+1 yıltercihini bankacılık yaparak nie kısıtlıyorsun ki kendini anlamadım,dha genel olarak iktisat,maliye gbi bölümler zaten bankacılık ve bir çok alanı kapsayan nitelikte,ha devlet sektörü olmasın illaki diyorsan işletmede içerisine girer ama hazırlıklı okumalısın tümbunları,
DİPnot: üniversite yaşamı için Marmara işletme fak. tercih edilmesini asla tavsiye etmem bunuda söliyim,üstünkörü söledim ama daha detayları ilgini çekerse anlatırım00 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılMarmara Üniversitesinin eğitimi iyidir, mühendislik fakültesi çok iyiydi lisanstan sonra yüksek lisansıda tamamladım :) Ama bölümünün ingilizce olup olmadığına bak ingilizceyse ve %100 ingilizceyse hazırlık olur dil muafiyet sınavını geçemezsen. Maaş durumu kendini geliştirmene bağlı ama çok ümitli olma belirli bölümlerin maaşı çok düşük çok mezun olduğun :)asgari ücretle çalışanda çok üniversite mezunu var.
00 Yorumla
Bankacılık nedir ya şimdi sertifikalı kişiler yapıyor o mesleği yapma ALLAH aşkına :)
00 Yorumla
Bankacılık okunur mu okunmaz mı staja gideyim 1 ay sonra o zaman söylerim sana.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Önce 4 yıl okuyacaksın, belki okulu uzatman gerekecek... Bu durumda 5 yıl sonra Türkiye'nin ve bankacılık sektörünün durumu ne olur bunu kimse bilemez...
Ancak hangi bölümü okursan oku, iyi bir iş ve iyi bir maaş için doğru kapıları çalman gerekir...00 Yorumla
+1 yılgit kendini gelistir işte ismide yeter sana ögrettikleri de...ingilizcenide gelistirdin mi kralsın :D
06 Yorumla
Soran+1 yılişsiz kalmayayım da. O kadar oku işsizsin berbat bir durum
- +1 yıl
öle bırden mezun olupda bos kalıcanı sanmıyorum kımsenın..dedıgım gıbı adı yeter ölusunden bankaya selam vermeye gıtsen gel su masaya otursan bır derler :D bakmıssın işin olmus :D
Soran+1 yıldalga geçiyosun gibi geliyor :D maaşı ne bankacıların yahu biliyor musun ?
- +1 yıl
ölüsünden dedim yavf ne dalgası sende..zaten eger o bölumu bıtırıpde yuksek lısans yada doktorfa felan yapmazsan.yazık olur..guzel bır unı ıns guzel seyler olur hayatında...bankacılar alsa alsa 1500 tl felan alıyorudr..cok fazla maas aldıklarını sanmıyorum...hatta bır ara bırınden duymsutum 1000 tl feln dıyodu..
- +1 yıl
bu arada bankada sef amır durumları harıc sıradan memur yada gıse yetkılısı anlamında dedım...rutben arttıkca maasında artıyor tabi..
Soran+1 yılneyse sağol teşekkürler
1 Turizm
2 Bankacılık
kesinlikle uzak durulması gereken meslekler11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ama turizmdede para var :)
işsizlik çekmesende bankacılıkta çok çekersin zor meslek mesai biter bankaya müşteri almazsınız ama kasa sayımı cart curt avanta angarya iş hiç bitmez. başka meslek seç bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Bence güzel bölümdür hatta geçen sene Fakülteye çevirdiler yani Yüksekokullu değil Fakülteli olacaksın. Bu üniversite ve bölüm kombinasyonunu beğendim.
00 Yorumlahazırlık var..üstelik Marmara nın hazırlığı fransızca..işsizlik sıkıntısı çekmezsin ama okulu bitirene kadar da anan ağlar..bırakıp başka ünive geçen arkadaşım var
00 Yorumlaben bankacılık bitirdim ama bana göre değil düşün derim ama illa gideceksen ingilizce olsun bide korkma aç kalmazsın az da yalakaysan çabucak yükselirsin
00 Yorumla
+1 yılkamu yönetimi tarzı mı oluyor bu yoksa şu hisarın ordaki okulmu ?
00 Yorumlamarmara geçmişi olan biri olarak, git düşünme derim. Ama ingilizceyse tabi
00 Yorumla
+1 yılOrtada kalırsın demedi deme... ben bizzat biliyorum üniversiteden...
00 Yorumla
+1 yılhangi şehirden gidiyorsun istanbula?
güzel bölüm00 Yorumla700tl maaş ile başlarsın bi bankada
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar