Merhaba arkadaşlar sanal olarak tanıştığım çocuk yanıma gelicek ve ben fotolarda olduğumdan zayıfım ona diyorum ama inanmıyor benim kilo umrumda değil diyor ama bence umrunda olur çünkü ben kendimi ablası gibi durunca kötü hissederim sizce 2 ayda nasıl zayıflatabilirim lütfen kötü itamlar etmeyin benim düşüncem böyle
Boy:173
Kilo:105
Boy:173
Kilo:105
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
173 e 105 ne kızım. Bu nasil kütle endeksi.2 ayda 45 kilo vermen ameliyatsiz imkansiz gibi.2 ay cok kisa bir sure normal kilona ulasabilmen icin.
Çok haklısın ama 90 kilo olsam yeter cünkü yag oranım fazla değil
15 verirsin 2 ayda diyet ve spor yaparak. Aldigin kaloriden fazlasini yaktiktan sonra kilo vermeme luksun yok
Bi 100e kadar düşüyorum ama duruyor ya
Yazdigim gibi aldigindan fazlasini yaktigin an kilo kaybedersin. Uyku saatleri yeme saatleri ve aliskanliklari bircok şeyi degistirmen ve duzeltmen gerekecek
Yani benim için sorun değil diyorsa, sorun olmaz heralde.
Bu arada bence vüchdunuza başkası için değil kendiniz için iyi bakın.
İşte diyorum ya ben kendimi özgüvensiz hissederim
Yani gerçekten isterseniz 2 ayda 20 kg bile vere bilirsiniz yeter ki azimli olun.
Bide abiye katılıyorum sanal ortamdan bi halt olmaz.
Çok şey yapmayın yani
Ne gibi bişi olmaz
Yani insan karşısındakini tanımıyor bile, seni seviyorum diyor ama hiç görmemiş bile, çok saçma değil mi?
Ayrıca sizin gibi buluşma zamanı geldi mi bi panik oluyor, acaba beni gerçekten beğenicek mi diye?
Daha ne diyim?
Sevgili değiliz ki ya da sana aşıgım demedik hiç ön buluşma yapmak istiyoruz
Haaa o zaman sıfır sıkıntı, koyver gitsin usta. Bişi hissetmiyorsan ne kaybedecen sanki canım.
Onunla otele gidersen zayıflar.
Gidicez zaten
Sanal ortamdan hiç bişi olmaz
Olur