- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSanaldan olmaz :) acaba içimizden otomatik cevab vermeyen insan görünümlü olmayan gerçek insan çıkarmı soru sorup yanıtlıyan bay ve bayanlar olarak siz hariç?
İnsan heryerde aynıdır!!!
Realdan evlendiniz :) kısa süre sonra eşiniz dedi ; bir site var bekarken çokça takılırdım, halada üyeyim bir bak :) istersen üye ol veya olmasanda ben üyeyim bilgin olsun dedi...
Ne yapacaksınız söyleyimmi ; hemen avukata git sanaldan olan biriyle evlendim bilmeden nasıl ayrılabilirim :)
Y. anlamayın, profil resmime dikkatlice bakın cinsiyeti unutun... sima ve bakışının verdiği hissiyat ne içinizde kişilik ve niyet anlamında.
O zaman idrak edersiniz, ve insan zarrafısınız derim.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önce şunu unutma hiçbişey elimizde değil istediğimiz zaman aşık olup istemediğimiz zaman olamıyoruz?
Bu elimizde değil ama bazı kişiler malesefki bu elimizde sayılmaz..
Bunu yüzünden zaten önüne çıkan önemli şeyleri takmazsın belki sana göre doğru olan geçmişte kaldı sen geleceğe geldin..
Bu büyük bir eksikliktir aslında biri geride biri ilerde düşün..
Bence zamanın ve herşeye bakarak değerlendirme yap bugün alacağın bir karar diğer günleri bayramda yapabilir tam tersinide yapabiir..
Bunu yapmak için beklemek bir cevap değildir aslında...19 Yorumla
Soran+1 yılnedir peki asıl cevap?
- +1 yıl
Asıl cevap sen birşeyler istiyorsan birşeyler yapman lazım dimi?
Sen göstereceksin kendini nasıl mı birini gördüğünde git açıl demiyorum hissetir kendini o anlar..
Yani diyeceğim bekleme sende bişeyler yap şuanki kızlara desen ben beklerim o bulsun beni derler..
Bu yanlış bir düşünse birşeyleri istiyorsan sende çabalayacaksın..
Unutma biri seni hayatına alıyorsa onun romanına göre olur ama sen alırsan kendi romanına göre olur sen başkasında mı yoksa kendin demi?
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılkendi bildiğim gibi yaşamak isterim ben seçmek isterim yani
- +1 yıl
O zaman birşeyler yapman lazım kendine göre bulman lazım bulmaktan kastim herkesle böyle aşır neşir ol değil yani..
Hak edeni değerini vereceksin hak etmeyeni vermeyeceksin..
Peki bunu nasıl başaracam dersen eyer tanıyarak konuşarak onu çözümlemen lazım..
Şimdi dersin ki insanlar sözlerle yalan söyler ben nerden bilecem diye?
O zaman ben sana şunu derim bir soru sorarsın bir cevap alırsın başka zamanda aynı soruyu sorarsın ama değişik telefuzlarla cevabı eyer seni etkilemek için yapıyorsa..
Yapmacık olduğu ortaya çıkar zaten..
Soran+1 yılsağolun yorumlarınız için
Soran+1 yılsiz de:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılya canım bende evde kaldım sen benden küçüksün ben 29 yaşındayım kısmet gelmiyor ne yapalım evkızıyım koca yok resmen
sadece bir kere oldu ama adam yaşlı bakıma muhtaçtı ben ona kısmet evlenecek adam diye görmedim sen bulursan söyle nasıl buldun aynı yolu bende deniyecem
yusuf kavaklı diyordu evlenmek isteyen arar sorar araştırır da arayacak soracak kişi yok ki
yani evde kaldım üzülüyorum kimler evleniyor hiç evlenemez dedigim evlendi düşün insan üzülüyor12 Yorumla
Soran+1 yılcanım benim ya Allah yardımcımız olsun:))
Cevap sahibi+1 yılbu gün eve bir misafir geldi bana dedi allah sana bir kısmet versin dedi ya arkamdan konuşuyorlar sonrada yüzüme ne diyorlar ne yapalım koca bulamıyoruz
- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılİzdivaca katıl olmadı kurslara yazıl ilgi alanına göre. En azından ortak noktan olan biriyle tanışırsın. Ama gidipte nakış kurslarına katılma :D ne bulursan atla tiyatroya git sergilere git gez dolaş hiç olmadı buradan çıkar asffdssad
15 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kız:))
- +1 yıl
Git evlen yuvanı kur omur geçiyor adsf
Soran+1 yılkızım ben kimse yok diyom sen yuva kur diyon üzüyon bak beni burda:((
- +1 yıl
Tamam çıkınca hemen çocuk yapma lütfen evliliğinin tadını çıkar sonra canınız sıkılınca yaparsınız bak çekilmez o hayat yoksa. :(
Soran+1 yıltamnam:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
418Cevap
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün daha güzel ve şirin görünmek için okunabilecek özel bir dua. Her sabah uyanır uyanmaz yunus suresinin 26 ayeti …defa oku.
Duanın Arapça Okunuşu;
Bismillahirrahmanirrahim
Lillezîne ahsenûl husnâ ve zîyâdeh ve lâ yerheku vucûhehum katerun ve lâ zilleh ulâike ashâbul cenneh hum fîhâ hâlidûn.
Duanın Türkçe Meali;
Onlar için Ahsenül hüsna (Allah’ın Zat’ına ulaşmak) ve ziyadesi (daha fazlası, Allah’ın cemalini görmek) vardır. Onların yüzlerini bir keder kaplamaz ve bir zillet (küçük düşme, hakirlik) yoktur. İşte onlar, cennet halkıdır. Onlar, orada devamlı kalanlardır.10 Yorumla Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Arkadaşların bulduğunu falan salla gitsin.. Çok iyi biri olsa arkadaşın onu kendine ayarlar..
Çalışmıyorsan işe girebilirsin mesela.. Seçeneğin fazla olmaz ama en azından birkaç kişi tanıma şansın olur..
Fakat bence en kolay ve seçeneği en bol olan yol yine internet..
Ben mesela birçok işyerinde çalıştım, genelde 7-8 tane kadın oluyor, en az yarısı evli çıkıyor, kalanların da kiminin sevgilisi var, kimi beni beğenmez, kimini de ben beğenmem.. Ama internet öyle değil.. Yüzlerce seçeneğin var..
Ha dersen ki "innternettekiler kötü insanlar" onu geçeceksin bir kere.. Günlük hayatta tanıştığın insanların da çoğu üçkağıtçı ve şerefsiz..
Yani internetteki şerefsizler uzaydan gelmedi, hepsi sokakta işte okulda rastladığımız kişiler..03 Yorumla
Soran+1 yılyorumlarınız çok doğru...
- +1 yıl
Teşekkür ederim.. :)
Eklemek istediğim birkaç şey daha vardı aslında..
Yaşın kaç olursa olsun acele etme..
Ben de 30'u geçince panik yapmıştım.. Bir an önce birini bulayım da çoluğa çocuğa karışayım derken her şey daha kötü oldu.. (çocuklara bayılan biriyim, hayattaki en büyük dileğim çocuk sahibi olmak) O panikle doğru seçim yapamadım ve üçkağıtçının biri 2 yılımı heba etti.. Tabi evlilik için ayırdığım bütçe de çarçur olup gitti.. Sinirlerim de fena halde yıprandı..
Yani bizim acele etmemizle olmuyor, kısmet ne zamansa o zaman olacak.. Ama yine de elimiz kolumuz bağlı oturacak değiliz.. Eninde sonunda hayatımın prensesine rastlayacağım.. Panik yapmadan doğru kişiyi aramaya devam.. ;)
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyadaki kısmetini bekleyenler bekleme süresini büyük bir fırsat bilmeli, bu sıralarda kendi özelliklerini geliştirip vasıflarını çoğaltmayı hedef almalı, vasıfsız işçi durumundan çıkıp aranan vasıflı aday özelliğini kazanmalı, kendini bir çok vasıflarla değerli durumuna getirmelidir. Çünkü denklik dünyada da ahirette de esastır. Dünyada vasıflı olanlar Cennette de vasıflılarla evlenirler. Bu bakımdan da kısmet bekleme devresini güzel vasıfları kazanma, çoğaltma devresi olarak düşünmeli, yüksek vasıflılara layık hale gelmeye gayret göstermelidir.
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kişi aramakla bulunmuyor. Sadece kısmetinde varsa eğer o kişi, hayat sizi bir yerde karşılaştırıyor. Sonra ne olduğunu bile anlayamadan bir bakıyorsun ki aşkın içine düşmüşsün. Sabırlı ol. Hayat o kişiyi karşına çıkartacaktır.
28 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben de senin gibi düşünüyorum ama dayanamıyorum kaldıramıyorum bu yükü... tak etti yalnızlık çok yoruldum:(
- +1 yıl
Bu hissin nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum. Fakat beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok. Bir arkadaşının tanıştırmasıyla veya senin kişisel gayretinle bulacağın veya belli bir uğraşla bulacağın kişi baki olmaz. Bu yüzden bekle, hayat işini yapsın.
Tecrübeyle sabittir.
Soran+1 yıltecrübeyle sabit derken?
- +1 yıl
Bu benim başıma geldi demek; Geçen yaz tek başıma Belcekız sahilinde gölgede oturup, elimde bira ile denizi seyrederken içimden o an kalkıp denize girmek geldi. Kıyıya doğru ilerlediğimde denizin pis olduğunu fark ettim. Yatlar sintine basmışlardı. Denize girebileceğim temiz bir yer ararken, sağımdan annesiyle şu an kendisiyle bir hayat kurma uğraşı içinde olduğum kişi yaklaşıyordu. Bana İngilizce " Deniz hep böyle pis mi bu saatler? " diye sordular. Ben de İngilizce cevap verdim ve oradan yürüdük. Hala devam ediyoruz. Kısmetse iki yıla kadar Gemi 3. kaptanı çıkıp Novosibirsk'e o kişi ile evlenmek için gideceğim. Ha oldu anlaşamadık ve ayrıldık. Bu da hayatın bize çizdiği bir yoldur. Üstünde düşünmeye gerek yoktur. Yani hayat, yapması gerekeni yapar. Sana sadece izlemek kalır.
Soran+1 yılne güzel:)) bakalım benimki beni nasıl bulacak...
- +1 yıl
:) O seni bulamaz. Sen de onu bulamazsın. Sadece ikinizin kaderinde varsa birbirinizle tanışmak, hayat sizi bir yerde rastlaştırır. Bir bakmışsınız o vakit ne olduğunu bile anlamadan evlilik planları yapmaya başlamışsınız. Yani her şey şanstan ibaret. Düşünsene ben İstanbul'da otururken, taa Sibirya'dan bir kızla tanışıyorum Fetthiye'de ve onunla bir hayat kurma planlarına düşüyorum. Çok küçük bir rastlantı olmasına rağmen yine de oldu. Tahtaya vur. Nazar değirme :)
- +1 yıl
Darısı senin başına...
Soran+1 yılMaaşAllah...
+1 yılcevrenizde bakicaksiniz bulundugunuz ortamda sizin gibi düsünen fikirlere sahip birisi varmi.
artik günümüzde internet bu durum icin bir arac olarak kullaniliyor bunuda deneyebilirsiniz..
ve tabi arkadaslarinizdan rica edebilirsiniz bekar birileri varsa eslerinin tanislair filan
sizi tanistirabilirler04 Yorumla
Soran+1 yılrica ettim arkadaşlardan birisi buldu * hiç ısınamadım diğeri de ben böyle işlere giremem dedi yaa
- +1 yıl
ya o zaman kismetinize güveneceksiniz sanirim
Soran+1 yılnasıl?
- +1 yıl
yani tanisacaksiniz iste internetten birileri ile ya da cevrenizden..
deneme yanilma yolu ile
Aramakla bulunsa keşke ya Esra Erol'a çıkma da naparsan yap canım nasip bulur seni Bağdat'ta olsan da :D
12 Yorumla
Soran+1 yıldimi be:))
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu konular ciddi şeyler. Arayacağım bulacağım diye yola çıkarsan çok hata yapıp keşkelere boğulabilirsin. Adı üzerinde nasibinde, kısmetinde mutlaka biri vardır. Bir şekilde ummadıgın anda karşına çıkacaktır. Evlilik bu.. İnsan boşanmak için evlenmiyor. Ben de bu konuda acele etmemeni tavsiye ederim.:) Mutlu olman dileğiyle.
10 Yorumla
+1 yılabla, ablam, canım benim. bence sen kısmet falan değil tutkularının peşindesin. peşinde olduğun tutkuyu da tanımıyorsun pek. garip bir yola girmek üzeresin. sen biraz düşün öyle çık yola. haa bide bizim bir sözümüz var tıp literatüründe. 3 yıl arayla 3 cocuk en cok 33 yasında. 8 yılın var daha. hadi yine iyisin :)
00 YorumlaDua et sabret acik adres yok anacim kosmetin burada yasior die gidip bulalim :)
16 Yorumla
Soran+1 yılböyle diyerek evde kaldık ama:(
Soran+1 yılnapıyım peki?
Soran+1 yılhaklısın canım ama yaş ilerleyince korkuyorum evde kalırım diye:((
- Diğer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyleri elde etmek için hareket etmek gerekir, bazen de hareket etmeden istediğin şey seni bulur.. Sanırım senin için zaman var daha.. Hayırlısı neyse o olur çünkü.. Olmuyorsa ve olmadıysa bugüne kadar, hayırlı olmayacağı içindir.. Allahın sevdiği kullarındansın.. Şükret..
00 Yorumla
+1 yılKısmet aramak evlenmek için adam aramak doğrumudur. Yoksa evlenilicek adamı bulduğunda evlenmek midir?
14 Yorumla
Soran+1 yılbulmuyor ama?
- +1 yıl
Daha zamanı gelmemiştir o zaman.
Soran+1 yılzamanı gelmedi diyerek evde kaldım ama?
- +1 yıl
Düşünsene bir evin varmış çatı katında denizi gören bir köşe yapmışsın kendine ve orada bir koltuk ve puf. sol elinde bir kahve ve sağ elinde bir kitap, okurken hayatı sorguladıgın ya da başka dünyalara göç ettiğin. fon müziği plaktan çalan. biraz hüzünlü biraz yalnız. ama huzur ama mutluluk dolu. İyi olmaz mıydı sencede?
+1 yılTelefonla gibi iğrenç bir espri yapmak istemiyorum. Artık hayırlı bir kısmet bulup evlenmek istiyorsan annen annenin yakınları falan etraftaki tanıdık akraba komşu iş arkadaşı vs vs kişileri araştırıp uygun bir kısmet bulabilir. Bunu genelde kız aramak için yaparlar. Hatta ve hatta sokak sokak gezip orda yaşayanlara "Buralarda bekar kız var mı?" Diye sorarak devam ederler. Buna benzer bir yöntem uygulanabilir. Öncelikle bu konuyu annene açıp gerekli stratejiyi öğrenmen gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani?
- +1 yıl
Anlattığım gibi. Bu işler işin iç yüzüne baktığın zaman gençlerin işi değil. Büyüklerine gereken yetkiyi verip kendini akışına bırakmalisin. En sonunda seçim hakki yine senin. Mesela senin annen çevre aracılığıyla oğlu kız arayan kadınları bulabilir görüşebilirsiniz böylelikle. Konuşulur düşünülür olursa olur olmazsa arayış bu şekilde devam eder
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde aklima takilmaya basladi 4 yildr yanlizim
Ve suanda yasim oldu 22 c8k korkuyorm evde kalacam diye okulumda var ama hepsi sapik serseri is terinde desen sadece yaslilar var
Bktm artk yemn ediyorm bende artk kimsmetimi ariyorm cevremkide kizlar ben bunla ckiyorm biz dn boyle soyle yaptk demelerinde bktm artk sanki inadina yapyorlar o*pular12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNasl korkmaym yaaa arkadaslrmn hepsini sevgilisi var bendede 4 yldr tk yok neiye diyorlar isinamadm diyorm ya da istedigmi bulamadm diyorm ama bazen begwndigim birisi oluyir ama utaniyorm ona belli edemiyorm bile
Aramak biraz garip olmuş zaten gelir bulur seni kaderindeki ama aramak dersen illaki cevrende hoşlandıgın sana uygun kafada seni seven ya da sevebilecegini duşundugun biri varsa deneme yanılma ile bulursun ancak..
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılo seni bulacak adı üstünde kısmet
o kısmetse o bulur kısmet yazılmış demek11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
Diğer konusunda 677 cevap paylaştı. arama o gelir seni bulur. illede ben duramıyorum diyorsan esraya çık :D
13 Yorumla
Soran+1 yılböyle diyerek evde kaldık ama?
Soran+1 yılsıkıldımm
Bence bekle o seni bulacaktir. ummadigin anda. En azindan ben oyle yapiyorum. kismetten oteye gidilmez. bence Allahtan hayirlisini dile!
14 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim ya yaş 25 oldu daha nereye kadar beklicem?
Soran+1 yılhaklısın
+1 yılHerkese değil ama değecek insanlara bir şans vererek başlayabilirsin Dış Görünüşe aldanmayıp Işte beni mutlu edebileck insan bu diyebileceğin bir kişi olmalı zamanda ömürde gelip geçiyor gözünü bir açmışsın ya güzel mutlu bir beraberlik var ya da benim gibi yaş 31 olmuş mutsuz vede yalnızsın
00 YorumlaSen değil kısmetin seni bulsun ölesi daha hayırlı olar...
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın da böle diyerek evde kaldık be anacım
Aramakla bulunmuyor , herkesin bir kısmeti var zamanı geldiğine karşına çıkar.
12 Yorumla
Soran+1 yılböyle diyerek evde kaldık ama?
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBulur bulur bizde bekliyoz bak öyle ha deyince çıksaydı :)
Cevaplara bakıyım belki bizimde yanlış yaptığımız bişeyler vardır.
Nete gömülme dışarı çık dolaş eğer evde oturan biriysen zor gibi (:00 Yorumla www.facebook.com/.../387118061336127
klasik ve etkili00 Yorumla
+1 yılduygusal, içine kapanık birisiniz benim gibi karşı cinsle ile iletişim kuramıyorsunuz ama aktif birisiniz herkesle konuşuyorsunuz. hatta cenesiz filanda diyorlar. ama bir erkeğe güvenip ona zaman ayıramıyorsunuz. bu özellikte iseniz kova burcusunuz...
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde 'kısmet' çağrıldığında ya da ismarlandında gelen birsey değil. Malesef bekleyeceksin, tıpkı benim gibi. :)
12 Yorumla
Soran+1 yılbeklemek mi? ayağımıza mı gelecek yani?
- +1 yıl
Hahaa, gaybı kimse bilemez. Ben 'mecaz' olarak beklemek dedim. Hem ne malum belkide kısmetin ayağına gelir. ;)
şansını burada bir dene bakalım
https://i.hizliresim.com/R6Aml6.jpg02 Yorumla
Soran+1 yılpuhahaha bu güzeldi bak:p
+1 yılilk olarak dürbün almalısın gece görüşlü olsun ki kaçırmayalım damat adayını.
haaa amerikayı yeniden keşfetmek istemiyorum diyorsan de ben buradayım.00 YorumlaMuhasebeci nereden bulacak başka kısmetini. Sanal veya reel ayrımı kaldı mı artık. Sonuçta yine reelde görüşüp tanıyacaksınız birbirinizi.
Gizli olmasaydınız bir mesaj yazardım bu konu ile ilgili. :)00 Yorumla
+1 yılKeşke numarası olsa da versem arasan :-) şakası bir yana kader kısmet işi çıkar bir kısmet inşallah fazla kafana takma
10 Yorumla
+1 yılSen bir kız olduğuna göre ortamlarda muhakkak hoşlanacağın biri olacaktır seni de sevecek senden hoşlanacak biri olacaktır muhakkak üzülme bu kadar ben napıyım kız 32 ye gelmişim tık yok :)))
00 Yorumla
+1 yıldünyada arama da hangi gezegende ararsan ara :DF:Dd
14 Yorumla
Soran+1 yıldimi:) dünyanın çivisi çıkmış bee
- +1 yıl
sana bir uzay aracı hazırlatabilirim istiyosan D:FDfd
Soran+1 yılahahhaa geri dönmem ama dünyaya:DD
- +1 yıl
dönme zaten ne döncen buraya be :DF:Dd
Öncelikle şunu sorayim; sen abazamısın? Yani millet olarak. Mesela ben lazım gibi.
Daha sonra yapacağım tek şey büyük annen varsa ona soylemek, bu cop catanligin kitabını yazmistir nenelerimiz ;))00 Yorumla
+1 yılSıkıntı sende tabiki, yanlış arayış içindesin senin kısmeti değil ismeti araman lazım:d üzüldüm şahsen yanlış taktik yüzünden 25 yılın çöpe gitmiş:d
21 Yorumla
Soran+1 yılhahaha!
+1 yılNumaranı bırak ben seni ararım :) Şaka bir yana bu işler pek planlı olmuyor biliyosun ki. Yaşım geç oldu diye de yanlış kararlar verme sakın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
- 10 Yorumla
+1 yılilk başta kendini tanımalısın. nereden geldim nasıl bir eğitim aldım artılarım nedir eksilerim nedir nasıl bir adam beni mutlu eder gerçekten evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek miyim?
ondan sonra gelen teklifleri değerlendir.00 YorumlaArama motorundan olmayacağı kesin.
Kısmet adı üzerinde onun seni bulmasını bekle56 Yorumla
Soran+1 yılbulmuyo amA?
Soran+1 yılya rica etsem eic olan yorumu kaldırır mısınız?
Soran+1 yılşu eic yi kaldıracakmısınız artık?
Soran+1 yıleic kaldırılmış saolun ama yeni bir eic neden seçemiyorum?
+1 yılŞarkı için teşekkürler öncelikle çevrende yok mu görücü olan sana? Kriterlerin neler ona göre cevap vermek gerek
00 Yorumla
+1 yılgladiator cihazını al eline didik didik her yeri ara bulursun belki töbe estehafurlah nasıl bulcan arayıp o senı bulur zaten :D
00 Yorumlaİlk önce nette vakit harcamaktan vazgeçeceksin. Sonra annene artık vaktinin geldiğini söyleyeceksin. O sana adayları resimleriyle birlikte katalog yapıp getirir.
00 Yorumla
+1 yılHalk pazarlarında sıra var. Erken gidersen çabuk gelir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılişine git dicem de sana kim iş versin böyle zihniyet varken (!)
- +1 yıl
Şaka yapıyorum lan, ciddi yorum yazanlar zaten yazmış ben de diycek bişey bulamadım. Biraz sakin ol şaka kaldırabil. Bu arada savunma sanayi'de cmm operatörüyüm. İş lazım değil.
Izdivacpörogramlarinda aramada sakin son secenegin bile olmasin , okadar caresizde degisindir kanka :)
00 YorumlaHer an her yerde bulunabilir bulunamayabilirde ya da ben bulamadım bunca yıldır ama su kadarını söyleyeyim beğendiğini belli et hoşuna giden birine
00 Yorumla
+1 yıl118 cevır belamı arıyorum de bulursun. Adı ustunde nasıp kısmet ne zaman gelecegı mı belli olur
10 Yorumla
+1 yılgozuyuksekte olan bir kullanıcı adındaki bayansın. Birazcık totonu yere indir, o zaman kısmetin gelir seni bulur.
00 YorumlaDiğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Medeni cesaretini topla ve sosyal ortamlara gir. Evde oturmakla olmaz. Bir de kendini çok kasıp armudun sapı, üzümün çöpü diye fazla seçici davranma.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılislami evlilikchat sitesi var git oraya yazil bulun ordan bir koca aha linkide bu... https://www.muslimlife.eu
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun. Aranma fazla farklı şeylere denk gelirsin malak gibi kalırsın ortada. Şu uzun uzun yazıştığın kişiyle olurdun sanki ama bu kafayla gidersen ya gerçekten evde kalacaksın. Ya da oradan buraya savrulacaksın.
00 YorumlaBende de ayni sorun var yas 24 ama hala duzenli bir iliskim yok. Artik bir kisi bulup hayatimin heri kalanini o kisi ile devam ettirmek istyrm ama ciddi oldukca bulamiyrm nedense :/ keske seninle irtibata geceblsek de tanissak
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyağın taşa takılır nasibin gelir seni bulur. Bilemezsin ki bu işler nasıl olacak. Çıkıp aramayla olsaydı. Yalnızlık denilen şey olmazdı.
10 Yorumla - Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılbir akrabamız eşiyle yanlış numara sonucunda tanışıp evlenmişti. Uzak uzak şehirler de hiçbir ortak noktaları olmadığı halde.
Demem o ki kaderin nerede bulacağı belli olmuyor.02 Yorumla
Soran+1 yılanlatana nasıl oldu?
- +1 yıl
Babamın kuzeni olan x ablayı eşi bir gün yanlışlıkla arar. O da numaranın yanlış olduğunu aradığı kişinin kendisi olmadığını söyler. Daha sonra birbirlerinin seslerinden etkilenip konuşmayı sürdürürler. Uzun zaman konuştuktan sonra bunlar birbirlerini görmeye karar verirler daha sonra da kız ailesine hiçbir şey söylemeden sanki görücü usülüymüş gibi kendisini istetir ve evlenirler. Şimdi çok tatlı bir kızları var ^^
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. :) soruya bak ya böyle bir şey yok sokaklara çıkıp arayacak mısın her şeyi oluruna bırak elbet birgin nasibin kısmetin seni bulur gelir
00 YorumlaTürkiye de evlilik islerine esra cinayet islerine müge bakiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvasıflıysan tercih edilesi birisin demektir. o yüzden iş güç sahibi, geliri yüksek, malı mülkü olan ama en önemlisi adam gibi adam olan kişileri bul. çevrende varsa ona arkadaştan öte yaklaşıp kalbini çal, sonra da evlen.
00 Yorumla
+1 yıl4 yıllık üyeyim en iyi cevap olan alttaki yazı kadar uzun yazı görmedim.. neyse elbet allah sana da yazmıştır.. hayırlısı olsun kardeşim..
05 Yorumla
Soran+1 yıluzun ve bir o kadar da saçma:p
- +1 yıl
Peki en iyi cevabı verdiğinde bu konuşmadan öncemiydi sonramı. ?
Soran+1 yılher haliyle saçmaydı
- +1 yıl
Yani heralde o kadar konuşmadan önce verdin en iyi cevabı..
Soran+1 yılya kaldırtıcam da mod bir baksa...
Acele etmeyin çok önemli bir konu bu o yüzden bol bol dua edin sanala katiyen bulaşmayın görücü usulü daha uygun olabilir sizin için akrabalarınızdan ya da anne babanızdan rica edin.
00 Yorumla
+1 yılHz. Ali derki... Rızk ve kısmet iki türlü dür. Ya sen ona gidersin ya o sana gelir... Der. Bilmem anlata bildimmi...
04 Yorumla
Soran+1 yılyani?
- +1 yıl
Sabret o seni bulur.
Soran+1 yılİnşallah ya. bulsa da ders olsa birilerine!
- +1 yıl
Birilerine ders vermek için bir başkasının başını yakacağın anlaşıldı.
+1 yılBurası yanlış bir yer, nasip ve kısmet, yolda giderken ansızın bir direğe çarpmak gibi bir şey ne yaparsan yap günü ve saati gelmeden olmuyor😊
12 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
Sana sabır tavsiye ederim bende aynı durumdaydım ve 30 yaşımda evlendim 40 boşanıyorum nasip ve kısmet bu işte kanka😊
Bende arıyorum ama bulamadım gitti bulduklarım çok ama hala çocuğuma anne olabilecek kapasitede kız bulamıyorum sorun bu sende baba olabilecek bulamazsındır şimdide sorsan 😊
00 Yorumlabu işler aramakla olmaz öyle biri çıkar ki karşına işte dersin işte o aradığım kişi bu falan dersin.
benden sana abi tavsiyesi12 Yorumla
Soran+1 yılabicim böyle diyerek evde kaldım ama naber?
- Devamını Gör (448)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat