medyumlara ve cinci hocalara gidip işlem yaptırdığın zaman üzerinde bulunan doğuştan soysalının musallatlarına kapı açarsın.
Hiç bir büyünün etkisi geçmez ölene kadar üzerinde büyü ve musallatlarla yaşarsın, ancak işinin gerçek ehli birileri tarafından üzerinde bulunan büyüler çözüldüğü zaman büyünün etkisi geçer.
Doğuştan soysalının musallatları, üzerinde bulunduğu kişinin, nasibini, kısmetini, bahtını, talihini ve şansını kapatır, basiretini kapatır.
İnsanların kendisinden soğuyup ayrılmasına sebeb olur.
Doğuştan Soysal büyüyü, Türkiyede bozabilecek kimseyi dahaca görmedim. Tesbitini yapamadıkları bir büyüyü nasıl çözsünler, çözüm yapacağım diye yanlış işlemler yaparak, doğuştan soysalını patlatırlar.
Doğuştan soysal patlayınca, üzerinde bulunan musallatlarını görmeye ve duymaya başlarsın, her işin ters gider, sebebsiz hastalıkların olur, yalnızlaşırsın.
Yarın bir gün sende sıkıntılar yaşamaya başlayacaksın, musallat konusunda.
Neden dikkat çekmek isteyeyim, başınıza gelecekleri söylemek ve uyarmak moral bozmaksa, dikkat çekmekse, Allah gönlünüze göre versin,
Ünlü medyum aramaya devam edin siz, iş işten geçince beni uyarmışlardı dersiniz. Kendi sonunuzu hazırlıyorsunuz.
Evet ben büyü tesbiti ve çözümü konusunda uzmanım, ama çözüm işi yapmıyorum, saygısız konuşanlarlada hiç bir şekilde işim olmaz 5000 tanede ünlü medyum bulsanız üzerinizden hiç bir büyü çözdüremezsiniz.
Siz doğuştan soysalın patlamasının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz ama yakın zamanda öğrenirsiniz, gittiğiniz medyumlardan dolayı.
Yaptırmadım dediğiniz işlemleri gitmiş olduğunuz medyumların musallatları otomatik olarak yapıyorlar.
İşinin ehli ve uzman olmak bu işte. Kişinin adını anne adını bilmeden, resmini görmeden, kişinin üzerinde bulunan tüm negatif olumsuzlukların tesbitini yapabilmek.
Doğuştan soysalın en büyük kötülüğü, siz evlenebilirseniz, zor bir ihtimal ama, evlenip çocuğunuz olursa sizdeki doğuştan soysal sizdende tüm çocuklarınıza geçecek olması.
Doğuştan soysalının musallatlarının senin üzerine yapmış oldukları 27 bağlama var,17 adet soğutma var,17 adet ayırma var,17 adette soğutma ve ayırma var.
27 yıl önce yaptırılan bağlama musallatların tarafından.15 yıl önce bağlama.9 yıl önce tam bağlama.
27 yıl önce annenden almış olduğun doğuştan soysal, daha anne karnındayken, göbek bağı yoluyla ve anne sütü ile geçer, bedeninin içerisinde.
Senin yaptırdığın bağlama bütün bu saydıklarımı patlatmış durumda şu an, biraz daha yazmak isterim ama korkacağın kesin, o yüzden yazmak istemem.
29 yıl önce annene yaptırılmış olan soğutma ve ayırmalar ile bağlamalar vede özellikle yedirilip içirilme yoluyla yaptırılmış büyüler, senin doğuştan soysalına sebeb olmuş.
Bu saydıklarımın hiç birini hiç bir medyuma tesbit ettiremeyeceğin için,5.000 tanede medyuma gitsen,5.000 tanede cinci hocaya gitsen çözüm bulamadığın gibi dahada kötü duruma düşeceksin.
Sen bağlama yaptırmadın, varlıklarla çalışan medyumlardan medet umdun, varlıklarda bu bizden dediler.
Her şey Cenabı Allahın Takdiridir, Cenabı Allah, haram ve yasakları belirtmiş, yüce Kitabımızda, büyü yapan insanlardan uzak durun, varlıklardan yardım almayın ve iletişim kurmayın.
Haram ve yasaklar Yüce Kitabımızda belirtilmesine rağmen hala yanlış yola gidiliyorsa, her koyun kendi bacağından asılır.
Nokta.
Ha yorumlarımı silermisiniz vede engellermisiniz, başka bir soruda karşılaşmayalım.
Yorumlarımı silin kafanız ağrımasın, ünlü medyum arayışlarınıza devam edin.
Kafamdan hiç bir şey atmadım, bunuda bilin.
Sağ üst köşede üç nokta üst üste oraya tıklayın ve bunu görmek istemiyorum deyin ve engelleyin lütfen.
Bunları nerden biliyorsunuz
Size nasıl Ulaşabiliriz?
Merhaba bende varlıklarla çalışan kişilere gitmeyi reddettim. Sadece bir sefer cinleri olduğu iddia edilen bir falcıya gitmiştim. Sonradan çok pişman oldum. Elimden geldiğimce hayatımı düzeltmeye çalışıyorum fakat üstümde sebebini anlayamadığım bir sıkışıklık var küçüklükten beri. Kendimi gerçekleştiremiyorum. Sanki engelleniyorum. Olmam gereken kişi değilim. Olmam gereken yerde değilim. 31yaşındayım. Durugörüsü olan ve cinlerle alakası olmayan bir metafizikçi bana doğarken negatif frekansla doğdumu ve bende büyü olduğunu söyledi. Buna inanmak istemedim ama etkilendim. inanarak yaptığım dualarımla onu yok ettiğimi hissettim. Çeşitli çalışmalar yapıyorum ama bir türlü istediğim noktaya varamıyorum. Bir yol göstericiye ihtiyacım var. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sizi görmem tesadüf değil.
Sana nasıl ulaşabilirim
bunlari nasil biliyorsun benim icinde birseyler soyleyebilir misin
O kim ya
Ünlü bir medyum
Medyuma güven olmaz