arkeoloji okuyan varmı aranızda?yada tanıdığınız okuduğu bölümden memnunlar mı yada siz?
21 yaşındayım öff 30 yazmasın orda ya :(
21 yaşındayım öff 30 yazmasın orda ya :(
ben okuyorum. son sınıftayım bu sene. ılk yıldan berı kazılara gıdıyorum. ne kazandın dersen elde var sıfır. okul bıttıkten sonra eger ıstersen kpss ye gırıp memur olarak atanabılıyorsun. benım cogu arkadasım oyle yaptı. ama bana gore degıl. yıne bır ton sınava gırıp yuksek lısans yapabılırsın. ya da arkanda dayın varsa bulursun calısacak bır yer. acıktan baska bır bolum okuyorum. dgs ye gırıp gecıs yapacagım. en azından daha gecerlı ve kazandıran bır meslek.babanın parası varsa oku derım bolumu eglencelı.
hep arkeolog olmak istemiştim:) ama bir hayal olarak kaldı.
neden
Meraklısı olman lazım. Sürekli okuyacaksın, güneşin altında kavrulucaksın.
Arkadaş hastasıydı ama kazıya gittiği zamanlar sağlam küfrediyordu.
Kazıya kaçıncı sınıfta gidiyolar
meslek vardır mezar kazarlar ölü gömerler
meslek vardır mezar kazar ölü çıkarırlar
işte öyle bir meslek
Cevap
2Cevap
hobi olarak okucaksan yaz eger ıs garantısı ıstıyorsan cok cok zor canım cunku ondan mezun olan baya bır ogrencı var ve gecerlı bır meslek degıl cok cok sıkı bı torpılın yoksa cok zor kesınlıkle ama kesınlıkle yazma derım degmez yanı onun yerıne 2 yıllık muhasebe vs yazsan bıle daha gecerlı bır meslek olur.
Ahmet Ümit'in Patasana kitabını okuduktan sonra arkeolog olmaya karar verdim. Ama tabi olmadım :) Okuma aşamasında hiçbir sorun yok. Harika eğlenceli bir bölüm. Lakin mezun olduktan sonra ne olur bilemiyorum.
bu bölümü sen aklıma soktun bbilmem hatırladın mı :)) başkada seçenek yok tabi
Ama sen de arkeolojiyi bitirip diplomanı çerçeveletmeyeceksin ki :) Yüksek Lisans yapacaksın daha. Ohoo :)
naptın ya eniisi evleneyim ben :D
yaşını 34 yazmışsın. 3 tane de gizli sorun var.
yaşım 21 yanlış girmişim bilgilerimi. gizli sorumdan sanane ne alaka
iş garantili 2 yıllık yaz daha iyi
Hobı olarak oku :)

En İyi Cevaplar