Bir kadın var 40 yaşında evli otele gidelim dedim illa önce kahve içelim diyor ulan bırak kahveyi felan mk vurucam kafana bardağı amaç belli zaten.
Günlerdir ayar etti beni yol mu versem.
Günlerdir ayar etti beni yol mu versem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eminim öyle bir kadın vardır senin hayal ürünün değildir 🙄
Ne hayali yahu.
Senin gibi erkek %1 oranında falan biliyomusun 😂 %99 un bu şansı kacircagini hiç sanmam
Tr de benim gibi erkek bulmak daha zor , genel kültür var tip var her şey var konuştuğum kadın çok zaten 27-28 altı sarmıyor
Kadın belli ki bu yanlışa cinsellik için değil ilgi almak için düşmüş, merak ettiğim ona güzel söz söyleyip ilgi gösteriyor musunuz?
Evet yapıyorum hepsi yatağa kadar ama
İstediğinizi aldıktan sonra uzaklaştırmak için ne yapıyorsunuz peki
Ben asla duygularla oynamam , açık açık söylüyorum flörtöz bir tip olduğumu , aşık olursam sıkıntı çünkü.
1 kere görüşürüm gebelde
Pardon da kadından istediğini alacaksın sonra hadi yallah mı diyeceksin. Bi kahvenin lafını ediyorsun yuh
Evet öyle yapacağım zaten kahve içmem neyi değiştirir ki
Karşındaki bir insan. Ne olursa olsun insani bir muameleyi hak ediyor. Zaten senin gibi düşünen adamlarla ne işi var bu kadınların anlamıyorum. Özsaygısı düşük kişiler olsa gerek
Yatakta benim gibi tecrübelisini bulmak zor olduğu için özsaygıyla alakası yok ben en başından söylüyorum flörtöz bir tip olduğumu zaten birine aşık oldum 36 yaşında çoook güzel bir şey.
Kadınlar. Karmaşık varlıklar. Basit biri olmadığını düşündürmek istiyordur
kahve iç onunla kardeşim ayılırsınız
Aa benim yaptığım kadın kafası aynı
Neğ
Ver bence