Sevgilim makina bölümü okuyacak ancak 2 yıllık daha sonra dgs ile uzatıcak makina bölümü nasıldır iş imkanı iyimidir
Cevabın nedir?
+1 yılYorumlara bakıyorum ne kadar boş yorumlar var. Herkes bol keseden atmış masallah is bulamaz diyen mi ararsin zor diyen mi ararsin sanayi yok diyen mi ararsin. Kardeşim inşaattan sonra makine geliyor ve makine bölümünde havada karada is bulur. Sanayi yok diyen arkadaş makine mühendisi sadece sanayide çalışmıyor. Şantiyelerde şantiye şefi oluyorsun. Buda maaşının en az 4 bin lira olması demek ki büyük şehirlerde is bulma garantin var. Dgs zor diyen arkadaş kac lere sınava girdin acaba? Ben makine okudum ve şu an mühendisliği bitirdim ve bir firmada calisiyorum. Dgs ygs yani tyt sınavından daha kolay bir sınav. Bolum iyi tercih edebilir tavsiye ederim.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırakta sevgilin düşünsün
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
zor. çok fazla mezun var makine muh. ve ağır sanayimiz yok bizim çok az.
00 Yorumla
+1 yıloradan boğaziçi makineye gider orada da ortalaması iyi olursa neden olmasın.
00 YorumlaTorpili yoksa makine mühendisliğinde iş yok, çoğu zengin olduğundan tercih ediyor o bölümü amacı da anlayabilmiş değilim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDGS çok zor bir sınav öyle kolay değil uzatması 2 yıllık makinada kolay değil yani
01 Yorumla
Soran+1 yılevet zormus
Makine mühendisi olucak yani sonra ?
05 Yorumla
Soran+1 yıluzatabilirse evet
- +1 yıl
Zor bölüm ama okusun hayat daha farklı geliyor iş imkanı da fazla aslında. Kendi işini yapar imalatla uğraşırsa çok fazla kazanabilir. Onun dışında iş olarak kamu ya da özel şirketlerde de iş imakanları var ayrıca şu an hemen hemen her fabrikada en az bir makina mühendisi falan var. Okuduktan sonra 5-6 ay kaynak kursuna gidip kaynak mühendisi de olabilir. Çok geniş yani yapabileceği çok şey var. Tabi kız istemede de avantajı var oğlum ne iş yapıyorsun makine mühendisi verdim gitti :)
Soran+1 yılhahaha öyle :) peki cok tesekkür ederim
Soran+1 yılteşekkürrler :)
singerciyim anam nası yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Makina bölümü okuyanlar, bilenler yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat