Ya bu takıntı bana ara ara gelip duruyor ama bu sefer nefesim çok bozulunca göğsüm karnım falan yanmaya başlıyor acı çekiyorum bildiğiniz çarpıntı tutuyor aslında kalbim hızlanmıyor da atışını hissediyorum sonra kalbimi hissedince ona odaklanıyorum onun da ritmi bozuluyor derkeeeen kendimi öldürücem düşünerek galiba. Arkadaşlar yok mu bunun bi çözümü hayat kalitemi çok fena etkiliyor uykusuz kalıyorum harbi ölücek gibi oluyorum ya napıcam?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu direk vesvese kötü düşüncede kalma bende hastalık vesvese vardı kendi kendime kalp hızlı çarpıyordu ölecek gibi yaşıyordum geçti çok şükür
Çok sevindim adına bence de vesvese ilk başta kanser olur muyum diye bedenimi kontrol edip duruyodum sonra ölüm korkusu başladı şimdi de böyle oldu
Benzerinide bende yaşadım vücudun manevî organları vardır bunlar beslenmeyince ruh daralır sıkılır bunalıma girer
İnsanın ölümden korkması ya dünyaya çok bağlıdır ya da Rabbini tanimiyordur tam anlamıyla
Haklısın bu durumdan nasıl çıktın ne yapmalıyım sence? Gerçekten çok zorlanıyorum kesin kalp krizi geçiricem düşüncesi var 😔😔
Şöyle kiii cehenneme gitmekten korkuyorum bir de daha bu hayatta hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim mesleğimi elime almadan insanlara yardımcı olamadan ölmem istemiyorum
Öncelikle Allah düşmanıma vermesin bu illeti bunun vesvese olduğunun farkına vardım ailem beni gördüğünde çok üzülüyordu sonra şunu öğrendim Hz Yunus peygamber efendimiz balığın karnında çıkaran Allah benimde bu sıkıntılardan çıkaracana inandım
Zikirle başlayıp ibadeti artdirdim namazda bilene aklıma geliyordu
Birde yotupede Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz daha iyi anlarsınız
Bak yemin ediyorum aynı düşünce bendede vardı
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor benim hastane ve hastalık korkum vardi burdan vesvese geldi bana bu hızlı bir şekilde bitirmen için elimden geleni yaparım çok zorlandım çok yiprandim Allah'ın izniyle daha kolay atlacan
Psikologlardan çok daha fazla rahatlattın çok teşekkür ederim gerçekten ben de namaz kılmaya başladım namaz kılarken de ya haşa Allah yoksa gibi vesveseler geliyor yoruldum inşallah geçicek
Gelmesi çok normal şeytan Allah senin arana giriyor
Bu süreçte güvendiğim tek varlık Allah o yüzden ona da inancım giderse ne yaparım bilmiyorumm. Dediklerini yapıcam sabretmekten başka çarem yok geçicek inşallah
Yaşadıkların nerdeyse %95 yaşadım artık kafayı yemek üzereyim kaç defa piskolog gittim olmadı ilaç bı değişik oldum ama sonra bu yasadiklarin geçince kendi kendime dedim nasıl kendimi boş yere uzmusum onu anladım
Yunus Peygamberin Duası Okunuşu
Hz. Yunus'un duası tam olarak aşağıdaki gibi okunmaktadır;
"La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin"
YUNUS PEYGAMBERİN DUASI OKUNUŞU, Hz. Yunus Duası Türkçe Anlamı, Meali Ve Arapça Yazılışı
Hz Yunusun Duası Anlamı
Hz. Yunusun duasının anlamı tam olarak aşağıdaki gibidir;
"Senden başka ilah yoktur. Sen eksikliklerden uzaksın ve yücesin. Ben zalimlerden oldum!"
Bunu çok oku
Salâvat getir
Birde yotupede Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz lütfen bak çok iyi gelecek çok iyi olacaksın biraz sapret
Dediklerini yapıcam tekrar çok teşekkür ederim
Allah şifa versin bak bundan sonra daha mutlu olacan derdin gelmesine sevin bir yandan Allah seni kollamak istiyor sakın kendini üzme sadece şu var vesvese ödün verme şişer vermezsen söner gider düşünceleri engelleyemez sin ama o düşünceyi umursama en kısa sürede geçecek
Derdin gelmesi neden Allah’ın beni kolladığını gösteriyor? Daha az önem vermeye çalışacağım bu vesveselere başarabilirim inşallah
Ayağımıza iğne dahi batsa gunahlarimiza Kefaret bu dertler sıkıntılar Allah hatirlamamiza vesile oluyor
Geçmiş olsun canım anlattiklarindan bende etkilendim üzüldüm tez vakitte kurtulursun
Çok teşekkür ederim inşallah 🌸
Bendede arda böyle oluyor piskolojikmi
Ne oluyor tam olarak
Vesvese bu kolay atlatırsın
İnşallah ama kolay olmayacağı kesin
Kolay olacak endişe etme geçer... Vesveseyi önemseme geçer
Özele gel konuşalım canım
Nasıl oluyor kı
Nefesi otomatik alıcağıma kendim alıp veriyorum sonra nefessiz kalıyorum çok kötüü
İşte şeytan en zayıf noktda vuruyor seni çok iyi anlıyorum
Bu geçecek bunu bil daha mutlu olacan
@İsimsizakc çok teşekkür ederim 🥺🌸🌸
Nasıl oldun gelişme var mı?
@İsimsizakc uyuyabildim ama unutamıyorum hala :(( bu panik göğüste yanma yapmıyordur ki bende çok stres olduğumda yanma oluyor tam kalbimin olduğu yerde ve sırtımda o yüzden sakinleşemiyorum
Stresden kendi kendine miden agriri tüm teknikleri yaptırsam hicbir hastalık çıkmaz bendede aynısı oldu geçmiş travma var mı? Geçmişte korktuğun
Derin nefes al ver bı sakinleş geçmişte yaşadığın korku varsa ona göre başka teknik var
@İsimsizakc yok travmam yok sakinleşebilsen bile tam anlamıyla aklımdan çok nadir çıkıyo ben bunu atlatamıcam galiba baya takıntı oldu
Ailem de yoruldu artık onlara da anlatmak istemiyorum kimsem yok gibi bu süreçte tek başıma halletmem lazım ama yapamıyorum
Bak anlatırsın bunu bil bende yaşadım
Ölümden korkma
Atlatırsın
Ben sana yardımcı olurum özelden yaz bana
Bu yaşadıkların gerçekle alakası yok bu vesvese
Aslında böyle bir şey yok ama biz korkarak bunu gerçek zannederek vücudumuz bize sinyal gönderiyor
@İsimsizakc mesaj gönderemiyorumm. Bi yanım diyor ki psikolojik diğer yanım diyor ki bu stres gerçekten bana zarar verebilir kalp krizine sebep olabilir. Ya şu an ağrıları umursamazsam ve aslında bir şey oluyorsa. Hep böyle şeyler düşünüyorum çok halsiz hissediyorum artık başka tür bş takıntı olsa hayatımı bu kadar etkilemezdi ama bu çok kötü
Sana yemin ediyorum aynısı yaşadım
Beni takip et ben mesaj atarim
Öncelikle kalp krizi değil kalp kirizi böyle olmaz
@İsimsizakc takip ettimm
Bak haline üzülme benimki siddetliyli geçti geceleri yatamiyodum her akşam aynı sahneydi kafayı yecektim ama bu geçecek daha mutlu olacan
panik bozukluk