Güncellemeler
10 ay
O kadar pis insanlar var onlara bişey olmuyo geliyo beni buluyo en ufak bişeyde sürekli el yıkayan ben
Bunun bi çözümü yokmu nerden bulaştıysa geçen ay 3 doz ilaç kullandım geçmişti heryeri çamaşır suladım çamaşırları yuksek derecede yıkadım ellerim yara oldu sürekli ellerimi yıkamaktan eşimde kullandı olmamasına rağmen şimdi tekrar başladı sanırım yarın yıne ılac içicem kesin çözümü yokmu kekik içtim sarımsak yedım kabak çekirdeği denedim herşeyi yaptım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir tame ilaç var onunüçince geçiyor da aşını unuttum saati var onun doktorlar bilir sor ya da eczaneye sorb
Hayır
Doğru hapı tükettiğine emin misin?
Evet kontil kullandım sımdıde andazol aldım farklı olsun dıye ıse yaradı zatwnde tekrarladı sanırım
Bende yakalanmıştım da hap kullanınca direkt geçmişti ya travma sebebi Allah kurtarsın valla. Bu arada tırnak yiyorsan veya direkt ellerin tam temiz değilken yediğin şeye sürüyorsan ondan dolayı tekrarlanabilir. Ya da kedi vs evcil hayvanın varsa o yüzden de olabilir
Sorma paranoyak oldum ıyıce yok tırnak asla yemme sürekli kesiyorum uzamasına izin vermiyorum çok iyi yıkıyorum sebzelerı hatta eldıven kullanıyorum bende geçti sandım ama yine oldu galiba her ihtimale karşı içicem yarın inşallah yokturr ya of cok kötü bişey
Sen ne kullandın hap
Bendeki andazol du seninki de geçer inşallah
İnşallah başka bişeye dikkat ettinmi neler yaptın
Söylemesi ayıptır bazen uyuyamıyordum ya ondan önce tuvalette sabun ve suyla o bölgeyi biraz temizliyodum iyi geliyordu kaşıntıyı önlüyordu. Ama ne yesem kurtulamıyodum hap kullanmaya başladım direkt 3 gün sonra falan geçmişti
1 hafta sonra bidaha kullanmadınmı ben 3 kere kullandım kontili tadıda cok kötüydü jdjdkc belki bu daha iyidir hemen geçer evde falan dikkat ettiğin bişey oldumu ailendekilere geçtimi
Valla kontili hiç denemedim ama benimki hemen geçirmişti iste de olmadi geçmezse hastaneye gidip test vs verebilirsin bi çözüm bulunur kurtulursun en azindan
Öyle yapıyım bari 2 kere içtin dimi
Şurup olanını aldım deme sakın
Yok çiğneme hapı yabi kontil öyleydi bunuda çiğnicez demi yoksa yutuluyomu
Direkt yutuluyor
İyi bari öbürünü ağzında kırıp yutuyordum tadı çok kötüydü
Eczası bana 3 tane içiceksin dedi öylemi tek bitanemi
3 tane mi yuh la hiç bi kurt ilacı günde 3 kere içilemez ki zararlıdır 1 tane yeterli akşam yemeğinde
Hayır ardarda içiceksin dedi sabah aç karnına yanlışmı yönlendirdi acaba
Geçmiş olsun
İnternette sor