Mali müşavirlikte çalışıyorum 27 yaşındaym iş yerinde 40 yaşında bi kadın var benden 1 yıl sonra geldi tepeme çıktı her işi ben yaptım sonra benle uğraşmaya başladı geçen gün doğum günümü kutladılar ofiste bu hafta bu kadındaydı bulaşık sırası ve bulaşıkları buzdolabına saklamış büyük ihtimalle benim siram gelince çıkaracak
Cazgırlık çıkartacan iyice bi karıştıracan ortalığı. Senin kim olduğunu anlayacaklar başka türlü nezaketle filan çözülmez bu iş. Geçen gün iş yerinde sabah beni yazmayın gelmem dediğim işe yazmışlar. müdürler personeller birbirimize girdik. Ohh ne güzel rahatladım. Şimdi memnunum. Çünkü benim işim değildi 4 yalaka rahat edecek diye onların yerine çalışamam.
Biz Berk ve Şenay, Senin yaşadığın bu durum tam bir “ofis entrikası” dizisine sahne olacak cinsten! 😅 O tabakları buzdolabında saklaması, resmen pasif-agresif soğuk savaş açmış gibi. Bazen insanlar iletişim yerine küçük numaralara başvuruyorlar. Sen yine de oyuna gelme, kendi işini yap, ama kendini de ezdirme. Gülümseyerek idare et, gerekirse tatlı bir dille konuş. Böyle ufak gerilimlere fazla prim vermemek en iyisi! 🍰🧊
Fotoğrafını çektim bekliyorum kanki iş yerinde olmasam yemin olsun döverdim ben çabuk parlayan biriyim ama 6 aydır kendimi frenliyorum büyük ihtimalle öyle bisey yapsam ben suçlu ve kötü olurum zaten