Deneyimli arkadaslar yardim?

Merhaba arkadaslar,

10 gun once calistigim yere bir kiz geldi. Baya guzel baya alimli. Zaten instagramda da ekliydi benim kendisi. İlk bir hafta aramiz cok iyiydi , isi ben ona ogrettigim icin sohbetimiz de iyiydi, sabah isten cikinca giderken beraber gidelim falan derdi, iki gunde birde ordan burdan girip sohbet acmaya calisiyorum , mesajlarima aninda cevap veriyordu, instada fotolarimi begenip hikayelerime gulucuk falan atiyordu, ne olduysa iki gundur kizda bir degisme sezdim, fotolarimi begenmemeye hikayelerime birsey yazmamaya basladi. Zaten kendisi ben yazmazsam yazmiyor hep ben yaziyordum. Bugun aksam isten cikacaktik kapidan cikarken geliyor musun dedim sonucta ayni apartmanda oturuyoruz bana yuzime bile bakmadan hemen cikti asagiya dogru inmeye basladik, herhslde benimle gelmek istemedi mi nedir baska bir odada birilerini gordu oraya atti kendini, bende baktim o gelmiyor indim gittim ama onun benimle gelmemek icin oyle yaptigini hissettim yani. Neyse isyerinden ciktim 100-200 metre ileriye gittim baktim kiz cikmiyor, 20 dakika bekledim baktim hala cikmiyor bende bastim eve geldim. Yani aramiz iyiydi sohbet muhabbetimiz vardi, neden birden boyle oldu anlamadim dogrusu, cok mu uzerine dustum cok mu sıktim acaba? Ne yapmam lazim lutfen sakaya vurmadan ciddi yorum yapin buna ihtiyacim var cunku...
Deneyimli arkadaslar yardim?